Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİZİN SEVGİLİNİZ VAR MI? (1 Kullanıcı)

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
Evet, soruyorum size sizin sevgiliniz var mı?Cevabınızı ,duyamadım! Cevabınızı bilmiyorum ama çevremize şöyle bi baktığımızda o kadar çok çarpıtılmış sevgiler ve sevgililer var ki.Genliğimizde beslediğimiz o saf temiz duyguları istemeden kirletiyoruz.Dinimiz bize böyle mi emrediyodu?Kadının erkeğe sesi bile haramken kız erkek elele gezmesi çok normalmiş gibi karşılanıyo günümüzde.Herkesin bi sevgilisi var(başı örtülü genç kızların bile) eğer sizin sevgiliniz yoksa neredeyse ayıplayacaklar sizi.Aslında hepsi bu yalancı aşklarda mutlu olduklarını sanııp kendilerini kandırıyolar.Herhalde bu gidişle eskilerde kalan gerçek ve temiz sevgiyi özleyeceğiz.Bence toplumca silkinip kendimize gelmemiz gerekir.

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SİZİN SEVGİLİNİZ VAR MI?

evet gençlerimiz size diyormki ilerde evlendiğinizde eşinizin duymak istediği ''sen benm ilkimsin'' sözüdür.
nasıl olsa evleneceksiniz ama bunu el ve göz degmemiş biri ile paylaşmak istersiniz dimi.
o halde sizde ilerdeki eşinize şimdiden sadık olun...
bilmem anlatabildimmi canlar...

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı

s.a şehide arzu kardeşim bende 19 yaşındayım ve çevremde gözlemlediklerimi yazdım.sende beni anlamışsın Allah razı olsun.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

ne mutlu kendine sevgili olarak ResuAllahı seçene...

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH sendende razı olsun cnm kardeşimB)
böyle bilinçli bi gençsinyaa bu beni inanılmaz mutlu etti.malesef sayımız okadar azki.DÜŞÜNCELERİN çok dogru cnm.
ama sey kem küm bbuussrraa varyaa benimde sevgilimvar;)ama o benm ömür boyu bi hayat paylaşacagım eşim:D
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. KARDEŞİM,
ALLAH C.C. SENDEN RAZI OLSUN,
GÜNÜMÜZDEKİ GENÇLERİN MAALESEF CAHİLCE YAPTIKLARI HAREKETLERİN NE KADAR SAKINCALIĞI OLDUĞUNU ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN. ELLERİNE SAĞLIK
AMA BİLİNKİ SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOOOOOOOOOK VAR.
K.S.E.O.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

artık aştık ama yarış halindeyiz.
Abi bu kızda sarmadı yaa. hadi bakalım sıra 20.sinin başına veya
ya bu geçen haftaki oğlan daha hoştu bırakacam bunu.

Artık arkadaşlar arasında konuşurken çift rakamlı sevgili değiştirme olayına geçmediyseniz eziklik yaşamanız imkansız yani
sizi cahil korkak bilmem ne bilmem ne görürler

artık öyle bi hale geldik ki Allah yardımcımız olsun. İman olmadımı Allah korkusu olmadımı kalpte bekarda olsa 50 kişiyle olur evlensede olur onun için sınır yoktur.

Allah muhafaza. RAbbul Alemin salih ve saliha isanlarla karşılaştırsın.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razo olsun kardeşim çok güzel anlatmışsınız. gerçekten de çok boş anlamsız. aşk diyolar sevgi diyolar neresi sevgi anlamadım. böyle kişilerin çoğu da anlamıyo eminim. ama beni en çok üzen başını örtmüş kişilerin sinirime dokunan laubali hareketleri dediğiniz gibi. Rabbim hidayet yolundan ayırmasın. selam ile...B)

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşlerim hisslerinize birazda olsa tercüman olabildiysem ne mutlu bana Allaha emanet olun B)

erguan

Kayıtlı Kullanıcı

artık gençler öyle bir hale geldiki ALLAHsonumuzu hayretsin. Ülkemiz bir islam ülkesi fakat diğer batılı ülkelerle ne farkımız kalmış ki.aile yaşantılarımız arkadaşlık ilişklerimiz hep batılı ülkelerin taklidi.Kısacası günden güne yozlaşıyoruz.Bir milleti bir ülkeyi yıkmanın yolu o ülkenin aile ve ahlak değerlerini yerlebir etmekten geçiyor. Kendi ülkem adına konuşuyorum bunuda yavaş yavaş başarıyorlar. GENÇLER İSLAMDAN OKADAR UZAKLAŞMIŞLAR Kİ.... Yozlaşmış gençlik size sesleniyorum, istediğiniz kadar sevgiliniz flörtünüz olsun,gerçek sevgiliyi bulamadıktan sonra sonunuz HÜSRANN.......

dostani

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim... insanlarımız ayakta gözleri yumuk gezerken ateşi görme zamanı geldiğinde tüm gözler açılacaktır.. Rabbim bizleri her türlü günahtan korusun...

B)selam ve dua ileB)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

[big]Size benden bir sır olsun işte tek sevdiğim kişi vede onunla yaşamış olduğum Aşk hikayem Allaha emanet olun kolay gelsin bu sır aramızda olsun ona göre; [/big] ;)

gönül bağladığım sevdiğim biri var.. ancak onu uzaktan göre biliyor. Uzaktan adını zikrede biliyorum.. buda bana çok koyuyor... beşki zor ama ne sevdiğimi nede sevildiğimi insanlara belli ediyorum.. Bunu tamamen kişinin ideal tutkusuna bağlıyorum. BELKİDE İLK DEFA ONUN ADIAN ŞİİRLER YAZDIM BELKİDE İLK DEFA ADINI ZİKRETTİĞİMDE KALBİM BURKULDU BELKİDE İLK DEFA ONA BU KADAR YAKIN OLMAK dokunmak istedim... kim bilir belkide başımı omuzuna yaslayım ona derdimi anlatmayı.. Ayaklarına kapanarak sevdiğimi haykırmayı insanlara ben onu çok seviyorum onsuz olmuyor onu çok arzuluyorum... ona dedliler gibi aşığım demeyi ona çiçekler vermeyi okadar çok isterdim ki; denizim kıyısında martılara ekmek atmak onunla namaz kılmak onunla hoş saatler seneler dakikalar saliseler geçirmeyi çok isterdim ... Bazen düşünüyorum da acaba diyorum başkalarıda onu benim gibi sevmişmidir. Başkaları onada benim baktığım gibi bakmışmıdır, ya o ümit vermimidir bir başkasına, başka kişilerle buluşmuşmudur. Başka kişilerin de gönlüne düşmüşmüdür diye çoğu zaman sabahlara kadar düşündüm belki ona olan sevgimi anlatmaya kalksam hayatı raman olanlar cinslerden olurdum sanırım. ama yine düşündüğümde belkide o benim varlığımdan eminim ki haberdardır. beni biliyor bunu sesiziyorum... Rabbim yaşantıma ona göre çeki düzen vermek istiyorum. ama tedirgin olduğum bir nokta var ki beni kabul edeceğini bilmek yada bilmemek beni çok üzüyor. yine bazen düşünüyorumda düşündükçe düşüncelerin en derin düşünceler olduğu zaman korkuyorum ya beni istemezse ya o bana layık değil derse ya bende gönlü yoksa dediğim okadar çok oldu ki, Ama Rabbim biliyor ki ben onu sevmekten hiç vazgeçmedim hep aklımda kalbimde gönlümde her namaz sonrası yada bir dua süresince aklımda bazen namazada bile aklıma gelebiliyordu.. ona kavuşmak için çok ağladım.. dua ettim hiç değilse Rüyalarımda olsun görmek istedim Belki kimseyi bu kadar çok sevmemiştim. onu sevdiğim ona değer vermediğim kadar ne anneme nede babama vermiştim. ama kavuşmak biraz zor galiba kanatimde bizler farklı şehirlerin farklı dünyaların varklı duyguların vesilesiydik... ben den başka onu çok isteyen çıksasda bu beni hiç ilgilendirmez çünkü ben onu hem dilime hemde kalbime doladım ona bakmadan, onun kokusunu duymadan onun giydiği elbiseyi görmeden duramıyorum... bazı kere Allahım bu nasıl aşk ki, bön böyle kara sevdaya tutuldum Rabbim bizi kvuştur hem bu dünyada hemde ahiret diyarında diye çok dua ettiğim zamanlarım oldu ama içimin en rahat ettiği zaman başkalarının ona övgüler yağdırması annemin bababın bu sevgiden haberdar olmasıydı... Hatta annemle kararlaştırmıştık bir keresinde onun yanına gidecektik beraberce.olmadı zaman beni ona götüremedi.. bunun için ne maddi durum elverişliydi annem her seferinde oğlum buna hazırlıklımısın dediğinde dalgın bir bakışla anneme bakar anne aşkın yaşı var mı dediğim çok oldu nihayetindeki onu bir kereye mahsus görebildim istanbul'da kokusuna erişip onu o muhteşem elbisesi içinde görmüştüm adeta büyülenmiş gibiydim Allahım sana sonsuz şükürler olsun ki bana burda istanbulda resulünü gösterdin hırkayı saadettine götürdün inşAllah belki beir gün medinede buluşma imkanımızda olur belkide şefaatine nail olanlardan olurum oluruz onunsuz ne bir dünya nede bir dünya yaşamı kesinlikle düşünemiyorum her yaştan insan onu anıyor onu seviyor ona selam veriyor aşkın kesinlikle yaşı yoktur ben bunu biliyorum onun içinde onu çok seviyorum onun sevgisi uğruna ne kaleler fethedildi ne devirlere hitap etti etmekte ne padişahlara uyku uyutmadı. Rabbim onun sevgisiyle sağlıklı sihatli uzun nice yaşamlar sürmeyi herkese nasip eylesin inşAllah belki uzun oldu ama bu benim aşk hikayem okumaya değerdi sanırım yinede Hakkınızı helal edin Allah emanet olun selam ve dua ile Selamünaleyküm;

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:

Artık arkadaşlar arasında konuşurken çift rakamlı sevgili değiştirme olayına geçmediyseniz eziklik yaşamanız imkansız yani

artık öyle bi hale geldik ki Allah yardımcımız olsun. İman olmadımı Allah korkusu olmadımı kalpte bekarda olsa 50 kişiyle olur evlensede olur onun için sınır yoktur.

cok önemli bir konuya değinmişiniz kardeşim.
Rabbim iffetimizi ve utanma duygumuzu bizden almasın.
İyilerle karşılaştırsın bizleri.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RE: SİZİN SEVGİLİNİZ VAR MI?

nigdeli yazdı:
mustafa_xtar yazdı:

cok önemli bir konuya değinmişiniz kardeşim.
Rabbim iffetimizi ve utanma duygumuzu bizden almasın.
İyilerle karşılaştırsın bizleri

RABBİM karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın inş işte xtarın dedıklerınede katılıyorum
eskıden erkekler böyleydı sımdı kızlar böyle oldu çanta değiştırır gibi sevgılı degıstırıyolar :D zengınse arabası varsa hemen atlıyorlar hemcınslerınden utanıyorum resmen Allahım sen bızlerı koru kötu ınsanlardan

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
[big]Size benden bir sır olsun işte tek sevdiğim kişi vede onunla yaşamış olduğum Aşk hikayem Allaha emanet olun kolay gelsin bu sır aramızda olsun ona göre; [/big] ;)

gönül bağladığım sevdiğim biri var.. ancak onu uzaktan göre biliyor. Uzaktan adını zikrede biliyorum.. buda bana çok koyuyor... beşki zor ama ne sevdiğimi nede sevildiğimi insanlara belli ediyorum.. Bunu tamamen kişinin ideal tutkusuna bağlıyorum. BELKİDE İLK DEFA ONUN ADIAN ŞİİRLER YAZDIM BELKİDE İLK DEFA ADINI ZİKRETTİĞİMDE KALBİM BURKULDU BELKİDE İLK DEFA ONA BU KADAR YAKIN OLMAK dokunmak istedim... kim bilir belkide başımı omuzuna yaslayım ona derdimi anlatmayı.. Ayaklarına kapanarak sevdiğimi haykırmayı insanlara ben onu çok seviyorum onsuz olmuyor onu çok arzuluyorum... ona dedliler gibi aşığım demeyi ona çiçekler vermeyi okadar çok isterdim ki; denizim kıyısında martılara ekmek atmak onunla namaz kılmak onunla hoş saatler seneler dakikalar saliseler geçirmeyi çok isterdim ... Bazen düşünüyorum da acaba diyorum başkalarıda onu benim gibi sevmişmidir. Başkaları onada benim baktığım gibi bakmışmıdır, ya o ümit vermimidir bir başkasına, başka kişilerle buluşmuşmudur. Başka kişilerin de gönlüne düşmüşmüdür diye çoğu zaman sabahlara kadar düşündüm belki ona olan sevgimi anlatmaya kalksam hayatı raman olanlar cinslerden olurdum sanırım. ama yine düşündüğümde belkide o benim varlığımdan eminim ki haberdardır. beni biliyor bunu sesiziyorum... Rabbim yaşantıma ona göre çeki düzen vermek istiyorum. ama tedirgin olduğum bir nokta var ki beni kabul edeceğini bilmek yada bilmemek beni çok üzüyor. yine bazen düşünüyorumda düşündükçe düşüncelerin en derin düşünceler olduğu zaman korkuyorum ya beni istemezse ya o bana layık değil derse ya bende gönlü yoksa dediğim okadar çok oldu ki, Ama Rabbim biliyor ki ben onu sevmekten hiç vazgeçmedim hep aklımda kalbimde gönlümde her namaz sonrası yada bir dua süresince aklımda bazen namazada bile aklıma gelebiliyordu.. ona kavuşmak için çok ağladım.. dua ettim hiç değilse Rüyalarımda olsun görmek istedim Belki kimseyi bu kadar çok sevmemiştim. onu sevdiğim ona değer vermediğim kadar ne anneme nede babama vermiştim. ama kavuşmak biraz zor galiba kanatimde bizler farklı şehirlerin farklı dünyaların varklı duyguların vesilesiydik... ben den başka onu çok isteyen çıksasda bu beni hiç ilgilendirmez çünkü ben onu hem dilime hemde kalbime doladım ona bakmadan, onun kokusunu duymadan onun giydiği elbiseyi görmeden duramıyorum... bazı kere Allahım bu nasıl aşk ki, bön böyle kara sevdaya tutuldum Rabbim bizi kvuştur hem bu dünyada hemde ahiret diyarında diye çok dua ettiğim zamanlarım oldu ama içimin en rahat ettiği zaman başkalarının ona övgüler yağdırması annemin bababın bu sevgiden haberdar olmasıydı... Hatta annemle kararlaştırmıştık bir keresinde onun yanına gidecektik beraberce.olmadı zaman beni ona götüremedi.. bunun için ne maddi durum elverişliydi annem her seferinde oğlum buna hazırlıklımısın dediğinde dalgın bir bakışla anneme bakar anne aşkın yaşı var mı dediğim çok oldu nihayetindeki onu bir kereye mahsus görebildim istanbul'da kokusuna erişip onu o muhteşem elbisesi içinde görmüştüm adeta büyülenmiş gibiydim Allahım sana sonsuz şükürler olsun ki bana burda istanbulda resulünü gösterdin hırkayı saadettine götürdün inşAllah belki beir gün medinede buluşma imkanımızda olur belkide şefaatine nail olanlardan olurum oluruz onunsuz ne bir dünya nede bir dünya yaşamı kesinlikle düşünemiyorum her yaştan insan onu anıyor onu seviyor ona selam veriyor aşkın kesinlikle yaşı yoktur ben bunu biliyorum onun içinde onu çok seviyorum onun sevgisi uğruna ne kaleler fethedildi ne devirlere hitap etti etmekte ne padişahlara uyku uyutmadı. Rabbim onun sevgisiyle sağlıklı sihatli uzun nice yaşamlar sürmeyi herkese nasip eylesin inşAllah belki uzun oldu ama bu benim aşk hikayem okumaya değerdi sanırım yinede Hakkınızı helal edin Allah emanet olun selam ve dua ile Selamünaleyküm;

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM RABBIM HAYIRLIYSA SENI O CANINDAN ÇOK SEVDIĞİN KİŞİYE KAVUSTURSUN DUALARIM SENINLE ALLAH SENIN GIBI INSANLAR KARSIMIZA CIKARSIN KISKANDIM VALLA BÖLE AŞK OLAMAZ ALLAHA EMANET OLUN :(:(

ozcan__ture

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah bundan sonra bende sizlerleyim ALLAH' ın izni ile ALLAH'a emanet olun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

ozcan__ture yazdı:
selamun aleyküm merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah bundan sonra bende sizlerleyim ALLAH' ın izni ile ALLAH'a emanet olun

ve aleykümselam hoş geldin kardeşim
Hayırlı olsun

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ozcan__ture yazdı:

ve aleyküm selam kardeşim
hoşgeldiniz
ben de yeni üyeyim. bu siteyle karşılşmayı Rabbimin bir lütfu olarak gorüyorum.
inşallah üyeliğiniz daimi ve hakkınızda hayırlı olsun.
selam ve dua ileB)B)B)

hasankafkas

Kayıtlı Kullanıcı

Allah(cc) eğer sevmeseydi hiçbir şeyi yaratmazdı bence. Yarattığı herşeyi seviyor ki biz de O'nun rızası için O'nun yarattığı herşeyi sevmeliyiz. Aksi takdirde O'nun rızası nasıl alınabilir ki? Bi defa, bir şey iyi de olsa kötü de olsa hiç farketmez, sonuçta onu Yaratan bellidir ve tektir. Ve O Yaradan'ın hatırı için O Yaradan'ın rızası için sevmek ŞARTTIR

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

hasankafkas yazdı:
Allah(cc) eğer sevmeseydi hiçbir şeyi yaratmazdı bence. Yarattığı herşeyi seviyor ki biz de O'nun rızası için O'nun yarattığı herşeyi sevmeliyiz. Aksi takdirde O'nun rızası nasıl alınabilir ki? Bi defa, bir şey iyi de olsa kötü de olsa hiç farketmez, sonuçta onu Yaratan bellidir ve tektir. Ve O Yaradan'ın hatırı için O Yaradan'ın rızası için sevmek ŞARTTIR

Tabıkıde haklısın kardesım sevmek sevılmek çok güzel bır duygu ama dogru insanla yaşarsan, bı gun onla yarın başkasıyla süreklı sevgılı degıstırenlere bızım sözumuz, bızım karsı çıktığımız olay bu yoksa aşk guzel bir şey :D:D:D tabıkıdeee

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt