RE: Sohbet meydanI
nediyelim yaw erkekler nerdesiniz başta sevinmiştim öndeyiz diye şimdi arada kaldık
MAVI HUZUN yazdı:
Resul_Acer yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
Resul_Acer yazdı:
erdal yazdı:
S.A...
HEMEN SANA DESTEK ÇIKAYIM...
TABİKİ ERKEKLER.....
A.E.O..
Aleykümselam..Hay Allah razı olsun... şimdi bayanlar tepkisini koyar ortaya
tabikide arkadaşlar tamam bazı bayanlar iyi kulanamıyor ama şunuda kabul etmek lazım kaza oranlarına baktıgınız zaman erkekler daha fazla ayrıca şunuda belirtmeden geçemeyeceğim...3 sene önce ehliyetimi hiçkalmadan tek saferde aldım diğer bayan arkadaşların çoguda aynı şekildeydi.ama beni asıl şaşırtan şey 30 kişilik sınıfta 12 kızın tamamı motor dersinden geçerken erkek öğrencilerden sadece 5 tanesi geçmişti....
Yaw kaza oranları tabikide erkeklerin olcak çünkü araba kullanan erkeklerin sayısı bayanlardan daha fazla tabi siz ayrısınız yaw belli sizin elinizden hiç bir şey kurtulamaz tebrikler
ben ve diğer bayanlar çogunlugunuzla alakası yok kardeşim dikkatsiz ve çok bilmiş tavırlarla kullnıyorsunuz ayrıca sizler tabikide yapmıyorsunuz ama bazı bayanları bazı erkekler sıkıştırıyor bunu erkekler yapıyor dikkatinzi çekerim sizi bay trafik canavarları sizi..
nediyelim yaw erkekler nerdesiniz başta sevinmiştim öndeyiz diye şimdi arada kaldık