Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

son moda eşarp!!! (1 Kullanıcı)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
http://img13.imageshack.us/img13/1803/miray3lg1.jpg

Orta yaşlı bir hanımşehrin en lüks mağazasında beğendiği döpiyesi giyip ayna karşısında birkaç defa döndükten sonra:
-Ben üniversitede öğretim üyesiyimdedi.Modern bir kıyafet almak ve özgürce giyinmenin tadına varmak istiyorum.
Kadınla ilgilenen tezgahtar kız:
-Sizi iyi tanıyorum efendim dedi Çok şık giyindiğinizi de biliyorum.Fakat Fransız modasına göre elbisenizi bir eşarpla tamamlamalısınız.
Kadın:
-Eşarp mı? diye burun kıvırdı.Demek güncel ha!...
Ama Fransa gibi bir moda merkezinden geliyorsadedikleri doğrudur.
Tezgahtar kızraftaki eşarpları müşterinin önüne sedikten sonra:
-Pahalı olmasına rağmen en modern mallarımız bunlar dedi.Size yakışacaktır.
Kadıneşarpları tek tek incelerken:
-Hepsi de birbirinden güzel ama ben sizin başınızdakini beğendimdedi.Şimdi hatırlamıyorum amageçen gün aynı eşarbı birinde daha görmüştüm.
Genç kızsaygılı bir ifadeyle:
-O gördüğünüz bendim hocamdiye gülümsedi.sizin öğrencinizim.kıyafetimden dolayı beni dersinizden atarkenbasımda bu esarp vardı !!!
alıntı

LANET OLSUN BÖLE PİS YOBAZLAR LANET OLSUN BÖLE MODERN MÜSLÜMANLIKLARI İSTEYENLERE

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım islamda kadının yeri ve önemi başlığına bakarsan aynı konu açılmıştı...sürekli yönetimden uyarı geliyor konu açmadan inceleyip açınız diye lütfen dikkatimiz de olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt