beadgirl yazdı:
saol kardeş yaaaa güseldiii
sude_naz yazdı:
izninizle bende bir fıkra anlatmak istedim bir gün akıl hastehanesinde doktorlar delileri denemek istemişler akşam yemeğinde bir tabağa böcek getirmişler hadi yiyin akşam yemeğiniz demiş doktorlar delilere delilerden birii durunnn!! demiş doktorlar sevinmiş neden dur dedin demişler önce kaçanları yiyelimm demiş deli
sude_naz yazdı:
ikitane eklemişim herhalde özür dilerim!
siyah_beyaz yazdı:
Adamin biri bir gün meyhaneden çikmis tabii kafasi da iyi. Yolda bir ayagi kaldirimda bir ayagi da yolda yürüyormus. Baska biri bunu görüp yanina yaklasmis. Ve de merakini gizleyemeden sormus.
-Ya hemserim , niye bir ayagin asfaltta bir ayagin kaldirimda yürüyorsun? Bir yerde yürüsene? demis. Adamda ona:
-Allah razi olsun hemserim sana. Bende acaba ne zaman topal oldum diye düsünüyordum.
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Adamin biri bir gün meyhaneden çikmis tabii kafasi da iyi. Yolda bir ayagi kaldirimda bir ayagi da yolda yürüyormus. Baska biri bunu görüp yanina yaklasmis. Ve de merakini gizleyemeden sormus.
-Ya hemserim , niye bir ayagin asfaltta bir ayagin kaldirimda yürüyorsun? Bir yerde yürüsene? demis. Adamda ona:
-Allah razi olsun hemserim sana. Bende acaba ne zaman topal oldum diye düsünüyordum.
maşaallah devam cok guzel ya..