Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...

Doktor, hastasını uyarmış :
-Bakın, sonra söylemediydi demeyin, bu uyku haplarına devam edecek olursanız, sizde alışkanlık yaratır.
Hasta bilgiç bilgiç gülümsemiş :
-Sen ne diyorsun Doktor Bey! Ben bu hapları evelallah yirmi yıldır alırım, henüz alışkanlık yaptığını görmedim daha!

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
İki deli konuşuyorlardı.
- Dünyadaki bütün mücevherleri ve elmasları satın almak istiyorum.
- Boşuna heveslenme; satmaya hiç niyetim yok!

Boşuna heveslenmiş garibim..:D:D:D
Bi de bi şey soracaktım size, siz çevrim dışı görünüyorsunuz burada nasıl oluyorsunuz?

ANLAMADIM NASIL HOCAM..CIKMADIM AMA HIC ..YANLIŞLIK OLMASIN..

Bakın şu an bile çevrim dışı görünüyorsunuz, kırmızı adam var ...
Ben bu mesajı gönderene dek yeşil olmazsa ...

VALLA BENDE HEP YESIL..GORUNUYO..:D

Ben renk körü oldum galiba ... şu an yeşil ...:D:D:D
Elzem'de de oluyor bazen ...
Einstein olmak zor iş ...:D

E YANI ARTIK EINSTHEN IDE GECTINIZ AMA ONA NE DENIYOR BILMIYORUM...:D:D

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Temel on sekizlik oğlunu evlendiriyor. Çok erken değil mi diye soranlara,
- Şimdi evlensin, sonra akli paşina celir, o zaman da evlentiremem, diyor.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Temel on sekizlik oğlunu evlendiriyor. Çok erken değil mi diye soranlara,
- Şimdi evlensin, sonra akli paşina celir, o zaman da evlentiremem, diyor.

SUPER YA :D:D

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

» Flash Oyunlar bölümümüz açıldı. Hemen tıkla, sıkılına kadar oyna!

Müjde
Derler ki; Şair Hâce Mecd-i Hemger'in karısı bir hayli yaşlıydı. Hâce Yezd'den Isfahan'a geldikten bir süre sonra karısı da Isfahan'a geldi.
Hâce'ye müjde verdiler:
- Müjde! Hanımın eve indi!
- Ev hanımın başına inseydi, müjde ona derdim ben!

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: Satır atlayarak okuyun !NE ÇIKACAK BAKIN...

ATA_11 yazdı:
(Bill Clinton)
Türkiye bizim her zaman dostumuz
olan bir ülkedir. Hep onurlu ve bizimle eşit
olmak istemiştir, bunu biliyoruz. Çıkarlarımız
her şey demek değil. Dünya barışının sürekliliği
için Türkiye’yi de diğer yoksul ülkeleri de
dostça selamlıyoruz. Bu yolda tum birikimimizi
kullanmak zorundayız. Türkiye bizim kö-
tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai-
lemizdir.

çok güzeldi kardeşim emeğine sağlık.
(BÜLENT ECEVİT)
Benim solcu bir politikacı olduğuma
kuşku duyulamaz. Yolumdan döndüğüme
hala inananlar varsa, onların akıllarına
hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere
şaşarım. Aslolan her zaman ve her konuda
halkın isteğidir. Sağcıların kıblesi ise hep
Amerika Birleşik Devletleri’dir. Ben de
halkım için varım ve tüm hizmetlerimle
onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!!

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

biz kimseye köle olmayız ve kimseyi de köle olarak görmeyiz onlar anca kendilerini avutuyorlar ama ama boşuna umutlanıyorlar B)B)B)B)B)B)

solcu olduğunu biliyordum ama A.B.D. uşağı olduğunu bilmiyordum bu sayede onu da öğrenmiş olduk Selam ve dua ile biz düşmanımıza bile çiçek veririz B)B)B)B)B)B)B)

MEDEDKAR

Kayıtlı Kullanıcı

:D:DKomikti gerçekten kardeş güzeldi.En çokta Ali Şen'e güldüm:DAllah razı olsun .Yalnız yazılanların hepsinde gerçek payı varmı??

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

:):)gercekten komik ama ayni zamanda bunun nerdeyse gercek oldugunu dusununce,yani yabanci devletler turk halklari ve muslumanlardan bill klinton gibi dusununce insan cok perisan oluyor:(:(

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

hafize yazdı:
biz kimseye köle olmayız ve kimseyi de köle olarak görmeyiz onlar anca kendilerini avutuyorlar ama ama boşuna umutlanıyorlar B)B)B)B)B)B)

solcu olduğunu biliyordum ama A.B.D. uşağı olduğunu bilmiyordum bu sayede onu da öğrenmiş olduk Selam ve dua ile biz düşmanımıza bile çiçek veririz B)B)B)B)B)B)B)

S.A.KARDEŞ,AMERİKAN UŞAKLIĞI YAPMAYAN BAŞBAKAN YAPILIR MI,USA İCAZET VERMEDEN KİME HANGİ PAYE VERİLİR,HER KESİMDE BÖYLE,KENDİMİZİ DEVE KUŞU GİBİ KUMA GÖMMÜŞÜZ,ÜLKE ÇOKTAN KAĞIT ÜZERİNDE SATILDI,ŞİMDİ HER GELEN BİR TASFİYE MEMURLUĞU YAPIYOR.ÜLKEMİN GERÇEK VATANSEVERLERİ DE LEKELENMEYE ÇALIŞILIYOR.BASKILARLA SİNDİRİLMEK İSTENİYOR.ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN.

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
hafize yazdı:

S.A.KARDEŞ,AMERİKAN UŞAKLIĞI YAPMAYAN BAŞBAKAN YAPILIR MI,USA İCAZET VERMEDEN KİME HANGİ PAYE VERİLİR,HER KESİMDE BÖYLE,KENDİMİZİ DEVE KUŞU GİBİ KUMA GÖMMÜŞÜZ,ÜLKE ÇOKTAN KAĞIT ÜZERİNDE SATILDI,ŞİMDİ HER GELEN BİR TASFİYE MEMURLUĞU YAPIYOR.ÜLKEMİN GERÇEK VATANSEVERLERİ DE LEKELENMEYE ÇALIŞILIYOR.BASKILARLA SİNDİRİLMEK İSTENİYOR.ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN.

AVUKAT ARKADAŞIM İNAN FİKİRLERİMİZ HEP BİR.BUNLAR HEMEN HEMEN BİLİNEN ŞEYLER DEĞİLMİ?ACI AMA GERÇEK...

a

ikranur

Kayıtlı Kullanıcı

gerçekten hepsi çok güzel fıkralar.Allah sizden razı olsun insanın en kötü anlarında bile güldürebiliyorsunuz.

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

ikranur yazdı:
gerçekten hepsi çok güzel fıkralar.Allah sizden razı olsun insanın en kötü anlarında bile güldürebiliyorsunuz.

Cümlemizden kardeşim ...
Dedenizin durumu için gerçekten çok üzüldüm ... Rabbim yardımcısı olsun, acı çektirmeden ferah kapısına ulaştırsın ...

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Bir general, komşu ülkeden gelen konuk generale hem hava atmak, hem de erlerinin kendisine ve vatanına bağlılıklarını göstermek için, üç erini ve karılarını yanına çağırır. Erlere birer kurusıkı tabanca verir. Onları yan odaya alır ve karılarını öldürmelerini ister. Konuk generale ""şimdi bakınız erlerimiz nasıl itaatkar ve vatansever"", der. Erler teker teker içeri girerler. Birinci er karısından özür dileyip tüm şarjörü boşaltır. Tabii karısı ölmez, kurşunlar kurusıkıdır. İkincide de aynı şey olur. Genaralin gözleri yaşarmıştır. En son giren erin ardından, iki general kurşun seslerini dinlerken, ""dan dan dan dan dan dan... şangırrrr"", diye bir ses duyarlar. İşini bitirip çıkan ere merakla sorarlar, ""neydi o şangırrr sesi?"" diye. Er yanıtlar: - ""Generalim bana kurusıkı kurşun vermişsiniz, karım ölmeyince bende tuttum camdan aşağı attım."

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

İki acemi er paraşüt eğitimlerini tamamladıktan sonra ilk atlayışları için havalanırlar. Makul seviyeye geldiklerinde komutanları son kontrolleri yapıp: - ""Atladıktan bir süre sonra paraşütün sağ tarafındaki ipi çekin, paraşütleriniz açılacaktır. Şayet açılmazsa hiç telaşa kapılmayın, sol tarafta yedek bir ip var onu çekin, sorun kalmaz. İndiğinizde sizi bir jip bekliyor olacak; sizi karargaha geri götürecek."" Askerler korkarak da olsa atlamışlar. Heyecanla sağ taraftaki iplerine asılmışlar.. Tık yok. Biraz da korkuyla sol taraftaki iplere asılmışlar, paraşütler yine açılmamış... Çok sinirlenen asker: - ""Bu komutanın hiçbir dediği çıkmıyor; dur bakalım, aşağıda jip de yoksa o zaman görüşürüz onla!""

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Takan, elzem nerdesiniz yaw???

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

SATIR ATLASAKTA ATLAMASAKTA ABD,NİN KÖLESİYİZ CUMHURİYET KURULDU KURULALI GELEN HÜKÜMETLERİN İCRAATLARINA BİR BAKIN HANGİSİ MEMLEKET MENFATİ İÇİN ÇALIŞMIŞ HİÇBİRİ HEPSİ FİYASKO ÜLKE YARARINA ÇALIŞANLARIDA YA ASTIK YADA KESTİK RUSYADAN SATIN ALDIĞIMIZ DOĞALGAZ DAMARLARININ BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜN K.DENİZDEN GEÇTİĞİNİ BİLİYORMUYDUNUZ SURİYE PETROLU 50.MT KARŞIMIZDAN ÇIKARIR BİZ BURDAN AĞZIMIZ AÇIK BAKARIZ NİYE ÇÜNKİ ABD KAPATMIŞTIR REZERVLERİ BİTİNCE KULLANACAK YER ALTI KAYNAKLARIMIZI KULLANAMIYORUZ URANYUM ,BOR BİZDE BOL AMA İŞLENMEDEN ABD ALIYOR ELİMİZDEN KENDİSİ ATOM BOMBASI HİDROJEN BOMBASI YAPACAK ONUDA MÜSLÜMANLARIN ÜSTÜNDE DENEYECEK VARMI BÖYLE EKONOMİNİ KENDİN YÖNLENDİREMEZSİN NİYE İMF HER AN TEPENDE 3.SINIF BİR MEMUR GELİR ORTALIK ALLAK BULLAK 380 YTL OLAN ASGARİ ÜCRET FAZLA DÜŞÜRÜN NİYE ÜLKE İNSANI GEÇİM SIKINTISI ÇEKSİN ÜLKE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI FARKETMESİN ÇEŞİTLİ TV OYUNLARIYLA VATANDAŞI OYALAYIN BİRBİRİLERİNİ YESİNLER ORTALIK BİZE KALSIN ÖYLEDE OLUYOR AHU TUĞBANIN SAFİYE SOYMANIN CANER TÜLİNİN YATAK ODASI ZİNA GÖRÜNTÜLERİ YÜZÜNDEN TV KANALLARI KANALİZASYONA DÖNÜŞTÜ BUNLAR HEP ABD VE ONUN GİBİ İDEOLOJİK GÜÇLERİN OYUNLARIDIR ABD NİN ŞİMDİKİ OYUNU ÇİFTÇİLERİN ÜZERİNE OYNANIYOR PANCAR,TÜTÜN,BUĞDAY,MISIR,KOTALI ÜRETİCİ İSTEDİĞİ KADAR ÜRETEMİYOR ÜRETSEDE SATAMIYOR NİYE ÇÜNKİ ABD,DE VAR KİME SATACAK TABİİKİ BİZE ŞİMDİDE FINDIK VE ZEYTİN KOTAYA GİRDİ
YANİ ARKADAŞLAR BİR OYUN ÜZERE YOLA ÇIKTIK AMA BUNLAR ŞİMDİLİK GÖZLE GÖRÜLENLER AVUKATIMIZIN DEDİĞİ GİBİ ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN B:(

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Takan, elzem nerdesiniz yaw???

hocam az once ne oldu ben bışey anşamadımda...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
İki acemi er paraşüt eğitimlerini tamamladıktan sonra ilk atlayışları için havalanırlar. Makul seviyeye geldiklerinde komutanları son kontrolleri yapıp: - ""Atladıktan bir süre sonra paraşütün sağ tarafındaki ipi çekin, paraşütleriniz açılacaktır. Şayet açılmazsa hiç telaşa kapılmayın, sol tarafta yedek bir ip var onu çekin, sorun kalmaz. İndiğinizde sizi bir jip bekliyor olacak; sizi karargaha geri götürecek."" Askerler korkarak da olsa atlamışlar. Heyecanla sağ taraftaki iplerine asılmışlar.. Tık yok. Biraz da korkuyla sol taraftaki iplere asılmışlar, paraşütler yine açılmamış... Çok sinirlenen asker: - ""Bu komutanın hiçbir dediği çıkmıyor; dur bakalım, aşağıda jip de yoksa o zaman görüşürüz onla!""

:D:D:D:D:D yeşil bi jip bekliyormuş aşağıda :D:D:D

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Bende bir şey anlamadım:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt