siyah_beyaz
Kayıtlı Kullanıcı
RE: KOPYA MUHABBETLERİ
Ben dut yemiş büllbül gibiyimdir inşaallah bi şey olmaz ...Aslında derste çok konuşuruz ama hocalarla bir tartışma ortamı falan olmaz ... Çok vicdansızlar çok kişiyi göndermişler arada anlatırlar ...
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
m_muaz yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Öğretmen:Evladım Sen Kopya mı Çekiyorsun ?
Öğrenci : heee Çekiyorum Bi Sakıncası mı var
Biz böyle desek ... halimiz duman olur ...
Çok iyi bunlar, sağolun ...
gecekten ne olur hocam..allah a emanet olun..B)
Kapı dışarı ederler ... sonra da 3 ay okuldan uzaklaştırma alırsın ...hakkında soruşturma açarlar ... bu senin en az bir döneminin kaybolmasına neden olur ve ömür billah o dersten geçemezsin artık hangi derstte yaptıysan ... yani en iyisi okulu bırakmak gibi bir şey ... çünkü o dersi asla veremezsin ...
hocam soru amaclı sormamıştım ama cok guzel acıklamışsınız..valla..helal olsun sıze.. bu kadar sıkılaştı yanı dısıplın..vay vıcdansızlar dıkkat edın valla..selametele..B)
Ben dut yemiş büllbül gibiyimdir inşaallah bi şey olmaz ...Aslında derste çok konuşuruz ama hocalarla bir tartışma ortamı falan olmaz ... Çok vicdansızlar çok kişiyi göndermişler arada anlatırlar ...
Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan NTV muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog:
-Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz?
-Yok, bacım, eşe dosta dağıtacağız.
-Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz?
-Yok, bacım, eşe dosta dağıtacağız.