Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞOK!! AMAN YARABBiii !! (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Böyle töre görülmedi !!

amaniin.gif
amaniin.gif
amaniin.gif
shocked.gif
shocked.gif
amaniin.gif
amaniin.gif
amaniin.gif
amaniin.gif
swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif

nee.gif
aaa.gif
aaa.gif

Akıllara durgunluk veren töre... Bebeği köpekle evlendirmelerinin çok ilginç nedeni...

2009-02-18

4363.jpg

Akıllara durgunluk veren töre... Bebeği köpekle evlendirmelerinin çok ilginç nedeni...

Hindistan'da "lanetten kurtulması" için bir bebek köpekle evlendirildi.

Hindistan'ın United Press of India ajansı, ebeveynlerinin, 18 aylık Sangula'nın, ağzında fazladan bir dişe rastlaması üzerine bebeği dişi bir köpekle evlendirmeye karar verdiklerini duyurdu.

Ebeveynlerin üye olduğu Orissa eyaletindeki aşirete göre bu fazladan diş, bebeğin bir kaplanın saldırısına uğrayacağı ve parçanacağı anlamına geliyordu. Bu lanetten kurtulmanın tek yoluysa dişi bir köpekle evlenmekti.

Jajpur bölgesinde bir Hindu tapınağında yapılan dini nikahta dişi köpek geleneklere uygun olarak yüzükleri taşıdı.

Sangula'nın babası Sanrumula Munda, bir gün oğlunu "bir kadınla" evlendireceğini belirtti.

Hindistan'ın kırsal kesimlerinde laneti kovduğuna inanıldığı için köpek veya başka hayvanlarla evliliklere rastlanabiliyor.

"15 yıl önce iki köpeği taşlayarak öldürüp leşlerini bir ağaca astığından beri rahat yüzü görmeyen, kolları ve bacakları felç olan, kulakları da duymayan" Tamil Nadu eyaletinde bir kişi, 2007 sonunda, astroloğun hastalıklarından kurtulmasının tek yolunun bir köpekle evlenmesi olduğunu söylemesi üzerine kendisine bir dişi köpeği eş seçmişti.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
:D Bunlarda batıl inanç olması normal inek'e tapanlardan ne beklersin,ama ben asıl ülkemizdeki insanlara üzülüyorum,müslümanım deyipte üzerindeki kötü şansı atmak için mezarlıklarda yatıyorlar,hatta bir gün şöyle bir olaya şahit oldum,bir yere yürüyerek gidiyordum önümden iki kişi konuşarak yürüyordu konuşmalarını aynen aktarıyorum.

-- Kumarda hiç şansım yok bu günlerde,

-- Sorma ya benimde yok,ne yaptımsa olmadı,kumar masasına abdestli oturdum yüne

nafile olmadı

-- Yahu o bişeymi ben namaz kıldım geldim belki şansım açılır diye banamısın demedi,

sonra katıla katıla gülüyorlar,

-- hahhahha ahahha ahahhaha.....

Aman Allah ım adamların konuşmalarına bak ,işte bunlar da benim ülkemin sözüm ona müslüman evlatları,elin Hindusuna hiç şaşırmamak gerek,Allah Teala hepimizi ıslah etsin,edebi ile terbiye etsin,amacımız Onun (c.c) rızası için amel etmektir,bizi bu sevdadan ayırmasın, güzel paylaşımın için teşekkür ederim,hakkını helal et...

alisay

Kayıtlı Kullanıcı
hindistan diyince pek şaşırmadım. aslında müslüman hintlileri oradan çıkarıp atom bombası atacaksın. adamların ALLAH'TAN başka tapmadığı şey yok. ineğe, fareye, budaya, nehire bunları düzeltmekte hayli zor çünkü eğitim neredeyse yok ve atalarının iyi birer takipçisiler. yahu hiçmi düşünmüyorlar taptıkları ineği kesip yerlerken bu bizim (haşa) ilahın eti diye. aynı mekkenin cahiliye dönemi ALLAH CC islah etsin.
paylaşım için ALLAH CC razı olsun.

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
:D Bunlarda batıl inanç olması normal inek'e tapanlardan ne beklersin,ama ben asıl ülkemizdeki insanlara üzülüyorum,müslümanım deyipte üzerindeki kötü şansı atmak için mezarlıklarda yatıyorlar,hatta bir gün şöyle bir olaya şahit oldum,bir yere yürüyerek gidiyordum önümden iki kişi konuşarak yürüyordu konuşmalarını aynen aktarıyorum.

-- Kumarda hiç şansım yok bu günlerde,

-- Sorma ya benimde yok,ne yaptımsa olmadı,kumar masasına abdestli oturdum yüne

nafile olmadı

-- Yahu o bişeymi ben namaz kıldım geldim belki şansım açılır diye banamısın demedi,

sonra katıla katıla gülüyorlar,

-- hahhahha ahahha ahahhaha.....

Aman Allah ım adamların konuşmalarına bak ,işte bunlar da benim ülkemin sözüm ona müslüman evlatları,elin Hindusuna hiç şaşırmamak gerek,Allah Teala hepimizi ıslah etsin,edebi ile terbiye etsin,amacımız Onun (c.c) rızası için amel etmektir,bizi bu sevdadan ayırmasın, güzel paylaşımın için teşekkür ederim,hakkını helal et...

swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif
yuh yaniii

abi nasıl zihniyet kültür
en önemlisi mantık bunlardaki böyle değil mi ...

adam abdestle namazla harama oturuyor
swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif
swoon.gif

yawww gözlerim pörtledi bugün şaşırmaktan... :D

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
hindistan diyince pek şaşırmadım. aslında müslüman hintlileri oradan çıkarıp atom bombası atacaksın. adamların ALLAH'TAN başka tapmadığı şey yok. ineğe, fareye, budaya, nehire bunları düzeltmekte hayli zor çünkü eğitim neredeyse yok ve atalarının iyi birer takipçisiler. yahu hiçmi düşünmüyorlar taptıkları ineği kesip yerlerken bu bizim (haşa) ilahın eti diye. aynı mekkenin cahiliye dönemi ALLAH CC islah etsin.
paylaşım için ALLAH CC razı olsun.

dimi yani abi...

demekki kalpleri ve gözleri mühürlenmiş abi bunların...

ayyyyyy!! Rabbim mühürden sen koru bizleri..

bizlere hidayet daha daha daha hidayetler nasip eyleee amiiinn

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt