Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON TEK HARF BULMACASI (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK GARİP BİRİSİNİZ GALİBA NEDEN KIZAYIMKİ BEN SİZLERMİYİMKİ KIZAYIM
BİRDE ELİF YAZDINIZ ÖNCE SONRADA MUSTAFA SON HARF NE ALAKA EVET YABANCISIYIM ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUZ SORMAK İSTERSEM DE GEREKLİ KİŞİLERE SORARIM SAĞOLUN .....

benim kızdığımı nereden biliyorsun ve bu forum benim siz isim yazmadınız ben de siz yazmadınız diye tekrar başlattım ama bak ben yine kızmadım siz kızdınız ve yine isim yazmadınız şimdi bir isim daha yazacam yine ne alaka diyecen ama oyunun kuralı bu yazı bitince isimi unutmayın

tekrar bir isim yazıyorum ve ondan başlamak gerek

cevdet

HAKİM-YARGIÇ

Yasaklı Kullanıcı
benim kızdığımı nereden biliyorsun ve bu forum benim siz isim yazmadınız ben de siz yazmadınız diye tekrar başlattım ama bak ben yine kızmadım siz kızdınız ve yine isim yazmadınız şimdi bir isim daha yazacam yine ne alaka diyecen ama oyunun kuralı bu yazı bitince isimi unutmayın

tekrar bir isim yazıyorum ve ondan başlamak gerek

cevdet

S A NEDEN KIZAYIMKİ KIZACAK BİR OLAY YOK YANLIZ BİRAZ YADIRGADIM SİZ HEP ÖN YARGILIMISINIZ BÖYLE BEN ASLA KIZMAM AMA SİZİN SANIRIM BİRAZ KIZGINLIĞINIZ VAR GİBİ BANA ÖYLE GELDİ..AMA SİZ SİZ OLUN HER GELENE BÖYLE DAVRANMAYIN BU SON YAZIMDIR SİZİN KONUNUZA İSİM YAZMAYADA GEREK YOK ÇÜNKÜ SİZ ONADA BİR KULP TAKARSINIZ ŞİMDİ ........SELAMETLE.....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S A NEDEN KIZAYIMKİ KIZACAK BİR OLAY YOK YANLIZ BİRAZ YADIRGADIM SİZ HEP ÖN YARGILIMISINIZ BÖYLE BEN ASLA KIZMAM AMA SİZİN SANIRIM BİRAZ KIZGINLIĞINIZ VAR GİBİ BANA ÖYLE GELDİ..AMA SİZ SİZ OLUN HER GELENE BÖYLE DAVRANMAYIN BU SON YAZIMDIR SİZİN KONUNUZA İSİM YAZMAYADA GEREK YOK ÇÜNKÜ SİZ ONADA BİR KULP TAKARSINIZ ŞİMDİ ........SELAMETLE.....

a.s. kardeşim isterseniz benim yazılarımı bir daha gözden gecirin ve kim ön yargılı görün ve beni nasılda tanıdınız iki gün icinde bunada cok şaşırdım neyse boş verin anlaşılan siz kızdınız bana ve son diyede yazdınız aslında cok iyi arkadaş ola bilirdik demi neyse rabbime emanet olun selam ve dua ile

alba

Kayıtlı Kullanıcı
Ismail Ishak Ibrahim Iklim

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

Tebernuş...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;659713' Alıntı:
.........

**Asım***

S.A. KARDEŞİM DİYER FORMA YAZMADIM AMA BURAYA YAZAYIM HAYATTA HİC BİR ŞEY İCİN ÜZÜLMEYİN UMARIM ANLADINIZ SELAMETLE

MAHMUT

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt