Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizce günümüz islam ümmetinin en önemli sorunu nedir? (1 Kullanıcı)

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamun Aleyküm Kardeşim Madem Yaramizi Deştik Bir Doktor Edasiyla Değil Naçizane Bir Kul Olarak Eksiklerimizi Dile Getirmek Istiyorum.

Ben Turizmde çalişmaktayim. Ve Ne Yaziktir Insanimizin Durumu Içler Acisi Diybilirim Bunu Söylerken Yüreğim Sizlaniyor Ama Anne Ve Babalarimiz Nerde Diye De Söylenmeden Geçemiyorum. Kizlarimiz öncelikle Batili Kizlarin örneklemeleriyle Dolup Taşiyor Hatta Abartiyorlar Diyebilirim. Erkeklerimizde Kezza Ayni şekilde. Islamdan Uzak Yaşamanin Ve Onu Bir Köşede Birakmanin Aczini Yaşamaktayiz. Daha Dün Dünya Turuna çikmiş Bir Hristiyana Türkiyede Tecavüz Edilip öldürüldüğünü Duyuyoruz. Niye Oldu Neden Oldu Diye Sorarsak Altindan Bir Sürü Sonuç çikarabiliriz Ama En önemlisi Imaninin Yok Denecek Kadar Zayif Olmasidir Kanaatim. Nefsin Anahtari Iblisin Elinde Biz Unu Dinlediğimiz Sürece Başimiza Daha Neler Gelecek Allah Korusun. Allah Bizi şeytanin şerrinden Ve Cehennemin Ateşinden Korusun.

selamunaleyküm kardeşim yazdıklarınıza aynen katılıyorum...nevsimizin anahtarını şeytana kaptırdığımız vakit bencillik,sorumsuzluk,samimiyetsizlik vs ardı arkası kesilmeyen problemler ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum Rabbim nefsimizle bizleri yanlız bırakmasın inşaallah selam ve dua ile vesselam...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm haklısınız kardeşim şimdiki müslümanların sorunları bunlar. Aşılacak gibi de görünmüyor ne yazıkki. Günlük hayatta birşeylerin peşinde koşmaktan asıl önemli şeylere vakit ayırmıyoruz. Ben biraz daha ekleyeyim izninizle...riyakarlık,çıkarcılık,fesatlık,dedikoduculuk,yüksekten uçma,saygısızlık,sevgide riya,günahkarlık...Hayırlı günler.

ank1818

Kayıtlı Kullanıcı
cehalet, bilgisizlik,arştırmamak ve bazende kuralları degiştirmek

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
sagolun güzel bir konuya temas etmişsiniz kardeşim
ben bencillik diyorum yani aynı anda birlik olamamayıda bu durum doguruyor diye düşündüm öyle bir hal almışki bencillik bir bilgiyi paylaşırken bile içimizde takdir alma duygusu kabarıyor:(
rabbim şeytandan gelen bu ben duygusunu yenmeyi bizlere nasip etsin inşaALLAH :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt