Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siz Çocukken Hangi Oyunları Oynardınız? (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
favorim saklambaç ve körebe.onun dışında el kızartmaca ve de MUHTEŞEM EFSANE TASO:)90 ların muhteşem oyunu.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
mmm seksek,can oynardık ince iple cimlastik j le deil ama c le cimlastik:)üçgen, kalın iplede sallama oynardık ha bide tokat oynardık onda da daire şeklinde dururduk elimizdeki topu hızlı bi şekilde karşıdakine atardık tutamayan atandan tokat yerdi kıpkırmızı olurduk yedğimiz tokatlardan ya :)bide eşek vardı ondada topu evlerin duvarlaına atardık atabildiğimiz kadar yükseğe 3.4.kata sora gelen topun üstünden atlardık :) bide bide bizim alt komsumuzun kızı vardı üçgen oynarken oynardı oynardı sıra ona gelip ipin içine girceğinde annesi bağrırdı siiiiiinnnneeeeemmm eve geeeeeellll ne kızardık ya bide laf vardı kızlar bilir ama şey ama şey cıllıma :) o ne demkse artık :) güzel bi çocukluğum oldu benimde, evimizin önü parktı sabahtan cıkardık doyamazdık oynamaya...

.aMine

Kayıtlı Kullanıcı
kücükken camiide hocadan gizli gizli bes tas oynardik.tabi her seferinde hoca bizi yakalardi ve taslari bizden alirdi geride vermezdi :)
yada okuldan ciktigimda eve ugramadan evin yanindaki parka giderdim. aksama kadar top oynardim, annem yada ablam her gün beni zorla parktan alip eve götürürlerdi. hatta annem cok kizardi bana " kizim okadar erkegin icinde tek kiz sensin, hic olurmu! sakin birdaha görmiyim " derdi :) ..yada mahalledeki bütün cocuklarla "polisler ve soyguncular" diye bir oyun vardi onu oynardik, süper bi oyundu.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
ayla istop ,
güneşle körebe oynardım ..
yağmurlada saklambaç
bulutlarla ip atlar..
rüzgarla elimsende oynardım ...
;)

A.A.

Kayıtlı Kullanıcı
Cocukken aslinda hersey oyun gibi degilmi...
Saklambac, sobe, can.. :)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ayla istop ,
güneşle körebe oynardım ..
yağmurlada saklambaç
bulutlarla ip atlar..
rüzgarla elimsende oynardım ...
;)

İçin dışın edebiyat be yahu:D

Kale kapmacayı çok oynardık mahalle dostlarıyla..geç vakitlere kadar saklambaç oyunu vazgeçilmezimizdi..duygulandım şimdi bak..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
İçin dışın edebiyat be yahu:D

Kale kapmacayı çok oynardık mahalle dostlarıyla..geç vakitlere kadar saklambaç oyunu vazgeçilmezimizdi..duygulandım şimdi bak..

ozamanlar belliymiş bende bir tuhaflık oldugu ...

tuhaflık iyi bişey galiba, bak ! büyüdüm oyun arkadaşlarım hala değişmedi ;)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
ozamanlar belliymiş bende bir tuhaflık oldugu ...

tuhaflık iyi bişey galiba, bak ! büyüdüm oyun arkadaşlarım hala değişmedi ;)

Ben böyle durumlarda ne derim bilirmisin canımcım..
Bayılazaaam:D
Seni seviyorum edebiyat kurdum..

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Farkettim de seni seviyorum demeyeli çok olmuş..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt