muhammed25
Kayıtlı Kullanıcı
http://img13.imageshack.us/img13/1803/miray3lg1.jpg
Orta yaşlı bir hanımşehrin en lüks mağazasında beğendiği döpiyesi giyip ayna karşısında birkaç defa döndükten sonra:
-Ben üniversitede öğretim üyesiyimdedi.Modern bir kıyafet almak ve özgürce giyinmenin tadına varmak istiyorum.
Kadınla ilgilenen tezgahtar kız:
-Sizi iyi tanıyorum efendim dedi Çok şık giyindiğinizi de biliyorum.Fakat Fransız modasına göre elbisenizi bir eşarpla tamamlamalısınız.
Kadın:
-Eşarp mı? diye burun kıvırdı.Demek güncel ha!...
Ama Fransa gibi bir moda merkezinden geliyorsadedikleri doğrudur.
Tezgahtar kızraftaki eşarpları müşterinin önüne sedikten sonra:
-Pahalı olmasına rağmen en modern mallarımız bunlar dedi.Size yakışacaktır.
Kadıneşarpları tek tek incelerken:
-Hepsi de birbirinden güzel ama ben sizin başınızdakini beğendimdedi.Şimdi hatırlamıyorum amageçen gün aynı eşarbı birinde daha görmüştüm.
Genç kızsaygılı bir ifadeyle:
-O gördüğünüz bendim hocamdiye gülümsedi.sizin öğrencinizim.kıyafetimden dolayı beni dersinizden atarkenbasımda bu esarp vardı !!!
alıntı
Orta yaşlı bir hanımşehrin en lüks mağazasında beğendiği döpiyesi giyip ayna karşısında birkaç defa döndükten sonra:
-Ben üniversitede öğretim üyesiyimdedi.Modern bir kıyafet almak ve özgürce giyinmenin tadına varmak istiyorum.
Kadınla ilgilenen tezgahtar kız:
-Sizi iyi tanıyorum efendim dedi Çok şık giyindiğinizi de biliyorum.Fakat Fransız modasına göre elbisenizi bir eşarpla tamamlamalısınız.
Kadın:
-Eşarp mı? diye burun kıvırdı.Demek güncel ha!...
Ama Fransa gibi bir moda merkezinden geliyorsadedikleri doğrudur.
Tezgahtar kızraftaki eşarpları müşterinin önüne sedikten sonra:
-Pahalı olmasına rağmen en modern mallarımız bunlar dedi.Size yakışacaktır.
Kadıneşarpları tek tek incelerken:
-Hepsi de birbirinden güzel ama ben sizin başınızdakini beğendimdedi.Şimdi hatırlamıyorum amageçen gün aynı eşarbı birinde daha görmüştüm.
Genç kızsaygılı bir ifadeyle:
-O gördüğünüz bendim hocamdiye gülümsedi.sizin öğrencinizim.kıyafetimden dolayı beni dersinizden atarkenbasımda bu esarp vardı !!!
alıntı
LANET OLSUN BÖLE PİS YOBAZLAR LANET OLSUN BÖLE MODERN MÜSLÜMANLIKLARI İSTEYENLERE