Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

slm arkadaşlarım nasılsınız (2 Kullanıcı)

baran25ank

Kayıtlı Kullanıcı
ben namaz öğrenmek istiyorum acaba cami hocasına gitsem öğretirmi bana

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.

siz yeterki niyet edin inşaALLAH öğreneceksiniz.cami hocasıda size güzel bir hizmet ile ALLAH cc rızası için yardım edecektir.şu an sitedeki bilgilerden de yararlanabilirsiniz.

Namaz kılmak için temel bilgilerin öğrenilmesi gerekir. Bunlar;namazın farzları,sünnetleri,vacipleri,namazı neler bozar ve neler bozmaz,namaz kılmak için bunların hepsinin bilinmesi gerekli...

bakın kardeşim size şu hakikat ile seslenmek isterim.

Namaza başlamak istiyorsanız hemen şimdi başlamalısınız . Eğer ben yarın başlayacağım , akşama başlayacağım , Cuma günü başlayacağım,şu zaman,bu zaman,şu olsun,bu olsun ondan sonra başlayacağım diyorsanız ,inanın vesveseye kapılıp kesinlikle kardeşim başlamayacaksınız.inşaALLAH utanan ve yanılan biz oluruz. !
Hz . Peygamber (sav) şöyle buyurdu ''erteleyenler helak olmuştur''

Namaz kılmak için ,gaflette olmayalım,üşenmeyelim,ertelemeyelim ve asla vazgeçmeyelim.

ben inanıyorum ki başlamak için girişimlerde bulundunuz ve öğreniyorsunuz inşaALLAH.

selam ve dua ile kalın kardeşim.selametle.güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...Mevlam hayırlısını versin hakkınızda İNŞALLAH...
ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...İNŞALLAH...
selam ve dua ile...

yaralı kalp

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm niyetinizde daim olur sunuz inşallah selam ve dua ile allah yardımcınız olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt