M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM BENCE ERKEK DAHA ÇOK KISKANÇTIR. AMA KADINLAR DAHA ÇOK BELLİ EDERLER HEMEN SURAT ŞEKİLLERİ DEĞİŞİR.
Resul_Acer yazdı:
cennet_agaci yazdı:
Resul_Acer yazdı:
cennet_agaci yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Evet bayanlarla erkekler arasında bir tatlı mücadele daha
erkeklermi daha kıskançtır bayanlarmı
kıskançlık anılarınızı anlatabilirsiniz
B) nama kızmayın napim kendimi tutamıyorum dermişim
hımm güzel bır soru ama kişiye göre değişir sanırım kadınlar daha kıskançtır erkeklerden anı sorarsanda benım anım yok kardeşşşş
canın saolsun bee bencede kadınlar diyorum
valla kadınlar gıbısı varmı ya resmen şeytannlar aman kardeşlerım üstüne alınmasın... bazıları öle ama abartıyorlar bazen acıyorum erkeklere işlerı cıdden çok zor
malesef işimiz çok zor
cennet_agaci yazdı:
Resul_Acer yazdı:
cennet_agaci yazdı:
Resul_Acer yazdı:
cennet_agaci yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Evet bayanlarla erkekler arasında bir tatlı mücadele daha
erkeklermi daha kıskançtır bayanlarmı
kıskançlık anılarınızı anlatabilirsiniz
B) nama kızmayın napim kendimi tutamıyorum dermişim
hımm güzel bır soru ama kişiye göre değişir sanırım kadınlar daha kıskançtır erkeklerden anı sorarsanda benım anım yok kardeşşşş
canın saolsun bee bencede kadınlar diyorum
valla kadınlar gıbısı varmı ya resmen şeytannlar aman kardeşlerım üstüne alınmasın... bazıları öle ama abartıyorlar bazen acıyorum erkeklere işlerı cıdden çok zor
malesef işimiz çok zor
Allah yardımcınız olsun valla kadın dırdırı çekmek zor olsa gerek yasayan abılerımız vardır belkıde sıtede neyse a.e.o benden bu kadar ben kaçarrr sonra devam ederiz inş kardeşim selametle
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar..
ALLAH'ım yüzlerimizi senden gelen bir haya duygusuyla, kalplerimizi senden gelen bir sevinçle doldur.
ALLAH'ım! Bizi cömert ve karşılıksız veren eyle, cimri, yerinde sayıp ilerlemeyen, söz götürüp getiren, kendini beğenen ve arayı bozan eyleme!
Amin.....Amin.....Amin
cennet_agaci yazdı:
Resul_Acer yazdı:
ALLAH'ım yüzlerimizi senden gelen bir haya duygusuyla, kalplerimizi senden gelen bir sevinçle doldur.
ALLAH'ım! Bizi cömert ve karşılıksız veren eyle, cimri, yerinde sayıp ilerlemeyen, söz götürüp getiren, kendini beğenen ve arayı bozan eyleme!
Amin.....Amin.....Amin
AMİN AMİN AMİN
S.A GÜNAYDIN KARDEŞİM
gurbetten yazdı:
COK ILGINC CINLILER NE KADAR ADINDAN BAHSETTIRIYOR!ESIM HEP DER GELECEK CINLILERIN ELINDE DIYE!COK AKILLI VE CALISKANLAR!DARISI TÜRKIYE´NIN BASINA!B)
AMIN AMIN AMIN ..... GUNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR OLSUN HEPIMIZE ISTE RABBIMIN IZNI ILE YENI BIR GUN DAHA BASLIYOR RABBIM HAYIRLI ISLERLE GECIREBILMEMIZI NASIP ETSIN INSALLAH !!!!! EEE BENIM ICIN BU HAFTA SONU COK ONEMLI IPLE CEKIYORUM DIYEBILIRIM HERKESE TEKRAR HAYIRLI SABAHLARRR ALLAH,A EMANET OLUN SELAMETLE.. B)B)B)Resul_Acer yazdı:
Amin.....Amin.....Amin
huzunlu_gurbet yazdı:
AMIN AMIN AMIN ..... GUNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR OLSUN HEPIMIZE ISTE RABBIMIN IZNI ILE YENI BIR GUN DAHA BASLIYOR RABBIM HAYIRLI ISLERLE GECIREBILMEMIZI NASIP ETSIN INSALLAH !!!!! EEE BENIM ICIN BU HAFTA SONU COK ONEMLI IPLE CEKIYORUM DIYEBILIRIM HERKESE TEKRAR HAYIRLI SABAHLARRR ALLAH,A EMANET OLUN SELAMETLE.. B)B)B)Resul_Acer yazdı:
Amin.....Amin.....Amin
necna yazdı:
S.A. SİTEDE ÜYE VARMI DİYORUM
necna yazdı:
S.A. TEŞEKKÜRLER...B)B)
Resul_Acer yazdı:
necna yazdı:
S.A. SİTEDE ÜYE VARMI DİYORUM
Aleykümselam..Var var cennet agaci die ...........Oda 1996 doğumlu....