Selamünaleyküm herkeze ah ah biz neler oynardık çocukken çelik çomak ip atlardık köşe kapmaca yere çizgiler çizip kaydırak oynardık tombiliş gazoz kapak oynardık topu havaya atıp yere düşmeden onkere dönüp tutardık şimdi birkere dönsem ikincisinde yere düşerim garanti :a35:kendimize bezden bebekler yapıp onlara elbiseler dikerdik karpuz kabuklarının ucuna bir delik delip ucuna ip geçirip arabacılık yapardık amanin ne kadar eskilere gittim hay Allah razı olsun Şehadet gülü bir an çocukluğuma geri gittim şimdi torunlarım bilgisayardan kalkıp televizyına gidiyorlar bizler ne kadar şanslı çocuklarmışız :a21:
Ama bunlar çinden gelmiş oyunlar gibi yenilene işkence var resmen:a01:![]()
el öptürmece fütbol ama tek kaleyle, en az sektiren kaleye geçiyor ona gol atıyoruz goller puanlı kafayla beş sektirince okadar puan vs vs puan dolunca ilk çıkan herkezin elini öpüyor
taş vurmacadada herkesin taşı oluyor . sırayla atıyoruz vuran vurduğu yerden taşın gittiği yere kadar vurduğu taşın sahibinin sırtında
ee çocukluğumuz çok çocuklu yerde geçince![]()
tel den bebek yapardık anneannemle giysi dikerdik,zıpzıp,kovalamaca,çelik çomak,yerden yüksek,saklambaç günümüz çocukları bu oyunlardan bihaber....selamlar![]()
Hayallerle kalmasakpaylaşmaya gerek yok bir_umut'un çocuk versiyonunu hayal et anlarsın zati![]()
Hayallerle kalmasak
Ya gerçekten bi iki anını paylaşsan olmaz mı ?
Meraklandım akşam akşam![]()
Birini anlat işte.ohhoo yapmadığımız haylazlık kalmazdı kihangisini anlatıyım
sen de çok meraklısın![]()
Elektrik borularından külah üflemekmaç yapardık,yakar top,saklanbaç,kaldırımda gazoz kapağı kaydırmaca ,elektrik borularından külah üflerdik ne günlerdi![]()
Yaaaaaa
Daha neler bulaştı hiççç sorma
Ya da ben birilerine gülüyormuyum ne?
Gülme komşuna gelir başına gibi
Zaten bugün benim bitiş günüm......![]()
Anca beraber kanca beraber?ben de bittim nolcak
beraberce yani desene![]()
Anca beraber kanca beraber?
Ama sen rahatsın ya
Ben ölemi:a01:
Ama bunlar çinden gelmiş oyunlar gibi yenilene işkence var resmen :a01:
Tabi sana kolay bana öyle mi ?rahat ol yaw takma![]()
Tabi sana kolay bana öyle mi ?
Korkulu rüyam olur artık benim
Neyse yeni maçlara bakcaz artık:a01:
Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt:a01: çinden gelme deyince aklıma uzun eşşek le simit geldi :a01::a01:
bu iki oyun her zaman bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanır :a01:
Hele bu oyunlar mescid de oynamanın tadı başka olurHocanın her an gelme tehlikesi si adrenalini arttırıyor tabi
![]()
Yeni maçada çok var yawha şöyle yaw![]()
Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt
Bak bunu hatırladım güzel oyun du yaa
E uzun eşşeği de bilirm de aram yok
Ya mescidde oyun mu oynanır?:a43::a31:
Biz rahatmışız kursttan çıkar parka giderdik?
Karşıda bide ali abi vardı ordan gider su içerdik
Bunlarıda şimdi niye yazdım onu da bilmiyorum:a01:
Yeni maçada çok var yaw
Akıbetim kötü benim
Beni göremezsen bir daha nette anlarsın artık
:a01:
![]()
bende öyle bir laf çıktımı aynen senin anlattın gibi anlatırım
geveze deniliyor sanırım![]()
Net i mi kapatıyorsunuz yoksa![]()
Senin anlattığın gibi derken
İnceden inceden laf mı yiyiorum ne?:a24:
Yok ibra net değil de yakında ben kapancam o kesin?
:a15:
Son gülüşlerim olcak bunlar da:a04:
seb bi ziyanlık ettin ama:a04::a04: :a24::a24:
Seb bi ziyanlık ettin ama ney ibra anlamıyorum hatlar karıştı galibaaa:a01: