Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizde Dikkat Ettinizmi? (2 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim. Birşey Dikkatimi çekiyor Birkaç Günden Beri Sizlerle Paylaşmak Istedim. Hergün Birçok Yeni üyemiz Oluyor. Ama Niye Yeni üye Olan Kardeşlerimizi Forumlarda çok Fazla Göremiyoruz? Yorumlari, Forumlari Vaktim Yettiğince Takip Ediyorum. Ama Yeni Kardeşlerimiz Pek Yorumlara Katilmiyorlar. Burasi üye Sayisi çok Olan Bir Site. Buda çok Fazla Kişi Arasinda Bilgi Paylaşimi Demek Oluyor. Kardeşlerim Okuduktan Sonra Değerlendirme Yapsalar Bizde Forumlarin Daha Fazla Kişiye Ulaştiğini Düşünüp Mutlu Oluruz.bu Nedenle Yeni üye Olan Kardeşlerimiz Daha Aktif Olurlarsa Daha Iyi Olur Diye Düşünüyorum.rabbimize Emanet Olun ...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim. Birşey Dikkatimi çekiyor Birkaç Günden Beri Sizlerle Paylaşmak Istedim. Hergün Birçok Yeni üyemiz Oluyor. Ama Niye Yeni üye Olan Kardeşlerimizi Forumlarda çok Fazla Göremiyoruz? Yorumlari, Forumlari Vaktim Yettiğince Takip Ediyorum. Ama Yeni Kardeşlerimiz Pek Yorumlara Katilmiyorlar. Burasi üye Sayisi çok Olan Bir Site. Buda çok Fazla Kişi Arasinda Bilgi Paylaşimi Demek Oluyor. Kardeşlerim Okuduktan Sonra Değerlendirme Yapsalar Bizde Forumlarin Daha Fazla Kişiye Ulaştiğini Düşünüp Mutlu Oluruz.bu Nedenle Yeni üye Olan Kardeşlerimiz Daha Aktif Olurlarsa Daha Iyi Olur Diye Düşünüyorum.rabbimize Emanet Olun ...
as kardeşim.dikkatimi çekti.hatta geçenlerde yeni bir üye kardeşimiz,hatırlamıyorum handgi formdu,kendisini yabancı hissettiğini aramıza neden alınmadığını sormuştu.bizim kapımız herkese açık.acaba böyle bir izlenimmi veriyoruz?

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
as kardeşim.dikkatimi çekti.hatta geçenlerde yeni bir üye kardeşimiz,hatırlamıyorum handgi formdu,kendisini yabancı hissettiğini aramıza neden alınmadığını sormuştu.bizim kapımız herkese açık.acaba böyle bir izlenimmi veriyoruz?

BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM ASLINDA ABLACIM. AMA BURDA KİMSE YABANCI DEĞİL. ANCAK BİRŞEYLER PAYLAŞIRLARSA KARDEŞLERİMZİDEN HABERDAR OLABİLİRİZ. BENİM İSTEDİĞİM AÇILAN FORUMLARIN OKUNDUĞUNU ANLAYABİLMEK.ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK YARARLI BİLGİLER PAYLAŞILIYOR. İNŞALLAH KARDEŞLERİMİZ FORUMLARI OKUDUKLARINA DAİR YORUMLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRLAR. RABBİMİZİE EMANET OL ABLACIM.

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
a.s.
Bende henüz yeni üye sayılırım. siteyi çok sevdim konular kadar yorumlarda hoş. Belkide en çok burada kalmamın başlıca sebeplerinden biriside konulara yapılan güzel yorumlar.
Ancak bir çok üye kardeşimizin neredeyse yorumları yok denecek kadar az.
Açılan konular gerçekten çok güzel. İstifade edilmesi gereken paylaşımlar var ama konulara ziyaret sayılarına bakıyorumda çok çok az.
Acaba forumu nasıl takip edeceğimizimi bilemiyoruz yoksa sadece ana sayfaya çıkan son 10 yorum mu dikkati çekiyor artık bilemiyorum.

Burada özel mesaj imkanı olmadığından kişileri pek detaylı tanıma fırsatı olmuyor. İnsanları açtıkları konulara ve yaptıkları yorumlara göre değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Acizane bende açtıkları konulara ve yorumlarına bakarak o kişilerin açtığı konulara göz gezdiriyorum. Beğendiklerime yorum yapıyorum tabi imkan dahilinde. Zaman olmazsa en azında bir kişinin karakterini azbuçuk anlamış oluyorum ve onu arkadaş listeme ekleyip onun konularını takip etmeye çalışıyorum. Çok güzelde oluyor tavsiye ederim.
Mesela ben 03/11/2007 tarihinde üye oldum. Bugune kadar 89 konu açtım ve 520 yorum yaptım. Ama bakıyorumda bazı konularıma hiç yorum bile yapılmamış . konuları ya görmediler yada beğenmediler. Benim açtığım bazı konularıda yeniden açan kardeşlerimiz bile var. Demek ki benim konuyu görmemişler. Bu konuda da yönetime biraz iş düşüyor gibi...

Isınma meselesi ise biraz zamana dayalı bence.
Saygılarımla...

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bende senın gıbı dusunuyorum sivetok kardesım sıtenın nasıl kullanılacagı konusunda bılgı olması gerekır ayrıca sadece burdakı konulara takılıp kalamyalım gercek anlamdada sohbetlere gıdelım ben nur cemaatıne yenı katıldımve cok memnunum bu gıbı etkınlıklere katılmayanların katılmalarını tavsıye ederım cok guzel oluyo cunku ...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
a.s.
Bende henüz yeni üye sayılırım. siteyi çok sevdim konular kadar yorumlarda hoş. Belkide en çok burada kalmamın başlıca sebeplerinden biriside konulara yapılan güzel yorumlar.
Açılan konular gerçekten çok güzel. İstifade edilmesi gereken paylaşımlar var ama konulara ziyaret sayılarına bakıyorumda çok çok az.
Acaba forumu nasıl takip edeceğimizimi bilemiyoruz yoksa sadece ana sayfaya çıkan son 10 yorum mu dikkati çekiyor artık bilemiyorum.

Burada özel mesaj imkanı olmadığından kişileri pek detaylı tanıma fırsatı olmuyor. İnsanları açtıkları konulara ve yaptıkları yorumlara göre değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
Acizane bende açtıkları konulara ve yorumlarına bakarak o kişilerin açtığı konulara göz gezdiriyorum. Beğendiklerime yorum yapıyorum tabi imkan dahilinde. Zaman olmazsa en azında bir kişinin karakterini azbuçuk anlamış oluyorum ve onu arkadaş listeme ekleyip onun konularını takip etmeye çalışıyorum. Çok güzelde oluyor tavsiye ederim.
Mesela ben 03/11/2007 tarihinde üye oldum. Bugune kadar 89 konu açtım ve 520 yorum yaptım. Ama bakıyorumda bazı konularıma hiç yorum bile yapılmamış . konuları ya görmediler yada beğenmediler. Benim açtığım bazı konularıda yeniden açan kardeşlerimiz bile var. Demek ki benim konuyu görmemişler. Bu konuda da yönetime biraz iş düşüyor gibi...

Saygılarımla...
89 konu 520 yorum.bazı konularına neden yorum yapmadığımı kendi adıma söyleyeyim.yetişemiyorum maşallah:Ko kadar çok konu açıyorsunki:Kkırılma sakın konuların çok güzel.çoğunada yorum yaptım biliyorsun.rabbime emanetsin:B

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM ASLINDA ABLACIM. AMA BURDA KİMSE YABANCI DEĞİL. ANCAK BİRŞEYLER PAYLAŞIRLARSA KARDEŞLERİMZİDEN HABERDAR OLABİLİRİZ. BENİM İSTEDİĞİM AÇILAN FORUMLARIN OKUNDUĞUNU ANLAYABİLMEK.ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK YARARLI BİLGİLER PAYLAŞILIYOR. İNŞALLAH KARDEŞLERİMİZ FORUMLARI OKUDUKLARINA DAİR YORUMLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRLAR. RABBİMİZİE EMANET OL ABLACIM.

ben de öyle düşündüm kardeşim ama mahsun kul kardeşimizin de dediği gibi bizim kapımız herkese açık.ben de yeni üye sayılırım ama ben de elimden geldiği kadar siteye girmeye çalışıyorum.
ama bağzı kardeşlerimiz diyorki ben siteye girmek istiyorum ama ara sıra unutuyorum diyorlar.ben de ara sıra unutuyorum.ama paylaşımlarımızın içinde sizin de bir mesajınız olsun...
selametle...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm güzel bir konuya deginmişsiniz ablacığım hergün form acan cevap yazan kişiler standat olmuş farklı kardeşlerimizden bilgi alışverişi yapamıyoruz selametle Rabbimize emanetsin

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bende yeni üye sayılırım...elimden geldiğince takip ediyorum yazılanları okumaya çalışıyorum.ama çalıştığım için akşam eve geldiğimde çok yorgun oluyorum.....yorgunluktan dolayı çok kendimi veremiyorum...ama çok da uzak durmuyorum.açıkçası hiç yabancılık felan da çekmedim...çünkü herkes çok iyi maşallah.çok da sevecen....selamün aleyküm...

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
selamun aleykum bende senın gıbı dusunuyorum sivetok kardesım sıtenın nasıl kullanılacagı konusunda bılgı olması gerekır ayrıca sadece burdakı konulara takılıp kalamyalım gercek anlamdada sohbetlere gıdelım ben nur cemaatıne yenı katıldımve cok memnunum bu gıbı etkınlıklere katılmayanların katılmalarını tavsıye ederım cok guzel oluyo cunku ...

Aleyna ve aleyküm selam
Sayın masumkız kardeşim, çok önemli bir konuya değinmişsiniz, bundan dolayı zat-ı aliyelerinizi tebrik ederim. Sanaldaki sohbetler çok güzel ancak canlı sohbetlere iştirak etmek bambaşka bir buut. Hele birde hatibin hitabeti sardımı sizi demeyin muhabbetin keyfine. Alınan her nefes insana şifa olur, moral olur, dua olur, nur olur göklere çıkar da rabbimin naz teline dokunur.
Ee O'nun naz teline dokunabildin mi zaten bütün meselede hallolmuş olur. Herkesin Onun naz teline dokunmasını dilerim. Sağol kardeşim teşekkürler...

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
ben de öyle düşündüm kardeşim ama mahsun kul kardeşimizin de dediği gibi bizim kapımız herkese açık.ben de yeni üye sayılırım ama ben de elimden geldiği kadar siteye girmeye çalışıyorum.
ama bağzı kardeşlerimiz diyorki ben siteye girmek istiyorum ama ara sıra unutuyorum diyorlar.ben de ara sıra unutuyorum.ama paylaşımlarımızın içinde sizin de bir mesajınız olsun...
selametle...

EVET KARDEŞİM KAPIMIZ AÇIK VE HERKESİN BU KAPIDAN GİRDİĞİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ. DOSTLUKLAR KARDEŞLİKLER PAYLAŞTIKÇA ARTAR. ALAH RAZI OLSUN YORUMUNUZ İÇİN. RABBİMZE EMANET OLUN.

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
89 konu 520 yorum.bazı konularına neden yorum yapmadığımı kendi adıma söyleyeyim.yetişemiyorum maşallah:Ko kadar çok konu açıyorsunki:Kkırılma sakın konuların çok güzel.çoğunada yorum yaptım biliyorsun.rabbime emanetsin:B

Estağfirullah sayın mahsun kul kardeşim ne kırılması rica ederim sende yaa. 20 günde 89 konu açtım. bu çok değil ki hepside kısa kısa ve çok verimli olacağını düşündüğüm paylaşımlar. okunduğunu bilsem günlük en az 20 konu eklerim. Paylaşımlarımın bir çoğunu acizane kaleme alıyorum , bazılarınıda alıntı yapıyorum. Bu paylaşımlarımdan en çok da kendim istifade ediyorum. Acizane kaleme aldığım yazılarımı tekrar okumak bana hem düşünme hemde ilham kaynağı oluyor.
Ayrıca paylaşımlara göstermiş olduğunuz ilgiden dolayıda bu vesileyle çok çok teşekkür ederim. Şeref veriyorsunuz efendim.
Bu arada arkadaş listemdeki değerli kişilerdensiniz efendim.

Allah (c.c.) razı olsun
Saygılarımla

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba;hakikatten çok fazla üye sayısı olduğu halde katılım az.Ben açılan forumlara elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum.Ama çokta forumlara takılı kalamıyorum.Hakikatten bu sitede çok güzel bölümler var.Ben çoğu vaktimi kuranı kerim türkçe mealini okuyorum,ordan ayrılamıyorum,birde arapça kursuna gittiğim için bu siitede elif cüzi var o da çok işime yarıyor.Eminim çok yorum yapamayan arkadaşlarda bu sitede başka bölümlere takılıp kalıyorlar.Hoşçakalın

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
a.s.

Saygılarımla...

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM RABBİM SANA DAHA ÇOK ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNMAYI NASİP ETSİN. BEN KONULARA VE YORUMLARA BAKINCA UZUN KONULARA YORUM YAPILMADIĞINI GÖRDÜM. BENDE ÇOK UZUN OLAN KONULARI OKUYAMIYORUM. AMA KONUYU BEĞENMEDİĞİMDEN DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN VAKİT DARLIĞINDAN.DİĞER KONULARADA GÖZ GEZDİREYİM DERKEN BU SEFER ÇOK UZUN AÇILAN KONULARA VAKİT KALMIYOR. AMA SAKIN BEĞENİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNMEYİN. HERKESİN AÇTIĞI KONULAR MUTLAKA GÜZEL BİR MESAJ, BİLGİ YADA TEBESSÜM ETTİRİCİ BR NİTELİK TAŞIYOR. KEŞKE SÜREKLİ SİTEDE KALIP TÜM KONULARI OKUYABİLSEK AMA MAALESEF İMKANSIZ. RABBİMİZE EMANET OLUN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM. SİTE KULLANIMI HAKKINDA TAKILDIĞINIZ HERŞEYİ HİÇ ÇEKİNMEDEN SORABİLİRİSİNZ. NEYİ BULAMADIYSANIZ BİR KARDEŞİMZİE SORUN BİLGİSİ OLAN MUTLAKA SİZİ AYDINLATIR. BENDE HALA BİRÇOK ŞEYİ NASIL YAPABİLECEĞİMİ BİLMİYORUM. İLK ÜYE OLDUĞUMDA SAĞOLSUN HAFİZE ANNEYE SORARDIM ODA BANA YOL GÖSTERİRİDİ. NE MUTLU SOHPETLERE GİDİP YENİ BİLGİLER ÖĞRENİYORMUŞSUNUZ KARDEŞİM. RABBİM DAİM ETSİN.BUNA İMKANI OLMAYAN KARDEŞLERİMİZDE BURDAN FAYDALANMAYA ÇALIŞIYOR. HERKES ELİNDEN GELDİĞİ KADAR İSLAMİYETİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOR ÖNEMLİ OLANDA BU BENCE .FAYDALI PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ. RABBİMİZE EMANET OLUN.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm güzel bir konuya deginmişsiniz ablacığım hergün form acan cevap yazan kişiler standat olmuş farklı kardeşlerimizden bilgi alışverişi yapamıyoruz selametle Rabbimize emanetsin

ALEYKUM SELAM CANIM KARDEŞİM.İNŞALLAH BUNDAN SONRA YENİ KARDEŞLEİMİZDEN DE BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPARIZ.AİLEMİZ GENİŞ BİR AİLE DEĞİLMİ AMA? HEP GENİŞ BİR AİLEM OLSUN İSTEMİŞİMDİR. BURDA OLDU ÇOK ŞÜKÜR. O ZAMAN HERKES BİRBİRİNİN BİLDİĞİNDEN FAYDALANSIN.RABBİMİZE EMANET OL CANIM KARDEŞİM.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bende yeni üye sayılırım...elimden geldiğince takip ediyorum yazılanları okumaya çalışıyorum.ama çalıştığım için akşam eve geldiğimde çok yorgun oluyorum.....yorgunluktan dolayı çok kendimi veremiyorum...ama çok da uzak durmuyorum.açıkçası hiç yabancılık felan da çekmedim...çünkü herkes çok iyi maşallah.çok da sevecen....selamün aleyküm...

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM. NE GÜZEL UZAK OLMAYIŞINIZ. RABBİM DAİM ETSİN. EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANAN KULLARINDAN EYLESİN.YABANCI DEĞİLİZKİ KARDEŞİM ZATEN HEPİMİZ BİR BİRİMİZİN KARDEŞİYİZ.RABBİMİZE EMANET OLUN.

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun derya kardesim bu güzel paylasimin icin gercekten de güzel bir konu mahsun kul kardesim onu sana diyen bendim sanirim siteyi cok sevdigine dair bir form acmistin ikili oynuyorsun felan diyorlar dioyrdun orda ben sana demistim öyle dedim cünki buradakilerin hepsi sanki uzun zamandir bir birlerini taniyorlar gibi geliyor bana hic biriniz bir birinize yabancilik cekmiyorsunuz sanki hepiniz bir yerde outuruyorsunuzda her gün bir birinizi görüyor taniyormus gibisiniz bundana dolayi ben kendimi burda biraz yabanci hisetim fazl ayorum yazmiyorum onun iicn ama cok ilgilmi ceken sevdigim konu olursa yorumda yapiyorum ya gerci burdaki bütün konular birbirinden güzeller
bu güzel paylasiminiz icindde allah razi olsun kardesim

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM RABBİM SANA DAHA ÇOK ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNMAYI NASİP ETSİN. BEN KONULARA VE YORUMLARA BAKINCA UZUN KONULARA YORUM YAPILMADIĞINI GÖRDÜM. BENDE ÇOK UZUN OLAN KONULARI OKUYAMIYORUM. AMA KONUYU BEĞENMEDİĞİMDEN DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN VAKİT DARLIĞINDAN.DİĞER KONULARADA GÖZ GEZDİREYİM DERKEN BU SEFER ÇOK UZUN AÇILAN KONULARA VAKİT KALMIYOR. AMA SAKIN BEĞENİLMEDİĞİNİ DÜŞÜNMEYİN. HERKESİN AÇTIĞI KONULAR MUTLAKA GÜZEL BİR MESAJ, BİLGİ YADA TEBESSÜM ETTİRİCİ BR NİTELİK TAŞIYOR. KEŞKE SÜREKLİ SİTEDE KALIP TÜM KONULARI OKUYABİLSEK AMA MAALESEF İMKANSIZ. RABBİMİZE EMANET OLUN KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE.

Aleyna ve aleyküm selam sayın derya86 kardeşim.
Maalesef haklısınız kardeş. Biraz uzun konulara bakmadan geçiliyor. Oysa ki çok güzel paylaşımlar onlar. Bende bu yüzden mümkün mertebe kısa konular paylaşmaya gayret ediyorum.
Ayrıca zahmet çekip konuları incelediğiniz için teşekkür ederim.
O güzel dilek ve temenninize de yürekte3n amin diyorum. Bilmukabele kardeş inşallah.
Sizlerde Rabbime emanet onulunuz inşallah efendim
Selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt