Ve Aleykümüsselam *ayşe*kardeşim Hoşgeldiniz.Çok sağolun mavci abimiz, uzun bir aradan sonra böyle hepbirlikte olabilmek ne kadar güzel , buraya üye olduğumda (2008 di galiba ) daha öğrenciydim şimdi rollerim de arttı, anneyim , 12 yıllık da öğretmenim , zaman ne kadar da çabuk geçmiş , Allahım iyilerle karşılaştırsın inş. her daim .Selam ve dua ile...
Çok teşekkür ederim kardeşimiz , Allah razı olsun@*ayşe* kardeşimiz hoşgeldiniz..
Kardeşlerimizle yeniden bir araya gelebilmek çok mutlu ediyor bizleri..
Kavuşturana şükürler olsun ..
Vaktiniz ve sorumluluklarınız elverdiğince aramızda hep olun inşallah.
Hayırlı günler diliyorum kardeşimiz
Çok sağolun kardeşimiz , Allah razı olsun , selam ve dua ileVe Aleykümüsselam *ayşe*kardeşim Hoşgeldiniz.
Evet sizinle aynı dönemde üye olmuşuz maşallah nasıl da geçmiş zaman. Evet yoğunluklarımız yükümüz belki arttı ama gönlümüz hep burda hiç kopmadık nurdan.
Tekrardan hoşgeldinz.
Selam ve dua ile...
Hoş geldin canım benim nasılsın nerelerdeniz maşallah maşallah Allah bağışlasın. ?Çok sağolun mavci abimiz, uzun bir aradan sonra böyle hepbirlikte olabilmek ne kadar güzel , buraya üye olduğumda (2008 di galiba ) daha öğrenciydim şimdi rollerim de arttı, anneyim , 12 yıllık da öğretmenim , zaman ne kadar da çabuk geçmiş , Allahım iyilerle karşılaştırsın inş. her daim .Selam ve dua ile...
Hoşbuldum canm kardesim? ara ara bakıyordum hep ama ben mi tel.den giriş yapamıyordum, sistemsel birsey mi anlamamıştım, demekki benden kaynaklanmiyormus , çok şükür , ne iyi oldu canm kardeşim , dualarda buluşmak dileğiyle ...Hoş geldin canım benim nasılsın nerelerdeniz maşallah maşallah Allah bağışlasın. ?
aynen canım benim bazı dönemlerde girişler olmadı zaten o zaman zaten dağılma oldu ama hiç bir zaman kopmadım siteden çünkü benim için ayrı bir yeri var biz kocaman bir aileyiz bundan sonra hep beraber geri kocaman aile olmaya devam edeceğiz seni görmek beni çok mutlu etti canım benim. ?Hoşbuldum canm kardesim? ara ara bakıyordum hep ama ben mi tel.den giriş yapamıyordum, sistemsel birsey mi anlamamıştım, demekki benden kaynaklanmiyormus , çok şükür , ne iyi oldu canm kardeşim , dualarda buluşmak dileğiyle ...
Hoş geldiniz kardeşim, hatırladım sizleri, eviniz, yuvanız ve aileniz bereketli, mutlu ve sağlıklı olsun.Çok sağolun mavci abimiz, uzun bir aradan sonra böyle hepbirlikte olabilmek ne kadar güzel , buraya üye olduğumda (2008 di galiba ) daha öğrenciydim şimdi rollerim de arttı, anneyim , 12 yıllık da öğretmenim , zaman ne kadar da çabuk geçmiş , Allahım iyilerle karşılaştırsın inş. her daim .Selam ve dua ile...
Hoş buldum, İnşallah.@Sevginingücü
Değerli kardeşimiz hoşgeldiniz ?
Rabbim sağlık huzur ve mutluluk dolu paylaşımlar ile burada daim olmanızı nasip eyleye ? Aminn
Teşekkür ederim.@Sevginingücü hoşgeldiniz ..üyeliğiniz daim ve hayırlı olsun ??
Allah razı olsun , çok sağolun kardeşimiz, amin inşallahHoş geldiniz kardeşim, hatırladım sizleri, eviniz, yuvanız ve aileniz bereketli, mutlu ve sağlıklı olsun.
Bu vesile ile tekrardan herekese hoş geldiniz diyorum.
Hoşbuldum, amin cümlemize inşallah ??Hoşgeldiniz @abdulRahmanTR22 kardeşimiz...?
Üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah ?