Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON TEK HARF BULMACASI (3 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim Yames Bana Bir şey Yazacaktin Buraya Yaz Bekliyorum A.e.o.

yames

Kayıtlı Kullanıcı
abi daha önce anlatmaya çalışmıştım...benim tek amacım bu hayatta onurlu kalmak ve onurumla ölmektir........abicim iki yıldır başımda bir bela var birtürlü kurtulamıyorum.adamad şeref onur namanı bişey yok.adamın tek amacı var ya benim istediklerimi yapacan ya seni cümle aleme rezil edecem bayanım ve kimim kimsemde yok...4 defa savcılığa gittim sonuç alamadım ekmeğimle oynuyor....daha önce iki defa çalıştığım yerden kovulmama sebeb oldu.utanma diye bişey yok tüm insani yolları yasal yollarıda kullandım yapacak bişeyi yok bu gün yine işten gelirken karşıma çıktı...çok korkuyorum yaradana dua etmekten başka çarem yok annem bana bakıp göz yaşı döküyor ben hergünüm ağlamakla stresle geçiyor..sen bana bir akıl ver ne yapayım...

monece

Kayıtlı Kullanıcı
burda isim yok ne yazayım bilemedim
canan

yames

Kayıtlı Kullanıcı
abi adres banmıydı yoksa benmi yanlış anladım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt