Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

siyah noktalardan kurtulmak için harika öneriler.. (2 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Siyah noktalardan kurtulmak için mucize iksir; elma sirkesi. Yarım su bardağı suyun içine 3 çorba kaşığı elma sirkesi ekledikten sonra iyice kaynatın.

Ardından ateşi kısın ve başınıza bir örtü örterek, yüzünüzü buharına tutun. Bu şekilde yüzünüze 15–20 dakika buhar verin.

Bu uygulamadan sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin. Bu işlemi haftada 2 kere tekrarlayın. Düzenli olarak bu uygulamayı yaptığınızda siyah lnoktaların yok olduğunu ve cildinizin daha da ışıldadığını göreceksiniz.

Siyah noktaların giderilmesi için başka öneriler :

1) Bir tutam kırlangıç otu, Bir tutam ayrık otu bir kaba konulup üstüne beş bardak su ilave edilerek kaynatılır ve bir gece dinlendirdikten sonra siyah noktaların üzerine sürülür.

2) Bir tutam nane, Bir tutam yabani kekik yaprağı, Bir tutam ıhlamur bir ka*ba konulduktan sonra üstüne yeteri kadar su ilave edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra siyah noktaların üstüne sürülür.

3) Bir tane çok olgun domates ezildikten sonra ince bir tülbent yardımıyla süzülür. 1 tatlı kaşığı gliserin ve iki damla asilbent tentürü eklenir karıştırıldıktan sonra bir şişeye doldurularak kullanılmak üzere saklanır. Siyah noktaların üzerine bol miktarda sürülür...

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun,yakın zamanda deneyeceğim inşallah...

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm inşaallah bi işe yarar ya bıktım bu siyah noktalardan yapmadığım şey kalmadı bide bunu deneyeceğim sağolun.

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
evet sagolasın..
aslında bir problemimde yok siyah noktalarımla ama zannımca kompleksliyim.ve bu duygumu aşamıyorum.her yerde büzülüyorum her konuda kendime güvenemiyorum.saçmalıyorum ama işte böyleyim.zorum ne onuda bilmiyorum:)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
evet sagolasın..
aslında bir problemimde yok siyah noktalarımla ama zannımca kompleksliyim.ve bu duygumu aşamıyorum.her yerde büzülüyorum her konuda kendime güvenemiyorum.saçmalıyorum ama işte böyleyim.zorum ne onuda bilmiyorum:)

Rabbim yardımcınız olsun... takmayın kafanıza Rabbim her insanı güzel yaratmıştır,eminim sizde çok güzelsinizdir...:a03::a03::a03:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt