Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SON SOZLER (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı
RE: biraz gülelim

RE: biraz gülelim

BAŞKA ÇİMSE YOK Mİ?
Temel, bir gün tarlasından eve dönmektedir. Karadeniz bölgesinin sarp arazisindeki patikada ilerlerken, birden ayağı kayar ve yüzlerce metre derinlikteki uçuruma yuvarlanır. Can havliyle, uçurumdaki bir ağacın dalına tutunur. Aşağıya bakar, metrelerce derinlikte ve dibinde de sivri kayalar. Belki duyan olur da kurtarmaya gelir diye avazı çıktığı kadar bağırır:
-Çimse yok miiii!
Bir kaç kere daha bağırır. Sonunda, ta yukarılardan, gökten bir ses duyar:
-Ey kulum Temel! Düşüp ölsen ne var ki? Seni cennetime koyarım. Eğer emirlerimi yaptıysan, yasaklarımdan kaçındıysan, kul hakkı yemediysen hiç korkma!
Temel şöyle bi düşünür, emirlerden hemen hiçbirini yapmamış, yasakların neredeyse tamamını yapmış, kul hakkı desen sadece Fadime'nin hakkını ödeyemez. Başını kaldırıp, tekrar bağırır:
-Başka çimse yok miiii!

Dizayn

Kayıtlı Kullanıcı
Oruç

Oruç

Cemal Dursuna soruyor:- Ula Dursun sen nafile oruçlu olsan ve ben de sana hamsi ikram etsem ne kadar yersin? Dursun: 100 tane yerim. Cemal: Olur mu uşağım ilk hamsiyi yediğinde oruç bozulur, diğer 99 sayılmaz. Dursun bu espiriyi çok sever. O da yolda gördüğü İdrise sorar: -Ula İdris sen nafile oruçlu olsan ve ben sana hamsi ikram etsem kaç hamsi yersin? İdris:- 50 tane falan. Dursun:-Ula 100 tane deseydun sana birşey anlatacaktum.

Dizayn

Kayıtlı Kullanıcı
Abdestsiz

Abdestsiz

Nasreddin Hoca bir gün ağacın altında namaz kılıyormuş.Ağaçta bulunan biri de onu izliyormuş. Namazı bittikten sonra namazımın kabul olması için Allah'a dua etmeye başlamış.
-Allahım sen namazımı kabul et.
Ağaçtaki adam:
-Etmem diye cevap vermiş.
Hoca şaşırmış.Tekrarlamış.
-Alahım sen kıldığım namazı kabul et.
-Etmem.
Hocanın şaşkınlığı iyice artmış.Yine:
-Allahım sen namazımı kabul et demiş.
Ağaçtaki adam tekrar:
-Etmem deyince hoca sinirlenmiş.
-Etmezsen etme. Zaten abdestsiz kılmıştım.

garip-

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Oruç

RE: Oruç

:)karadenizliler aslında o kadar ince yaparki espiriyi anlamaya keskin zeka ister

sert

Kayıtlı Kullanıcı
22 No'lu Karayolu

22 No'lu Karayolu

Amerikada 22 nolu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve
minimum 50 km ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km/saat'le gittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Ve aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar
vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş, bir de ne görsün. Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Ve aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3
tane yaşlı teyze daha var.Polisi görünce yaşlı sürücü: 'Polis bey çok mu
hızlı gidiyordum?' diye endişe ile sormuş.Polis demiş ki; 'Hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş gidiyorsunuz ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarıyla 22 km hızla gidiyorsunuz.'Yaşlı teyze: 'Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hızla uymak istedim!'Polis: 'Teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası. Bu yolda min. 50 km hızla gitmelisiniz.'
Kadın, 'Tamam, bundan sonra hızlanacağım', demiş.Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış. Ve sormaya karar vermiş sürücüye:'Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturan kişilerin nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki
dillerini yutmuşlar gibi!'Kadın şöyle cevap vermiş: Valla ben de anlamadım,
180 nolu karayolundan çıktığımızdan beri böyleler.

carmelo89

Kayıtlı Kullanıcı
RE: 22 No'lu Karayolu

RE: 22 No'lu Karayolu

:D:D:D:D:D:D:D

tuanacanta

Kayıtlı Kullanıcı
yılın kazası

yılın kazası

s.a
yıllar once zafer dergısınde okudugum yasanmıs bır olayı sızlerle paylasmak ıstıyorum
SVAVCININ TUM DIKKATI KIRIKLAR EZIKLER ICINDEKI BIR HASTAYA TOPLANMISTI.AYAK UCUNDA IS KAZASI YAZIYOR AMA HICDE OYLE GOZUKMUYORDU.
SAVCI HASTAYA YAKLASTI
*****HIMMM IS KAZASI OYLEMİ
-------EVET IS KAZASI
***** İNANDIRICI DEGILSIN PARMAKLARI EZILMIS.KABURGALARIN KIRIK.OMUZUN .AYAKLARI KAFATASIN BILE KIRIK . BU KAZAYI BIZE ANLATMAN GEREKECEK
---------YEMIN EDRIMKI OYLE ANLATYI İSTESENIZ
BEN BIR INSAAT ISCISIYIM.CALISTIGIM BINA BITMISTI PATRONUM SON KATTA ARTAN MALZEMELERI INDIRMEMI ISTEDI
YAKLASIK 300 TAKOZ TUGLA KALMISTI.HERKESİ GONDERMISTIK YALNIZDIM
BUNLARI YALNIZ INDIRMEK ZORUMA GITMIST:mad:
AKLIMA MAKARA GELDI O HALA TAKILIYDI UCUNDAKI VARILLE YUKARI MALZEME CIKARIYORDUK NEDEN INDIMEDEDE KULLLANMAYAYIM DIYE DUSUNDUM
AKLIMA IYI BISEY GELMISTI GURURLA ASAGI INDIM;)
MAKARANIN HALATINI CEKEREK UCUNDAKI VARILI YUKARI CIKARDIM İPİN UCUNUDA BIR YERE BAGLADIM
SONRADA YUKARI CIKIP TUGLAYLA DOLDURDUM VARILI ASAGIYA INDIMBIR GUNLUK ISI 10 DAKIKADA BITIRECEKTIM;)
TUGLALARIN 150-200 KG BENIMSE SADECE 60KG OLDUGUMU UNUTARAK HALATI COZDUM.;)
BİRANDA HIZLA YUKARIYA FIRLAMISTIM NE OLDUGUNU BILE ANLAYAMADIM İPİ BIRAKMAKTA AKLIMA GELMEDI YARI YOLDA VARILLE BULUSTUK SOL OMUZUM BURDA KIRILDI:eek:
YUKARIYA VARDIGIMDA SAG ELIM MAKARAYA GIRDI VE PARMAKLARIMDA BURADA EZİLDİ:eek:
ELİM SIKISINCA VARIL DURDU VE DIBI CIKTI ARTIK O HAFIF BENSE AGIRDIM
AYNI YOLCULUK TERSINE BASLAMISTI.:( VARILIN GELDIGINI GORUYOR AMA BISEY YAPAMIYORDUM ORTADA YINE BULUSTUK AYAKLARIMDA DIZ ALTINDAN BURDA KIRILDI:eek:
YERE YAKLASINCA AKLIMA İPİ BIRAKMAK GELDI:eek:
YERDE SIRT USTU YATIYORDU YUKARIYA GAKTIGIMDA GENE ONU GORDUM HIZLA BANA GELIYORDU KIPIRDAYACAK HALIM YOKTU SADECE BEKLEDIM
KABURGALARM VE KAFA TASIMDA BURDA KIRILMIS GOZUMU HASTANIDE ACTIM
SAVCI ARTIK INANMISTI VE BU KAZADA YILIN IS KAZASI OLARAK KAYITLARA GECMIS:D:D

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kahve Bahane

Kahve Bahane

Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane...
Is yasaminda önemli yerlere gelmis bir grup eski mezun arkadas grubu üniversitedeki hocalarindan birini ziyarete gitmis.
Cesitli konular konusulduktan sonra sohbet, isin yarattigi strese ve hayatin zorluklarina gelmiş.
Yasli üniversite hocasi ziyaretcilerine kahve ikram etmek üzere mutfaga gitmis ve degisik boy, renk ve kalitede bir cok fincanin bulundugu bir tepsiyle geri dönmüş.

Kimi porselen, kimi seramik, kimi cam, kimi plastik olan fincanlari ve kahve termosunu masaya koyup kahvelerini oradan almalarini söylemis. Tüm eski ögrenciler kahvelerini alip koltuklarina döndügünde hocalari onlara sunu söylemis: "Farkina vardiniz mi bilmem, zarif görünümlü, güzel, pahali fincanlarin hepsi alindi, masada yalnizca ucuz ve basit görünümlü fincanlar kaldi. Elbette ki kendiniz için en güzelini istemek ve onu almak çok normal ama iste bu demin bahsettiginiz problemlerinizin ve stresin nedeni. Hepinizin istedigi fincan degil, kahve iken, bilinçli olarak herbiriniz birbirinizin aldigi fincanlari gözleyerek daha iyi olan fincanlari almaya ugrastiniz. Yasam kahveyse, is, para ve mevki fincandir. Bunlar yalnizca Yasam'i tutmaya yarayan araçlardir, ama Yasam'in kalitesi bunlara göre degismez. Bazen yalnizca fincana odaklanarak, içindeki kahvenin zevkini çikarmayi unutabiliyoruz." Önemli olan kahvenin kendisi yani siz.

tuba20

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Kahve Bahane

evet gereçktende güzel bir ders vermiş hocaa ne diyelim hepimiz öyle değilmiyiz dua ile

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Bu hikayeyi çok zaman önce okumuştum. Değer değer. Rabbim yaratırken kullarını en yüksekdeğerde yaratmıştır. Ama insanlar sınıfsal farklılıklara ayrılmış ve bugün dahi inanan insanlarımız arasında ilim, irfandan çok görüntü, makam, mevkiye bakılıyorsa, çuvaldızı kendimize, iğneyi başkasına misali davranışlar sergilemeliyiz.
Güzel bir paylaşım Allah razı olsun.

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KARİKATÜR

:p:D:)
SelamünAleyküm Kardeşim Çok güzel Allah razı olsun...

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ÇOK GÜZELDİ..ÇOK SAĞOLASIN.ALLAH(CC) RAZI OLSUN.3. HERALDE ATASÖZÜNÜ BULAMAMIŞ:D:D:D:D:D:D:D

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. çok güzeldi kardeşim allah(c.c.) razı olsun a.e.o.
:D:D:D

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Allah(c.c.) hepimizden razı olsun B)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

hoşunuza gittiyse eğer bunun gibi pek çok karikatür var elimde.İstekleriniz doğrultusunda foruma ekleyebilirim.yok beğenmediyseniz boşuna yollamayım da yer işgal etmesin.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

:D

sert

Kayıtlı Kullanıcı
Bu resimdeki ayrıntıyı görebildiniz mi?

Bu resimdeki ayrıntıyı görebildiniz mi?

Dikkatli bakın:p

sert

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bu resimdeki ayrıntıyı görebildiniz mi?

RE: Bu resimdeki ayrıntıyı görebildiniz mi?

Yandaki resme tıkladığınızda yeni bir sayfa açılacak ve resim boyutu daha büyük olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt