Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizi seviyorum..... (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Çok yerinde bir konuya değinmişsiniz.. Artık yaşananları duydukça bende siteden zevk almamaya başladım. Konulara cevap bile vermek istemiyor canım.. Sitemizin en güzide kişileri ufacık sebeplerden dolayı birbirlerini kırıp siteden ayrılıyor.. Artık insanların biraz daha duyarlı olması gerektiği kanaatindeyim.. Herkes biraz daha dikkatli olup yine faydalı paylaşımlarda bulunmaya devam etmeliyiz. Kardeşlik ortamını oluşturmak yine bizlerin elinde...
Herkes elini taşın altına koysun bakalım..
Selam ve dua ile..

Aleyküm selam kardeşim.
haklısın gerçekten biraz daha dikkatli olsak bunlar yaşamayız...
böyle üzücü olaylara tanık olmayız...
selam ve dua ile...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım elmasım cok teşekkur ederim bende sizleri seviyorum bende duygularımı size anlatmaya çalışacağım İnşallah anlatabilirim
Bu siteyle hayatım değişti benimde yıllardır özlediğim sımcakortamı burda buldum bu site sayesinde kapandım aradıgım desteği burda buldum busiteyle dostlugu paylaşımı tek yurektendua edenilemyi tatdımbeni bu siteyle tanıştıran sıla1 canıma ne kadar teşekkur etsem azdır....ve sizlere Rabbim rszı olsun her birinizden hakkınızı nasıl öderim bilmem... Hakkınızı helal edin lütfen benim hakkım varsa sonana kadar helaldir .... Yaşanan şeylere yaşanımlış şeylere çok üzüldüm Aramızdan gidenlere gitmek isteyenlerede ...Siteye girdiğimde bir takım olanları duydukce okudukca tadım tuzum kalmıyor girmek bile istemiyorum hatta ..İnanılmaz güvensizlik oluştu bende cunku sitede konuları okurken ah keşke benden onlar gibiolabilseydim dediğim arkadaşlarımızdı onlar bizim :( ne olduk bizböyle :( Ayrılan her arkadaşım bu sitenin önemli parçaları onlarolmayınca bu siteninde bütünlüğü o guzelliği kayboluyor.. inanın cok üzgünüm hemde cok .....

mir_erhan

Moderator
benim de sevgili kardeşlerimden bir ricam olacak..
evet olanlar bizi çok üzdü bu gerçek..
ama bir olay oldu diyede hepimiz bir şeyleri yarıda bıraksak ne kadar doğru yapmış oluruz acaba...
ben derim ki üzldük kardeşlerimize ama

biz devam edeceğiz..biz böyle hatalr yapmamak için devam etmeliyiz
Biz birbirimizi Allah için seviyorduk ya..
yine Allah için birbirimizi daha çok seveceğiz..
benim hepinize çok ihtiyacım var..
benim bilgilerinize paylaşımlarınıza ihtiyacım var...
benim o yürekten ve samimi DUA larınıza ihtiyacım var..

selam ve dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
canım elmasım cok teşekkur ederim bende sizleri seviyorum bende duygularımı size anlatmaya çalışacağım İnşallah anlatabilirim
Bu siteyle hayatım değişti benimde yıllardır özlediğim sımcakortamı burda buldum bu site sayesinde kapandım aradıgım desteği burda buldum busiteyle dostlugu paylaşımı tek yurektendua edenilemyi tatdımbeni bu siteyle tanıştıran sıla1 canıma ne kadar teşekkur etsem azdır....ve sizlere Rabbim rszı olsun her birinizden hakkınızı nasıl öderim bilmem... Hakkınızı helal edin lütfen benim hakkım varsa sonana kadar helaldir .... Yaşanan şeylere yaşanımlış şeylere çok üzüldüm Aramızdan gidenlere gitmek isteyenlerede ...Siteye girdiğimde bir takım olanları duydukce okudukca tadım tuzum kalmıyor girmek bile istemiyorum hatta ..İnanılmaz güvensizlik oluştu bende cunku sitede konuları okurken ah keşke benden onlar gibiolabilseydim dediğim arkadaşlarımızdı onlar bizim :( ne olduk bizböyle :( Ayrılan her arkadaşım bu sitenin önemli parçaları onlarolmayınca bu siteninde bütünlüğü o guzelliği kayboluyor.. inanın cok üzgünüm hemde cok .....

hayırlı sabahlar canım arkadaşım benim. seni çok iyi anlıyorum. bende aynı şeyleri yaşadım sizinle. hep birlikte yaşadık açı tatlı olayları. eger hakkım varsa canım helali hoş olsun. sende helal et bitanem..
inşallah bundan sonra böyle olaylar yaşamayız hep birlikte üzülmeyiz...
bi bi aileyiz, bizi kimsenin parçalamasına dagıtmasına izin vermeyelim...
selam ve dua ile..
allaha emanet ol canım

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar. Beni az çok hepiniz tanıyorsunuz. Ben bu siteye üye olmadan önce çok berbattım umutsuz bi şekilde kıvranıyordum. Kimsye anlatamadıgım dertlerimi bu sitedeki arkadaşlarıma anlattım. Hepiniz bana allah c.c. Bin kere razı oldu yardımcı oldunuz. Sizler sayesinde namazıma başladım, kapandım, islama biraz daha sarıldım rabbime daha yakın olabildim. üzüntülerimizi, sevinçlerimizi beraber paylaştık. Beraber birbirimize dualar ettik. Bu zamanda kimse tanımadıgı insanlar için dua etmezken sizler benim için bende sizler için dualar ettim. Ayrıca bir sürü bu siteden ablalarım, abilerim, kardeşlerim oldu..
Hepinizi çok seviyorum. Ailem gibisiniz inanki...
Peki arkadaşlar bu son zamanlarda bu sitede olanları görünce çok üzülüyoruz. Neden arkadaşlar şu yalan dünyada birbirimize sevmek ve korumak varken tartışıyoruz, birbirimiz hakkının altında kalıyoruz...
Hepimiz geçiciyiz bu dünyada biliyoruz. Bugun varız yarın yokuz...
Arkadaşlar ne olursunuz artık böyle şeyler üzücü olaylarla karşı karşıya kalmayalım. Hatta bazı arkadaşlar sitemizi terk bile ettiler, halada terk edilmeye devam edilmekte. Biz bi aile degilmiyiz. Gerçekten sizi çok seviyorum...
Arkadaşlar üzüldügüm için bunları yazmak istedim. Hakkınızı helal edin. Dilim döndügünce anlatmaya çalıştım ama kusurumada bakmayın...
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...

Ve Aleykum Selam canım
Allah razı olsun,ben de seni ,sitedeki kardeşlerimi,siteyi çok seviyorum. Bu site benimde hayatıma çok şey kattı,ne kadar boş vaktim olduğumu fark ettim,yaşamım bir anlam kazandı.
Ayrılıklar ,gidişler konusunda da sana aynen katılıyorum,yüreğine ,ağzına ,emeğine sağlık güzel kızım.Allah seni her türlü kötülüklerden korusun,iki cihan saadetine nail eylesin inş.
Selam ve dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
ama bir olay oldu diyede hepimiz bir şeyleri yarıda bıraksak ne kadar doğru yapmış oluruz acaba...

selam ve dua ile...
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah bir değil bin kere razı olsun.Çok doğru söylüyorsunuz,biz birbirimizi tamamlamak için buradayız,kırmak ve terketmek için değil.
Selam ve dua ile

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Allah için, bu forumu çok seviyorum. Hemde çok... :)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

selam ve dua ile...

hayırlı sabahlar erhan kardeşim. senin söylediklerinden sonra söyleyecek sözüm yok kardeşim. yerden göge kadar haklısınç inşallah bundan sonra hep birbirimizi tamamlayanlardan oluruz. bizi dagıtmalarına izin vermeyiz kardeşim...
selam ve dua ile..
rabbim hakkında hayırlı olanı versin. amin.
rabbime emanet ol kardeşim..

mir_erhan

Moderator
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah bir değil bin kere razı olsun.Çok doğru söylüyorsunuz,biz birbirimizi tamamlamak için buradayız,kırmak ve terketmek için değil.
Selam ve dua ile

..
selamün aleyküm...
nefesine yüreğine sağlık ablacığım. .ok doğru söyledin. biz birbirimiz terketmeyceğiz Allahın izniyle...
birbirimizin duasına koşmaya geleceğiz..
.
Allah için yapılmayan her iş her konuşma her fiil felekaete götürür..
Biz Allahın izniyle başta sevgimiz olmak üzere bütün her işimizi Allah için yapacağız ki bağımız sağlam olacak....

selam ve dua.......

berat05

Yönetici
essalamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu kardeşim

essalamün aleyküm verahmetullahi ve berakatuhu kardeşim

hepimiz bir şeyleri yarıda bıraksak ne kadar doğru yapmış oluruz acaba...

biz devam edeceğiz..biz böyle hatalar yapmamak için devam etmeliyiz

Allah c.c. razı olsun

mir_erhan

Moderator
hayırlı sabahlar erhan kardeşim. senin söylediklerinden sonra söyleyecek sözüm yok kardeşim. yerden göge kadar haklısınç inşallah bundan sonra hep birbirimizi tamamlayanlardan oluruz. bizi dagıtmalarına izin vermeyiz kardeşim...
selam ve dua ile..
rabbim hakkında hayırlı olanı versin. amin.
rabbime emanet ol kardeşim..

hayırlı sabahlar Elams kardeşim...
Allah senden razı olsun önccelikle güzle bir başlık açtında duygularımıza önderlik yaptın..
...hani namazda derki imam saflarınızı sıkı tutun ki aranıza şeytan gelip girmesin..
bizde yürek saflarımız öyle sıkı tutacağız ki inşallah şeytandan her zaman Allaha sığınacağız..aramıza şeytanı Almayacağız inşalah...

Allah senin yar ve yardımcın olsun kardeşim..

selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator

Allah c.c. razı olsun

Gözlerine sağlık berat kardeşim...
Allah senden razı olsun...çabaların için halkamızı sağlamlaştırmak için verdiğin mücadelen için Rabbim yüreğine dert sıkıntı keder vermsein inşallah...

selam ve dua ile...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam canım
Allah razı olsun,ben de seni ,sitedeki kardeşlerimi,siteyi çok seviyorum. Bu site benimde hayatıma çok şey kattı,ne kadar boş vaktim olduğumu fark ettim,yaşamım bir anlam kazandı.
Ayrılıklar ,gidişler konusunda da sana aynen katılıyorum,yüreğine ,ağzına ,emeğine sağlık güzel kızım.Allah seni her türlü kötülüklerden korusun,iki cihan saadetine nail eylesin inş.
Selam ve dua ile

allah c.c bin kere razı olsun ablacıgım. bende seni ve diger kardeşlerimi çok seviyorum allah için. sana aynen katılıyorum ablacıgım benimde hayatımdaki boşlugu doldurmaya başladım. sizler sayenizde ne güzel kardeşlik ve birlik içerinde birbirimize yardımcı oluyoruz...
bilmediklerimizi birbirimiz sayesinde ögreniyoruz.
ablacıgım rabbim senide her iki cihanda mutlu etsin. yar ve yardımcın olsun. amin.
selam ve dua ile ablacıgım...
rabbime emanet ol..

berat05

Yönetici

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

Allah c.c. razı olsun

Allah razı olsun berat kardeşim. bizimde sizlere ihtiyacımız var. sana ve diger kardeşlerimizin dualarına, paylaşımlarına...
selam ve dua ile...
Allaha emanet olun..

berat05

Yönetici

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlı sabahlar Elams kardeşim...
Allah senden razı olsun önccelikle güzle bir başlık açtında duygularımıza önderlik yaptın..
...hani namazda derki imam saflarınızı sıkı tutun ki aranıza şeytan gelip girmesin..
bizde yürek saflarımız öyle sıkı tutacağız ki inşallah şeytandan her zaman Allaha sığınacağız..aramıza şeytanı Almayacağız inşalah...

Allah senin yar ve yardımcın olsun kardeşim..

selam ve dua ile...

allah razı olsun kardeşim. inanki kaç gündür dogru düzgün siteye giremiyordum. burcu kardeşim söyledi elmas bi bak siteye herkes ayrılıyor diye... görünce tartışmaları çok üzüldüm...
her gün bi yaprak kopuyordu. ne yapsakki düşünürken böyle birşey aklıma geldi ama yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum...
inşallah kardeşlerimiz bizi bırakmazlar faydalı oluruz hep birlikte...
gidenler en kısa zamanda inşallah dönerler...
bizi bırakmazlar bu sınavda...
selam ve dua ile kardeşim...
amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun kardeşim...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
canım uzgun_42 kardesım,ben de sızlerden okadar cok sey okadar cok sey ogrendım kı ...değiştim desem ınanır mısınız?Rabbımız hepınızden razı olsun.fakat sıtede olusan kırgınlıklardan haberım yok.cok uzuldum gercekten.Hersey Rabbımızın rızasını kazanmak ıcın degıl mı,nıye pekı bu kırgınlık,boyle bır aıleye yakısıyor mu???ınsallah bu kırgınlılar sona erecek,Rabbımızn ıznıyle emınım bundan,bu sınavı basarıyla atlatacaklar insalllah.
Rabbime emanetsınız kardeslerım...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
canım uzgun_42 kardesım,ben de sızlerden okadar cok sey okadar cok sey ogrendım kı ...değiştim desem ınanır mısınız?Rabbımız hepınızden razı olsun.fakat sıtede olusan kırgınlıklardan haberım yok.cok uzuldum gercekten.Hersey Rabbımızın rızasını kazanmak ıcın degıl mı,nıye pekı bu kırgınlık,boyle bır aıleye yakısıyor mu???ınsallah bu kırgınlılar sona erecek,Rabbımızn ıznıyle emınım bundan,bu sınavı basarıyla atlatacaklar insalllah.
Rabbime emanetsınız kardeslerım...

Allah senden de razı olsun kardeşim. neden inanmıyarımki bende senin gibi ne devrelerden geçtim nasıl degiştim bilemezsin...
çok haklısın canım benim. inşallah bir an önce bu kırgınlıklar sona erer bir daha böyle güzel sitemizde olumsuz olaylar yaşanmaz...
sende allah emanet ol...
selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt