Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tamam tamam kardeşim benim sana şaka olsun diye daha cok soru soracaktım ama kalsın hadi erkenpes ettin

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
hadi sana hayırlı akşamlar güzel kardeşim Rabbimize emanet ol sınavda sana pekiyi verdim :K:K

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ablacım sınav korkum var benim sınava sokma sorularınla bu kardeşini ben 17 yaşındayım ocakta inşallah 18 gircez

Selamün Aleyküm Nur Damlası.. Öğrenci olduğunu bilmiyordum, Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin inşallah, muvaffak eylesin ..Benim de ocakta inşallah, seninki ocağın kaçı?

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Nur Damlası.. Öğrenci olduğunu bilmiyordum, Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin inşallah, muvaffak eylesin ..Benim de ocakta inşallah, seninki ocağın kaçı?

evet ögrenciyim gül tanem amin inşalalh
ocak 1 inde gültanem o zaman oglak burcusun demi gültanem:D

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim, Rabbimiz c.c zihin açıklığı versin inşallah..:D Evet Nur Damlası..Benim de 20sinde;)..Nur Damlam, bak aynı ay çıktı.:evet..

evet gültanem çok sevindim gül tanem inşallah hayırlı berektli seneler geçirirsin inşallah can kardeşim benim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
evet gültanem çok sevindim gül tanem inşallah hayırlı berektli seneler geçirirsin inşallah can kardeşim benim

Sen de inşallah Nur Damlası..Ecmain olsun inşallah..B)B) Rabbimiz c.c hayırlı kılsın inşallah canım kardeşim..B)Selam, dua ve muhabbetle inşallah..B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm....Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah...Haydi Allah(c.c)'ya emanet olun..

asaint

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.asaint.tr
iyi akşamlar müslüman kardeşlerim yarın okul var iş-oklu ve hayatta herkese başarılar dilerim...

salı gunu vizem oldugu için pazartesi derslerini şimdiden bitirmeye calısıyorum

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Alıntı:
asaint´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar birbirimizi kırmadan sınırı aşmadan birbirimize takılalım şaka yapalım...

bu konuyla birbirimizi daha yakından tanıyalım......

hem sohbet ortamı yaratalım hemde muhabbet edelim.....

günlük hayatınızdaki olayları veya ilginç şeyleri paylaşabilirsiniz.....

evde sokakta işyerinde okulda vb günlük hayatımızda neler geçmiş.....

tüm garip olayları paylaşıp..beraber..tebessüm edelim.........

[
Not : (dini muabbetlerimizide burada paylaşabilirsiniz)

Allah razı olsun emeğinize sağlık kardeşim selam ve dua ile...

cvt_bulut2834

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Arkadaşlar Hepinize Sevgiler Ve Saygilar Diliyorum..dersi Olanlara Dersinde Başarilar.işi Olanlarada Işinde Başarilar Dilerim Allaha Emanet Olunuz.sevgi Ve Saygilarimla....

asaint

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.asaint.tr
Selamünaleyküm Arkadaşlar Hepinize Sevgiler Ve Saygilar Diliyorum..dersi Olanlara Dersinde Başarilar.işi Olanlarada Işinde Başarilar Dilerim Allaha Emanet Olunuz.sevgi Ve Saygilarimla....

saol kardeşim teşekkür ederim

vallahi bende pazartesi için cw hazırlıyomyani özgecmiş salı ise bilgisayardan vizem var şimdiden hepsini geciktirmeden düzeni saglıyorum

az sonra fırından sıcak ekmek alıcam gece acıkıyo karnımız napalım kahvaltı türü bibşiyler yaparım :) :)

ya siz nasılsınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt