Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sohbet meydanI

ALLAH AŞKINA ARKADAŞLAR BU KONU COK SIKICI OLMAYA BAŞLADI ERKEKLER ERKEK BAYANLAR BAYAN DEMEKTEN SIKILMADINIZMI

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH AŞKINA ARKADAŞLAR BU KONU COK SIKICI OLMAYA BAŞLADI ERKEKLER ERKEK BAYANLAR BAYAN DEMEKTEN SIKILMADINIZMI

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
ZEHRA MELEK yazdı:
Resul_Acer yazdı:
fatih esen yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm hadi bakalım söyleyin Sizce erkeklermi yoksa Bayanlarmı iyi araba kullanırlar?
Bence tabiki erkekler

B)B)B)
HİÇTE DEĞİL BEN GAYET GÜZEL KULLANIYORUM....:D
SADECE BEŞ METRE UZAKTAKİNE ÇARPACAKMIŞIM GİBİ GELİYOR O KADAR
Bİ VUKATIM OLMADI DAHA...:D:D:D

:D:D:D

Dikkatli olun Allah korusun:D
BİLGİDEPOSU OLAN KARDEŞİM NİYE SIKILALIM Kİ BENİM SÖZLERİMDEN KİMİN DAHA İYİ KULLANDIĞI BELLİ OLUYORDUR
NERDİYSE ÇARPACAKTIM DİYORUM,HİÇ SEBEP YOKKEN:D
YİĞİDE HAKKINI VERMEK LAZIM ERKEKLERİN ELİ DAHA YATKIN,KIZLAR HEYCAN YAPIYOR SÜREMİYOR BİR TÜRLÜ...:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

bilgideposu1982 yazdı:

Selamün aleyküm...Sıkılmamışızki hala yazıyoruz dimi??Ayrıca sizin bu foruma attığınız ilk mesaj bu...Yani siz sadece bu mesaja bakarak sıkılmadınızmı diosunuz...Allaha emanet olun... B)B)B)

sibel_rs

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE ERKEKLER DAHA İYİ KULLANIYOR BAYANLAR HER AN BİR YERE ÇARPACAKMIŞ GİBİ
YAPIŞIYORLAR DİREKSİYONA:))

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

RESUL ACAR KARDEŞİM HAKLISIN İLK DEFA MSJ ATTIM AMA İLK DEFA BAKMIYORUM SADECE KONUYU DEGİŞSEK DİYE YAZDIM AYRICA HAKLISIN İSTEMİYORAN BAKMA YADA CEVAP YAZMA DEMEN YETER NİYE BÖYLE Bİ MSJ ATTIM BENDE BİLMİYORUM ÜZGÜNÜM KIRDIYSAM SENİ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN:(:(:(:(;)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

sibel_rs yazdı:
BENCE ERKEKLER DAHA İYİ KULLANIYOR BAYANLAR HER AN BİR YERE ÇARPACAKMIŞ GİBİ
YAPIŞIYORLAR DİREKSİYONA:))

Olabilir:D :D yaw bu konu kapanmıştı tekrar açıldı hayırlısı bakalım...B):D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

bilgideposu1982 yazdı:
RESUL ACAR KARDEŞİM HAKLISIN İLK DEFA MSJ ATTIM AMA İLK DEFA BAKMIYORUM SADECE KONUYU DEGİŞSEK DİYE YAZDIM AYRICA HAKLISIN İSTEMİYORAN BAKMA YADA CEVAP YAZMA DEMEN YETER NİYE BÖYLE Bİ MSJ ATTIM BENDE BİLMİYORUM ÜZGÜNÜM KIRDIYSAM SENİ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN:(:(:(:(;)

Yok yok tam tersine ben sizi kırmışsam özür dilerim hakkınızı helal edin...Ama sizin yazınzı biraz ön yargılı oldu ...Allaha emanet olu n.... B)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:
tamamkardeşler bu sohbeti bayanların daha iyi araba kullandıgı sonucuyla kapatıyor başka konu açmak istiyorumm(erkekler kesin kızacak) ebevenyler ne kadar bilinçli ne kadar islami bilen çocuklar yetiştiriyorlar ve nasıl olmalı....

evet arkadaşlar bu kunu daha önce işlenmiş olup kapatılmışrtı...

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. RESUL GARDAS BURDAMI:):)NASILSINIZ IYMISINIZ INSALLAH IYSINIZDIR ALLAHA EMANET OLUNN BUGUN COK MUTLUYUMM KUSURMA BAKMAYIN:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

MAVI HUZUN yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
tamamkardeşler bu sohbeti bayanların daha iyi araba kullandıgı sonucuyla kapatıyor başka konu açmak istiyorumm(erkekler kesin kızacak) ebevenyler ne kadar bilinçli ne kadar islami bilen çocuklar yetiştiriyorlar ve nasıl olmalı....

evet arkadaşlar bu kunu daha önce işlenmiş olup kapatılmışrtı...

B)B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

TRABZONLU20_BERRAK yazdı:
S.A. RESUL GARDAS BURDAMI:):)NASILSINIZ IYMISINIZ INSALLAH IYSINIZDIR ALLAHA EMANET OLUNN BUGUN COK MUTLUYUMM KUSURMA BAKMAYIN:D

ALEYKÜMSELAM...Ben burdayım...Allaha şükür siz nasılsınız...Hep mutlu olun inşallah..B)B)B)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:

ALEYKÜMSELAM...Ben burdayım...Allaha şükür siz nasılsınız...Hep mutlu olun inşallah..B)B)B)

S..A BENDE BURDAYIM DAA :DBZDE ALLAHA SUKUR IYIZ

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:

S..A BENDE BURDAYIM DAA :DBZDE ALLAHA SUKUR IYIZ

Aleykümselam...Hoşgeldiniz...:D:D:D

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

HOSBULDUKKK SAOLASIN YA RESUL KARDESIM BISE SORCAM BENDE BAZEN OLUYOR NAMAZ KILDIGIMDAA KAFAMI HISSETMIYORUM SONRAA KABUL OLMADI DIYE DUSUNUYORUM NE DIR ACABA :(

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

HOSBULDUKKK SAOLASIN YA RESUL KARDESIM BISE SORCAM BENDE BAZEN OLUYOR NAMAZ KILDIGIMDAA KAFAMI HISSETMIYORUM SONRAA KABUL OLMADI DIYE DUSUNUYORUM NE DIR ACABA :(

Hissetmiyorum derken mesela secdeye koyarkenmi hissetmiyosunuz...

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDESLERIM 9dua kosesinde KAYBETTIGIMIZ bir abimiz icin 41 defa yasini-serifi okutuyoruz 31 tamam 10 tane kaldii buraya yazarsam belki gorur ve istersiniz okumak lutfen bugun tamamlayalaim ALLAHA EMANET OLUN HAKKINIZI HELAL EDIN

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam ben 1 tane almıştım 1 tane daha alayım inşallah...B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt