siyah_beyaz
Kayıtlı Kullanıcı
RE: GüLmEk İsTeYeN VaR Mı? Varsa buyrun ...
Bu kez benle ilgili aslında burada da söyleyebilirim ama cesaret edemiyorum ... özel bir sorun değil ...zeynep44'ken olan bir sorun ... haftalardır acısını çekiyorum ..
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Temel Laz olduğu için kendinden nefret ediyormuş. Amerikaya gitmiş ve birçok ameliyattan sonra burnunu düzelttirmiş, iyi şekilde İngilizce öğrenmiş ve meşhur bir piyanist olmuş. Birgün büyük bir topluluğa konser verdikten sonra seyircileri selamlarken ön taraftan bir ses duymuş:
-Helal sana hemşerum, çok iyi çalayusun da!
Temel: - Benim Laz olduğumu nereden anladın yahu. Halbuki Lazlara benzememek için bir sürü ameliyat oldum.
- Nasıl anlamayayım, demiş adam. Bütün piyanistler otururken sandalyeyi kendilerine çekerler, sen ise sandalyeye oturup piyanoyu kendine çekeyusun.
sıyah beyaz hocam sorun nedır.. yardım etmeyı cok ısterımm..valla uzulmenızı istemem.erenden yarın inş.bır ırtıbata gecerız olurmu..elımden ne gelırse yaparım..rahat olun..uzulmeyın..ne olur..
Yarın girmek zorundayım siteye ... anlatırım meseleyi ... kaç saattir elzem'le uğraşıyoruz ...Üzülmmek elde değil ...işin içinden çıkamıyorum ...
Tamamen çıkıp gideyim mi acaba diyorum ..Ama sizleri bırakamıyorum ...
konuştugumuz sorunmu..yoksa başka bır sorun mu var hocam anlamadım..akşam erenle konuştugumuz sorunmu..yanı..yoksa ne uzuluyorum valla ..
Bu kez benle ilgili aslında burada da söyleyebilirim ama cesaret edemiyorum ... özel bir sorun değil ...zeynep44'ken olan bir sorun ... haftalardır acısını çekiyorum ..