Allah razı olsun...
Aminn.. Cenabı Hak cümlemizden razı olsun.
Allah razı olsun...
Allahu Ekber.
cümlenin bozukluğuna bakarmısınız?
sniperin israil askerini vurduğu an...
snipermi vurdu israil siyonist köpeğini???
yoksa Allahın izniyle mücahidmi sniperıyla vurdu?
ikiyüzlülük yapmadan söyle oradaki kardeşlerimizi gerçekten kalbende olsa destekliyormusun?mezhebsiz,selefi,sapık deyip durduğun bu mübareklere kardeşim demen ve desteklemen takiyye olmasın...
nasrallah şia...
vay beee...
ne kadar zekisin...
bir cümlede alt ettim diyorsun.../QUOTE]
ALLAH sana da nasip etsin.
hamas sizin gibi bön bön oturan ehlisünnet devletlerin liderlerinden nasrallahı daha hayırlı gördüğünü söyledi./QUOTE]
sen japonya da yaşıyosun galiba ..biz ehlisünnet devletleriymiş...
çünkü nasrallah tepkisini çok daha açık belli etti.
ve hamasın yanında olduğunu şiada olsa belli etti.
ehlisünnet dediklerinde işbirlikçilik yaptı./QUOTE]
kim işbirliği yaptıysa onun cezasını ALLAH verir.Bütün ehlisünnet i suçlamak senin fikir yapını zaten ortaya koydu sağol bizi yormadığın için.
vay beee...
ne kadar zekisin...
hamas sizin gibi bön bön oturan ehlisünnet devletlerin liderlerinden nasrallahı daha hayırlı gördüğünü söyledi./QUOTE]
ehlisünnet diye geçinenleri suçladım.
bunu anlamak zor değil.
ehlisünnet alimelrini suçlamadım.
bugün ehlisünnet geçinen devlet büyükleri filistin katledilirken hiçbir somut yaptırımda bulundularmı?
yok...
eeeeeee.....
ehlisüneti suçlamadım...
kafayı çalıştır...
ehlisünnet bozuntularını suçladım...
söylediklerini net yaz herkes anlasın ...biraz da uslüba dikkat sana birşey kaybettirmez ...sahi paralarını lehmann brothers a yatıran Selefi arkadaşlar için ne diyorsun ?Yoksa onlar da selefi bozuntuları mı ?
siz hayatınızı yatırmışsınız yahudilere...
bu dediğinden haberim yok..
ama varsada dediğim gibi ehlisünnet geçinen ülkelere bak.
herşeyiyle yahudiye bağımlı...
at gözlüklerini çıkar da bir ortaya bak yahudilere varını yorunu yatıran ehlisünnet ülkeleri mi yoksa selefiliğin doğduğu yaşatıldığı ülkeler mi ?
vay beee...
ne kadar zekisin...
ehlisünnet diye geçinenleri suçladım.
bunu anlamak zor değil.
ehlisünnet alimelrini suçlamadım.
bugün ehlisünnet geçinen devlet büyükleri filistin katledilirken hiçbir somut yaptırımda bulundularmı?
yok...
eeeeeee.....
ehlisüneti suçlamadım...
kafayı çalıştır...
ehlisünnet bozuntularını suçladım...
KİM ALLAH VE RESUL DİYORSA O BİZDENDİR...BİZDE ONDANIZ...Kardeşim hiç EHLİ SÜNNET SAVAŞÇISI TANIMADINMI HAYATINDA DA KÖTÜ ÖRNEKLERİ VERİP MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRIYORSUN...sana ben sayayım sünni mücahidleri..FATİH SULTAN MEHMED HAN...YAVUZ SULTAN SELİM HAN...SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN..SAİDİ NURSİ..NECİP FAZIL..ABDÜLMUTTALİP HAN..TALİBAN..IRAKTA ABDYE KARŞI SAVAŞAN NAKŞİBENDİ ORDUSU.TKRİT FELLUCE..EL AMBAR BAĞDAT İSLAM DEVLETİ ÖĞRGÜTÜ SÜNNİLERİ...ŞAMİL BASAYEV..SALİH MİRZABEYOĞLU...EL KAİDE DİYE OPERASYONA UĞRAYAN TÜRKİYELİ EHLİ SÜNNET MÜSLÜMANLARI..MAHMUD HOCA..İSKİLİPLİ ATIF HOCA..ŞEYH SAİD HAZRETLERİ....ŞAPKA GİYMEM MAŞALLAH EFENDİ...ÇANAKKALEDE ŞEHİD OLAN 250 BİN ...KURTULUŞ SAVAŞINDA ŞEHİT OLAN DEDELERİMİZ...SAYARIM DAHA SABAHA KADAR...İSTERSEN..
vay beee...
ne kadar zekisin...
KİM ALLAH VE RESUL DİYORSA O BİZDENDİR...BİZDE ONDANIZ...Kardeşim hiç EHLİ SÜNNET SAVAŞÇISI TANIMADINMI HAYATINDA DA KÖTÜ ÖRNEKLERİ VERİP MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRIYORSUN...sana ben sayayım sünni mücahidleri..FATİH SULTAN MEHMED HAN...YAVUZ SULTAN SELİM HAN...SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN..SAİDİ NURSİ..NECİP FAZIL..ABDÜLMUTTALİP HAN..TALİBAN..IRAKTA ABDYE KARŞI SAVAŞAN NAKŞİBENDİ ORDUSU.TKRİT FELLUCE..EL AMBAR BAĞDAT İSLAM DEVLETİ ÖĞRGÜTÜ SÜNNİLERİ...ŞAMİL BASAYEV..SALİH MİRZABEYOĞLU...EL KAİDE DİYE OPERASYONA UĞRAYAN TÜRKİYELİ EHLİ SÜNNET MÜSLÜMANLARI..MAHMUD HOCA..İSKİLİPLİ ATIF HOCA..ŞEYH SAİD HAZRETLERİ....ŞAPKA GİYMEM MAŞALLAH EFENDİ...ÇANAKKALEDE ŞEHİD OLAN 250 BİN ...KURTULUŞ SAVAŞINDA ŞEHİT OLAN DEDELERİMİZ...SAYARIM DAHA SABAHA KADAR...İSTERSEN..
amaç üzüm yemek değil Osman aga ..
farketmedin mi hala ?
amaç üzüm yemek değil Osman aga ..
farketmedin mi hala ?
ona yazmıyorum dostum...ALLAH İÇİN ARAYANLARA YAZIYORUM..O VESİLE...A LLAHCC E EMANET OL..........RUHLAR İKİ SAF ASKER..KİN VE AŞKI BÖLÜŞÜR..BİR OLANLAR ELELE...OLMAYANLAR DÖĞÜŞÜR..hadisi şerif...
ona yazmıyorum dostum...ALLAH İÇİN ARAYANLARA YAZIYORUM..O VESİLE...A LLAHCC E EMANET OL..........RUHLAR İKİ SAF ASKER..KİN VE AŞKI BÖLÜŞÜR..BİR OLANLAR ELELE...OLMAYANLAR DÖĞÜŞÜR..hadisi şerif...
Osman abi hiç gerek yok abi. Daha öncede çok geldi bunun gibiler. Bunlarla nasıl birleşicez. Tartışmayın derim. Aklı olana bir işaret yetişir. Bid'at zulmeti kalbe girmişse iş çok zor demektir. Dua etmekten başka çare yok.
Osman abi hiç gerek yok abi. Daha öncede çok geldi bunun gibiler. Bunlarla nasıl birleşicez. Tartışmayın derim. Aklı olana bir işaret yetişir. Bid'at zulmeti kalbe girmişse iş çok zor demektir. Dua etmekten başka çare yok.
Allahcc yar ve yardımcın olsun..