Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (3 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...

Bir müfettiş akıl hastanesini geziyormuş. Bahçeye gelince delilerin ağaçta asıldığını ama birinin yere yattığını görünce yatana sormuş .
-Neden ağaca çıktılar, demiş. o da :
-Armut sanıyorlar kendilerini, demiş.
Müfettiş :
-Sen armut değil misin?, demiş. o da hayır ben olgunlaşıp yere düştüm demiş

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
Bir müfettiş akıl hastanesini geziyormuş. Bahçeye gelince delilerin ağaçta asıldığını ama birinin yere yattığını görünce yatana sormuş .
-Neden ağaca çıktılar, demiş. o da :
-Armut sanıyorlar kendilerini, demiş.
Müfettiş :
-Sen armut değil misin?, demiş. o da hayır ben olgunlaşıp yere düştüm demiş

İnanın gülmekten yazamıyorm ...

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Malum, avcılar atıcılıklarıyla meşhurdurlar. Yine bir mecliste üç avcı karşılıklı olarak köpeklerini övüyorlarmış. Birincisi demiş ki:"Benim köpeğim çok akıllıdır, bakkala gönderirim, ne istersem alır ve getirir." Hemen ikinci avcı atlamış:" Ya benimki! Sadece istediklerimi almakla kalmaz, paranın üstünü de doğru olarak getirir, satış fişini de alır vs. vs.
Bu sırada üçüncü avcı kendinden emin bir tavırla aynen şöyle der:"Sizin köpeklerinizin alışveriş ettiği dükkanı benim köpeğim çalıştırıyor."

takan

Kayıtlı Kullanıcı

HOŞBULDUK AMA BİZDEN BİRİ DAHA EKSİK ELZEM NERDE?

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Malum, avcılar atıcılıklarıyla meşhurdurlar. Yine bir mecliste üç avcı karşılıklı olarak köpeklerini övüyorlarmış. Birincisi demiş ki:"Benim köpeğim çok akıllıdır, bakkala gönderirim, ne istersem alır ve getirir." Hemen ikinci avcı atlamış:" Ya benimki! Sadece istediklerimi almakla kalmaz, paranın üstünü de doğru olarak getirir, satış fişini de alır vs. vs.
Bu sırada üçüncü avcı kendinden emin bir tavırla aynen şöyle der:"Sizin köpeklerinizin alışveriş ettiği dükkanı benim köpeğim çalıştırıyor."

:D:D:D BEN PEK İZLEMEM FILM CUNKU VAKTIM OLMUYO PEK.HUZURSUZ DERKEN NASIL BIR FILM BU YA...B)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

:D:D:D BEN PEK İZLEMEM FILM CUNKU VAKTIM OLMUYO PEK.HUZURSUZ DERKEN NASIL BIR FILM BU YA...B)

Aslında çok komik ama ...
Çok ağladım ya ... :(:(:(
Öss konulu bir filmdi,okuldaki sınav sorularını çalan 5 arkadaşın öyküsydü. Daha sonra öss soruları çalmaya niyetlendiler ... Ama beni etkileyen Mert diye bir çocuktu annesi kanserdi tek isteği oğlunu ünv. görmek ...tam sınava annesiyle geldi ve sırasında oturuken annesinin camdan annesinin kendisini dışarıda beklerken yere yığıldığını gördü ...:(:(:(
Anlatamadım, karışık oldu sanki ...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

Aslında çok komik ama ...
Çok ağladım ya ... :(:(:(
Öss konulu bir filmdi,okuldaki sınav sorularını çalan 5 arkadaşın öyküsydü. Daha sonra öss soruları çalmaya niyetlendiler ... Ama beni etkileyen Mert diye bir çocuktu annesi kanserdi tek isteği oğlunu ünv. görmek ...tam sınava annesiyle geldi ve sırasında oturuken annesinin camdan annesinin kendisini dışarıda beklerken yere yığıldığını gördü ...:(:(:(
Anlatamadım, karışık oldu sanki ...

anladım hem cok ıyı valla severım oyle fılm lerı gıderım inş..sınav sorularını calmak ha..vay be ne cesaret..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

İdris methini çok duyduğu için Afrika'ya safariye gitmiş. Ufak ufak
avlanmaya başlamışlar. Akşam safariye çıkanlar konuşuyormuş. İşte,
ben bir aslan vurdum, ben iki kaplan vurdum. Bizimkine sıra gelmiş:
- "Pen içi tane nobum furdum."
Safariciler, herhalde bir şey vuramadı, kafadan atıyor, diye
geçiştirmişler. Ertesi gün av dönüşü yine şunu vurdum, bunu vurdum
diye konuşulurken İdris yine döktürmüş:
- "Pen içi tane daha nobum furdum."
Avcılar, bu adam yine atıyor diye düşünmüşler. Daha ertesi gün sıra
bizimkine geldiğinde yine;
- "Peş nobum daha furdum", deyince dayanamamışlar. Yahu kardeşim nasıl
bir şeydir şu nobum?
- "Valla, pen elimde tüfek ile dolaşayrum. Çalularun arasundan
"Noo buumm , noo buumm" diye kara kara pi şeyler pağura pağura çikayi,
pen de furayrum."​

Tavsiye ederim gerçekten çok güzel, iki kere gittim ama aynı güzellikle sanki sil baştan izledim ... Babam ve Oğlum'dan sonra en iyi filmdi bence ...Bi de Araf var korkudan izleyemedim:D:D:D ama olsun çok güzeldi yine de ..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

İskoçyada iki avcı ava çıkarlar.Yürüme esnasında avcılardan biri yere düşer ve hareketsiz olarak yatar.Bunu gören arkadaşı hemen yanına gelir bakarki arkadaşı nefes almıyor,gözlerin deki ferin de
kaybolduğunu farkeder ve hemen acil sevisi arar.Arkadaşım öldü,der neyapmam gerekir diye sorar.Telefonun ucundaki ses:
-"Sakin olun ben size yardım edebilirim ama önce arkadaşının öldüğünden emin olmamız gerek"
der,ve birkaç saniye sessizlikten sonra bir el silah sesi duyulur.Sonra:

-"Tamam şimdi ne yapacağım"​

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
İdris methini çok duyduğu için Afrika'ya safariye gitmiş. Ufak ufak
avlanmaya başlamışlar. Akşam safariye çıkanlar konuşuyormuş. İşte,
ben bir aslan vurdum, ben iki kaplan vurdum. Bizimkine sıra gelmiş:
- "Pen içi tane nobum furdum."
Safariciler, herhalde bir şey vuramadı, kafadan atıyor, diye
geçiştirmişler. Ertesi gün av dönüşü yine şunu vurdum, bunu vurdum
diye konuşulurken İdris yine döktürmüş:
- "Pen içi tane daha nobum furdum."
Avcılar, bu adam yine atıyor diye düşünmüşler. Daha ertesi gün sıra
bizimkine geldiğinde yine;
- "Peş nobum daha furdum", deyince dayanamamışlar. Yahu kardeşim nasıl
bir şeydir şu nobum?
- "Valla, pen elimde tüfek ile dolaşayrum. Çalularun arasundan
"Noo buumm , noo buumm" diye kara kara pi şeyler pağura pağura çikayi,
pen de furayrum."​

Tavsiye ederim gerçekten çok güzel, iki kere gittim ama aynı güzellikle sanki sil baştan izledim ... Babam ve Oğlum'dan sonra en iyi filmdi bence ...Bi de Araf var korkudan izleyemedim:D:D:D ama olsun çok güzeldi yine de ..

babam ve oglum bır baskaydı gercekten ..bende testereyı begenmıştım bı de halka 1 halka 2 cok guzeldı valla..ama korkutucu..B)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Evet mükemmel bir filmdi gerçekten ...
Ben korku filmleri izleyemiyorum, eksiklik var bende ... Giderim ama elimle yüzümü kapatmaktan başka bir şey yapmam ... Çıklık seslerine bir çare bulamadım henüz ...
Aslında sesler korkutuyor bir bakıma ...

takan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN YA YİNE BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ.SİZE HAYIRLI AKŞAMLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE ŞU ÖDEVLERİ BİTİRMEM GEREKİYO DEĞİLSE BENDE FIKRA GÖNDERİRDİM.DUA EDİN

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
İskoçyada iki avcı ava çıkarlar.Yürüme esnasında avcılardan biri yere düşer ve hareketsiz olarak yatar.Bunu gören arkadaşı hemen yanına gelir bakarki arkadaşı nefes almıyor,gözlerin deki ferin de
kaybolduğunu farkeder ve hemen acil sevisi arar.Arkadaşım öldü,der neyapmam gerekir diye sorar.Telefonun ucundaki ses:
-"Sakin olun ben size yardım edebilirim ama önce arkadaşının öldüğünden emin olmamız gerek"
der,ve birkaç saniye sessizlikten sonra bir el silah sesi duyulur.Sonra:

-"Tamam şimdi ne yapacağım"​

:D:D:D:D bu da cok ıyı ya..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

takan yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN YA YİNE BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ.SİZE HAYIRLI AKŞAMLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE ŞU ÖDEVLERİ BİTİRMEM GEREKİYO DEĞİLSE BENDE FIKRA GÖNDERİRDİM.DUA EDİN

Amin hepimizden inşaallah ...
Ya işiniz çok zor ben böyle rahatım, suçluluk duyuyorum .. Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun ...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Ben korku filmleri izleyemiyorum, eksiklik var bende ... Giderim ama elimle yüzümü kapatmaktan başka bir şey yapmam ... Çıklık seslerine bir çare bulamadım henüz ...

ya herkeste oluyor o sesler bı başka renk katıyor hocam zaten efektlerde ayrı ayrı renk katıyo...aslın da ben de urkerım bıraz ama caktırmıyorum..yanı..:eek::eek:ya elzem nıye gercekten bır yanım yok gıbı hocam..ya...:D

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Bir gün Ormanların kralı aslan dinlenirken tavşan ağlayarak yanından geçiyormuş.Tavşana neden ağladığını sormuş.O da "Tilkiyle kavga ettiğini ve kendisini dövdüğünü" söylemiş. Aslan "iyide benim bu konuda ne yapmamı istersin ?" demiş.
Tavşan "Git sende onu döv ama bahanesiz olmaz bu iş.Benim sana şikayet ettiğimi bilmesin.Ona - Senin neden şapkan yok ? diye sor sonrada döv demiş. Bu fikri benimseyen aslan yine bi gün dinlenirken o sırada tilkinin geçtiğini görmüş.
"şşşt Tilki gel bakiim buraya! " diye seslenmiş.
Tilki "efendim!" diyerek gitmiş aslanın yanına.Tam o sırada aslan "Senin niye şapkan yok lan! diyerek tilkinin gözüne yumruğu yerleştirmiş.Durumu anlayan tilki hemen tavşanı bulup iyice benzetmiş.
Tekrar Aslanın yanına koşan tavşan bu kez yine ağlayarak tikinin kendisini dövdüğünü ve on daha kötü bir ceza vermesini isediğini söylemiş. Aslanda
"olur ama bu kez bahanem yok" demiş. Tavşan
"Ondan kolay ne var? sigara iste, filtreli verirse niye filtresiz vermedin dersin,filtresiz erirse niye filtreli vermedin iye döversin " demiş.Bu fikride benimsemiş aslan.Yine bir gün tilkiye rastlamış ve yanına çağırmış. "Tilki! bana bi sigara.. demiş.
Uyanık tilki "Filtreli mi filtresiz mi abi .. demiş.
Bir anda neye uğradığını şaşıran aslan bir an duraksamış veeeeee

"Senin niye şapkan yok?" gümmmmmm!!!​

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

ya herkeste oluyor o sesler bı başka renk katıyor hocam zaten efektlerde ayrı ayrı renk katıyo...aslın da ben de urkerım bıraz ama caktırmıyorum..yanı..:eek::eek:ya elzem nıye gercekten bır yanım yok gıbı hocam..ya...:D

Teksas katliyamı çok güzel ama ben malasef korkuyorum ..
Elzem yok yine ... Bizi unuttu artık ...:(

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:

Teksas katliyamı çok güzel ama ben malasef korkuyorum ..
Elzem yok yine ... Bizi unuttu artık ...:(

bır sorunuda yoktu bız gıdene kadar bılgısayar sırası gelmedı heralde...ben kucukken yorganın altından izlerdım korku sahnelerınde hemen altına gırıyodum..ama gercekten insanı etkılıyo yanı..gercek falan olsa..cok acayıp olur..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Çakalın biri ormanda gezerken bir tüfek bulmuş. Bakmış tüfekte iki fişek var, hemen soygunlara başlamış. Malı çalınan, tehdit edilen orman hayvanları toplanıp aslanın huzuruna çıkmışlar. Durumu öğrenen aslan çok kızmış, çakalın peşine düşmüş. Çakalı ilerde giderken gören aslan kükremiş.Çakal aslanın geldiğini görünce tüfeğini doğrultmuş, tam ateş edecekken aslan korkmuş, kaçmaya başlamış. Çakal da aslanı kovalamış.
Derken, önlerine bir ırmak çıkmış. İkisi de yüzerek karşıya geçmiş. Aslan biraz daha koşmuş, sonra aniden duruvermiş. Çakal da durmuş. Aslan geri dönüp çakalın üstüne yürümüş. Çakal ıslanan tüfeğin ateş etmediğini görünce tüfeği atıp ırmaktan karşıya geçmiş, aslan da peşinden gelmiş.
Aslan çakalı ormanda uzun süre kovalamış, yetiştiği yerde vurmuş.
Çakal güçbela canını kurtarmış. Bir daha onu oralarda gören olmamış.​

[big]
Ben bunu anlamadım ...
[/big]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt