Sefine-i Hayat
Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatühü Gül yürekli, can..B)
Allah c.c'nin mağfireti, bereketi üzerine olsun ebeden.. Cuma'n mübarek olsun; Allah c.c, güzel dualarının cümlemiz adına makbul olmasına vesile eylesin inşallah.. Konuya olan bu güzel yorumunu da tefekkürle okudum.. Münire'den rivayet edilen bu hadis-i şerif de kul için her daim gözde, hatırda tutulması elzem olan bir sinyal; tabir-i caizse.. Güzel duaların için çok teşekkür ederim gönlü güzel kardeşim.. Rahman c.c senin de her işinde yar, yardımcın, kolaylaştırıcın olsun.. Umren için ben de senin ile birlikte gün sayıyorum.. Rabbimiz c.c hayırlı kılsın inşallah.. Kıymetli ailene de Cuma dileklerimizi, Selam ve Dualarımızı iletirsin inşallah güzel kardeşim..En Güzel'e emanetimsin..Muhabbetle inşallah..
![]()
aMİN AMİN AMİN...GÜL YÜREKLİM.ALLAH C.C. EBEDEN MEMNUN OLSUN SENDEN.ECRİNİ FAZLASIYLA VERSİN İNŞAALLAH.HEYECANIMI BENİMLE BERABER PAYLAŞMAN ÇOK MUTLU ETTİ BENİ.SELAMLARIN BAŞIM ÜSTÜNE ALDIM İLETTİM KARDEŞİM.AİLEMDENDE SİZLERE EN KALBİ SELAMLAR VE DUALAR VAR.CUMA'MIZIN HAYR OLMASI TEMENNİM İLE.KALPLERİN EN EMİN SAHİBİNE C.C. EMANETİMSİN SENDE.BAKİ MUHABBETERE...B)
....ALLAHCC UMRENİZİ MÜBAREK EYLESİN..Selamlarımızı iletiniz..Dualarınızı bekleriz..ALLAHCC YOLUNUZU AÇIK EYLESİN...BESMELE....SELAM...DUA....
AMİN..ALLAH C.C. RAZI OLSUN.SELAMLARINIZ BAŞIM ÜSTÜNE İNŞAALLAH,DUALARIMLA BERABER.RAB'BİM C.C. RAZI OLSUN,SİZE DE NASİP EYLESİN.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SELAM VE DUAM İLE...B)