Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siz Çocukken Hangi Oyunları Oynardınız? (1 Kullanıcı)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Güzel Ailem
Çocukken oynadığımız veya büyüklerimizden duyduğumuz oyunlardan bahsedelim bu konuda

Mesela

Günümüz teknolojisinin olmadığı eski çocukluk zamanlarını hiç düşündünüz mü?
Eğer o zamanları gördüyseniz siz hangi oyunları oynardınız?

Bir kaç tane ben kendi çocukken oynadığım oyunlardan bahsedeyim..:a12:

Bilmeyen yoktur herhalde

SAKLAMBAÇ:a15:

86019214qq8.jpg

Benim deyimimle ortada sıçan
Genel adıyla

YAKAR TOP

24.jpg

SİZ HANGİ OYUNLARI OYNARDINIZ?:a12:

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
:) körebe, elöptürmece, taso, bilya(misket), birdirbir, bisikletle uzaklara gitme :) oyuncak traktör oyuncak kamyonla kum taşıma, taş vurmaca
amma saymışım yav :a05:

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:) körebe, elöptürmece, taso, bilya(misket), birdirbir, bisikletle uzaklara gitme :) oyuncak traktör oyuncak kamyonla kum taşıma, taş vurmaca

Elöptürmece ney ibra
Birbirinize abilik mi yapıyordunuz.:a01:

Taş vurmaca onu da bilmiyorum:)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
benim küçükken en cok oynadıgım oyun mac yapmakdı mahallenın kalecısıydım hemde cok meşhur bir kaleci misket cok oynardık zehirli cukur sonra arkadaşlarla güya gazete cıkartırdık satardık (tabi herkez bize güler almazdı dogal olarak:)tiyatro hazırlar mahalleye kendı yaptıgımız biletleri satardık tabı bir iki izleyıcıden baska kımse olmazdı ya benınm cocuklugum anlatmakla bitmez okadar dolu yasadımkı anlatmakla bitmez erkek gibiydim kızlarla evcılık oynamak bana komık gelirdi ey gidi günler ey....teşekkürler sahadet gülü benı ogünlere sankı tekrar götürdün...selametle

Beautiful_1064

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Güzel Ailem
Çocukken oynadığımız veya büyüklerimizden duyduğumuz oyunlardan bahsedelim bu konuda

Mesela

Günümüz teknolojisinin olmadığı eski çocukluk zamanlarını hiç düşündünüz mü?
Eğer o zamanları gördüyseniz siz hangi oyunları oynardınız?

Bir kaç tane ben kendi çocukken oynadığım oyunlardan bahsedeyim..:a12:

Bilmeyen yoktur herhalde

SAKLAMBAÇ:a15:

86019214qq8.jpg

Benim deyimimle ortada sıçan
Genel adıyla

YAKAR TOP

24.jpg

SİZ HANGİ OYUNLARI OYNARDINIZ?:a12:

çok tatlı bi konu olmuş emeğinize sağlık:a12:
çok severdim yakan top oynamayı:a21: aynı zamanda ip atlardık istop oynardık:a01:
ne güzel günlerdi çocukluk..

maşaALLAH ibracım ne kadar çok oyun biliyomuşsun bakim sen öyle:a12:
hepside birbirinden ilginç:a32:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm herkeze ah ah biz neler oynardık çocukken çelik çomak ip atlardık köşe kapmaca yere çizgiler çizip kaydırak oynardık tombiliş gazoz kapak oynardık topu havaya atıp yere düşmeden onkere dönüp tutardık şimdi birkere dönsem ikincisinde yere düşerim garanti kendimize bezden bebekler yapıp onlara elbiseler dikerdik karpuz kabuklarının ucuna bir delik delip ucuna ip geçirip arabacılık yapardık amanin ne kadar eskilere gittim hay Allah razı olsun Şehadet gülü bir an çocukluğuma geri gittim şimdi torunlarım bilgisayardan kalkıp televizyına gidiyorlar bizler ne kadar şanslı çocuklarmışız :a21:

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Elöptürmece ney ibra
Birbirinize abilik mi yapıyordunuz.:a01:

Taş vurmaca onu da bilmiyorum:)

:)
el öptürmece fütbol ama tek kaleyle, en az sektiren kaleye geçiyor ona gol atıyoruz goller puanlı kafayla beş sektirince okadar puan vs vs puan dolunca ilk çıkan herkezin elini öpüyor :D:D

taş vurmacadada herkesin taşı oluyor . sırayla atıyoruz vuran vurduğu yerden taşın gittiği yere kadar vurduğu taşın sahibinin sırtında :D:D

çok tatlı bi konu olmuş emeğinize sağlık:a12:
çok severdim yakan top oynamayı:a21: aynı zamanda ip atlardık istop oynardık:a01:
ne güzel günlerdi çocukluk..

maşaALLAH ibracım ne kadar çok oyun biliyomuşsun bakim sen öyle:a12:
hepside birbirinden ilginç:a32:
ee çocukluğumuz çok çocuklu yerde geçince :D

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
tel den bebek yapardık anneannemle giysi dikerdik,zıpzıp,kovalamaca,çelik çomak,yerden yüksek,saklambaç günümüz çocukları bu oyunlardan bihaber....selamlar:)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
benim küçükken en cok oynadıgım oyun mac yapmakdı mahallenın kalecısıydım hemde cok meşhur bir kaleci misket cok oynardık zehirli cukur sonra arkadaşlarla güya gazete cıkartırdık satardık (tabi herkez bize güler almazdı dogal olarak:)tiyatro hazırlar mahalleye kendı yaptıgımız biletleri satardık tabı bir iki izleyıcıden baska kımse olmazdı ya benınm cocuklugum anlatmakla bitmez okadar dolu yasadımkı anlatmakla bitmez erkek gibiydim kızlarla evcılık oynamak bana komık gelirdi ey gidi günler ey....teşekkürler sahadet gülü benı ogünlere sankı tekrar götürdün...selametle

Çok güzelmiş ya çocukluğunuz
matrakmışsınız ne güzel
Hayata atılganmışsınız:)

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
benim çocukluğum biraz çılgındı galiba :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt