Çağırılmadan geldik ayıp olmaz inş :a03:
Behiye kardeşim gelsin
hiç sorma abiya benide çağıran yok
hoş geldin
hiç sorma abiya benide çağıran yok
hoş geldin
Ya ben girdiğimde çok takılamıyorum forumda, o yüzden kusura bakma kardeşim yoksa ben çağırırdım ortağımı :a26:
Nasılsın kardeşim? İlaçları alalı 9-10 gün oldu sanırım, 2 hafta demiştin, Allah'ın izniyle mideniz iyiye gidiyordur inş?
biliyorum abiya yoğunlunuzuvall yanlız kaldımibrada yokçağırıyorum çağırıyorum gelmiyor
sürekli bombalanıyoruz bizi kurtaran yok
bugün çok iyim abi ya sadece bu seferde girip oldum ama mide ağrısından iyidir
saol sorduğun için 3 kutu ilacımı bittirdim ilaçlarım azaldıkça keyfimde yerine geliyor inşallah artık gene ilaç vermez doktor:yaşasın ilaçsız hayat demek istiyorum
Biliyorum kardeşim valla sürekli aklımdasınız, kendimle sabır testine giriyorum, çünkü mesaj atmaya bir başlayınca forumdan kopamıyor insan :a12:
Allah'a şükürler olsun kardeşim ya, siz çok iyiyim dedikçe ben de burda çok iyi oluyorum, inş daha da iyi olursun kardeşim Allah'ın izni ve yardımı ile.. Dualarımız seninle kardeşim, Rabb'im sabrının mükafatını verecek inş..
Valla kardeşim bekliyoruz biz de heyecanla, 14 gün geçtikten sonra inş bir daha ilaç kullanmak zorunda kalmazsın.. Rabb'im keyfini de sağlığını sıhhatini de daimi eylesin inş.. :a26: Allah'a emanet olasın..
Hoş geldim deniz yıldızım.
çok uzaklardan bizlere neler getirdin?
ben geldim şimdi sıra nadasa geldi
eyvallah nadascaann hoşgeldinn
ama geç geldin benim mutfağa kaçmam gerek aç olan gelsinnn
O da benim işte
Ne var yemekte cankardeşim ben de gelsem olmaz mı
Kalbinur kardeşim gelsin