Çeşm-i Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
canım sen dediğim gibi yap netten bir gül resmi bul onu kopyala yapıştır:a14:
zaten bu click..... yapıştırdığım o resim:a16:canım sen dediğim gibi yap netten bir gül resmi bul onu kopyala yapıştır:a14:
ya çoooooook sağol kardeşim.herşeyi biliyordum bi şu resim işini beceremiyordum bu site de şimdi o da oldu.çok sağol .beni çok sevindirdin.ayrıca abla demene gerek yok.ben de şimdilik 16 yaşındayım.aralık ta 17 ye giriyorum.o zaman abla dersin:a16::a26:´´GüLiѕтaи´´;1203952' Alıntı:bi dk olaya el koyacam
smyys ablacım şimdi googleden bi resim aç.. ve linkini sağ tıklayıp kopyala de...
daha sonra forumda msj kısmına gel... msj yazılan yerin üst kısmında (B I U A felan yazıyo.. onun yanında dağ gibi bi resim varmauseyi biraz üstüne tut grafik ekle yazıyr.. işte ona bas... ve çıkan uzun boşluğa kopyaladığın linki yapıştır...
sonra tamam de ve cevapla...
böylede olmazsa bi sorun vardır demektir![]()
ablacığım çok sağol ya.bi baktım da yazdıklarımıza baya oyalamışım seni de.Rabbim çok çok razı olsun ama.kalbimi nurlandır abla nın forumunu da kirletmiş oldum ya .kızmaz inş:a16:canım sen dediğim gibi yap netten bir gül resmi bul onu kopyala yapıştır:a14:
ablacığım çok sağol ya.bi baktım da yazdıklarımıza baya oyalamışım seni de.Rabbim çok çok razı olsun ama.kalbimi nurlandır abla nın forumunu da kirletmiş oldum ya .kızmaz inş:a16:
hepsi çok güzel.emeğine sağlık.
Harikalar !
Allah razi olsun B)