Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsın
e ben de aol okuyorum
sınavımız aof den önceydi ama bizim sonuç hala açıklanmadı demek sizinki yarın açıklanacak
neyse hayırlısı
Salam.Necsiniz???
Meni dusunduren bir soru var.Cennetde insanlar,daha dogrusu yaslilar yeniden eski halemi donuyo,yoksa ihtiyar gibi kalio...Yani Cennetde genclesiomuyuz???
azerbaijan lı kardeşim şöyle bi paylaşımları gezerken senin sorunla karşılaştım ve bu gesel sorunu peygamberimizin (sas) bir latifesiyle cevap vermek isterim
Yaşlı bir kadın mescide gelir ve Peygamber efendimize; “Ey Allah’ın elçisi, benm için dua ette Allah beni cennetine koysn.” der
Hz Peygamber ; “Yaslı kadınlar cennete giremez” der.
Bunun üzerine kadın üzülür ve aglamaya baslar. Resulullah gülerek ;üzülme”Der, cennete herkes gençlesmiş olarak girecek”.
benim acmak istediğm konu insanların deger yargıları.1insana veya arkadasına deger verirsin ona deger verdiğini bir şekilde gösterir ifade edersin ama hani bir söz vardır ya birini 40 gün sırtında taşı 1gün indir senden kötüsü yoktur,o durum misali veya bir insan neden hep ben demek ihtiyacı duyar kendinin iyi önemli bilgili olduğunu gösterme cabasındadır ön planda durmak iöin herseyi yapar bu tür ilişkiler(arkadaslık)ne kadar ve nereye kadar gider ve ne kadar saglıklı olur.getirisi ve götürüsü nedir.ve ne yapmak lazım bu insanlarla bi şekilde hep iç içeysen.sen düşünüyor ama karsındaki veya ler düşünemiyor yada kendilerini yormak istemiyor.....
insanoğlu nankörüz benciliz kardeşim bunun için kendimizi eğitmeye çalışıyoruz islam dini insanı eğiten değiştiren bir din. ama herkeste uygulamıyor iyi niyetli insan az bir laf ediyor şaşırıp kalıyorsun çünkü beklemiyorsun karşındakinden kimseyle görüşmeden de olmuyor hayat böyle gidiyor