Snowflake-
Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin kardeşim
Sizde bu niyet olduktan sonra en büyük kısmını atlatmışsınız inşallah,hepimizde aynı şeyleri yaşadık ve garantimiz yok eğer dua ile kitap okumak ile zamanında namazı kılmak ile desteklemezsek Allah muhafaza bu nimet elden gidebilir kimsenin senedi yok sizin niyetiniz çok güzel Rabbimbundan sonrası kolaylaştırsın benim nacizane size tavsiyem internetten NAMAZLA DİRİLİŞ konusuna bakın ve Cemil TOKPINAR ın SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR diye bi kitabı var namazlarımızı gözden geçirmeye çok yardımcı oluyor o kitabı kitapçılardan 1 tl ye sahip olabilirsiniz okumanızı tavsiye ederim.ve birde abdestte dikkat edin derler hep Abdest alırken neyi düşünürseniz namazdada o nu düşünürsünüz derler bazı hocalarımız abdest alırken o yıkadığımız her azadan günahların döküldüğünü hangi azayla ne günah işlemişsek ona tevbe ederek abdest alınması namazdaki huşu için önemlidir diyor hocalarımız Allah yar ve yardımcınız olsun
selam ve dua ile.
Hoşbulduk.
Çok teşekkür ederim. O dediğiniz kitapların çoğu evimde var zaten. Sık sık bakıyorum. Okuyorum, inceliyorum.
Amin inşallah. Allah'a emanet olun. Selam ve dua ile.