-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
korkma korkma kolay soracam kac kardeşsiniz
korkma korkma kolay soracam kac kardeşsiniz
hadi sana hayırlı akşamlar güzel kardeşim Rabbimize emanet ol sınavda sana pekiyi verdim :K:K
Selamün Aleyküm Nur Damlası.. Öğrenci olduğunu bilmiyordum, Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin inşallah, muvaffak eylesin ..Benim de ocakta inşallah, seninki ocağın kaçı?
evet ögrenciyim gül tanem amin inşalalh
ocak 1 inde gültanem o zaman oglak burcusun demi gültanem
Canım kardeşim, Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin inşallah.. Evet Nur Damlası..Benim de 20sinde..Nur Damlam, bak aynı ay çıktı.:evet..
evet gültanem çok sevindim gül tanem inşallah hayırlı berektli seneler geçirirsin inşallah can kardeşim benim
Selamunaleykum kusura bakma benim sayfada sorun oldu ama damla yetişmiş imdadıma galiba Allah razı olsun ama bi avatar borcum olsun.oooo bekledim bekledim gelmedin bi resmi esirge kardeşinden:A
ve aleyküm selam seninkide mübarek olsun:HSelamün aleyküm....Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah...Haydi Allah(c.c)'ya emanet olun..
Selamünaleyküm Arkadaşlar Hepinize Sevgiler Ve Saygilar Diliyorum..dersi Olanlara Dersinde Başarilar.işi Olanlarada Işinde Başarilar Dilerim Allaha Emanet Olunuz.sevgi Ve Saygilarimla....