Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizde Dikkat Ettinizmi? (1 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm siz değerli kardeşlerimz arasında bulunmak çok Güzel bende kendi adıma çalıştığım için pek yorumlar yapmaa fırsatım olmuyo geneldee Değerli paylaşımlarınızı okumakla yetinmek zorunda kalıyorum :) Allah razı olsunnn Selametle .........

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Yeni yeni alışacaklar inşALLAH..Mesela ben ilk üye olduğumda okuyordum ama foruma birşeyler yazmıodum...
sonradan yavaş yavaş alıştım..İnşallah yeni gelen üyelerimizde böyle olucaktır..

Hayırlı akşamlar..

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim ...

Yeni üyeler Siteyi Tam Olarak Bilmekdikleri Içindir Bence Gerçi Ben De Bende Pek Yorum Yazamiyorum Ama Okuuğum Yazilara Yaziyorum... Onlarida Anlamak Lazim Yavaş Yavaş Alişacaklar...

Selametle Aklin. Mevla Yar Ve Yardimiciniz Olsun...

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Paşlaşmak Güzel Yeni üyelerimizin Olmasi Demek Bahçemize Yeni çiçekler Demek Sevindirici

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
bazı kardeşlerimiz o anki sıkıntılarına cevap arıyorlar sadece bence, yeni üye olmuş hemen konu açmış ve hemen cevap bekliyorlar hemen cevap alamayıncada hayal kırıklığına uğruyorlar aslında bilseler daha sonraki günlerde cevap gelebilir bende ilk konu açtığımda öyleydim biraz sabırsız bir milletiz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt