Kemahlı_24
Kayıtlı Kullanıcı
maşallah... bizimde yakın bi tarihte İstanbul a geldiğimizde hayallerimizi süsleyendir Cuma Sabahı Eyyüp Sultanda NAMAZ....
ALLAH nasip eder inşaALLAH..
maşallah... bizimde yakın bi tarihte İstanbul a geldiğimizde hayallerimizi süsleyendir Cuma Sabahı Eyyüp Sultanda NAMAZ....
arkadaşlar yarın büyük gün KPSS sınavı var girecek olanlar nasıllar
inş. kardeşim.. bende bu sınava hazırlanıyorum cümlemizin emekleri karşılığını bulacaktır eminim.. sınav esnasında bildiğiniz dualar varmı okumak için ne tavsiye edersiniz
neden insanlara dua etmek çok hoşuma giderayy Allah razı olsun çok duygulandım inan ki..
inş. kardeşim.. bende bu sınava hazırlanıyorum cümlemizin emekleri karşılığını bulacaktır eminim.. sınav esnasında bildiğiniz dualar varmı okumak için ne tavsiye edersiniz
Allah razı olsun benim ve çok kişininde işine yarıcak bi dua
Allah yardımcınız olsun.inş. kardeşim.. bende bu sınava hazırlanıyorum cümlemizin emekleri karşılığını bulacaktır eminim.. sınav esnasında bildiğiniz dualar varmı okumak için ne tavsiye edersiniz
Sizinle birlikte tum kardeslerimizin yardimcisi olsun Rabbim.. Ben de sizin icin dua okuyacagim..
Bu arada, size bir konuda danismak isterim.. Bakin kardeslerim, ben bir siirimde Peygamberimize Sevgili'm diye hitap ettim. Benim icin en sevgili O oldugu icin..
Ama icim cok rahat degil, bazi yakinlarim 'Allah'in Sevgilisine sevgili denir mi?' gibisinden yorum yapti. Siz ne diyorsunuz?
Fakat yine de ben Allah biliyor icimi diyorum..