Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siyah Beyaz bir AŞK HİKAYESİ (3 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Siyah Beyaz bir AŞK HİKAYESİ

RECEB BOZKUS yazdı:
M DENIZ yazdı:
meftun61 yazdı:
M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM NE DENİRKİ İNŞALLAH RABBİM CENNETTE KAVUŞTURUR BİRBİRLERİNE. SEVMEYEN AŞIK OLMAYAN YOK DENECEK KADAR AZDIR. AYNI OLMASADA ÇOĞU ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM AMA Bİ FARKI VAR BELKİ GÜNAH İŞLEDİM BELKİ ONURUMU GURURUMU HİÇE SAYDIM AMA BEN SEVDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM. O İNSANDA BANA ABİ DEDİĞİ HALDE. ÇÜNKÜ MECBURDU ABİ DEMEYE AMA YÜREĞİ GİZLEYEMİYODU SEVİYORUM DEMEYE. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME İYİKİ SÖYLEMİŞİM SEVDİĞİMİ. PİŞMAN DEĞİLİM ÇÜNKÜ OĞLUMUN ANNESİ VE YUVAMIN MİMARI ŞUANDA SEVDİĞİM İNSAN. ALAAH(C.C) BÜTÜN SEVENLERİ KAVUŞTURUR İNŞALLAH.B)B)

S.A HEYYTT BEEE ABİME BAK.HELAL OLSUN.:D BENCEDE SÖYLENMELİ.EN AZINDAN KARŞIDAKİNİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİTR RAHATLARSIN.SEVMİYORSADA BENİ SEVMİYO DER VAZ GEÇERSİN.BENDE SÖYLEMİŞTİM AMA MALESEF ONUN SEVDİĞİ VARMIŞ BENDE EYVALLAH DEDİM VAZGEÇTİM.:)SADECE ONA OLAN DUYGULARI SÖYLEMEKTE BİR GÜNAH OLDUĞUNU SANMIYORUM BEN O ACIYI YAŞADIM.GÜNLERCE NE YAPACAM DEMEKTEN AĞLIYORDUM.ARTIK HANİ DERLER YA YEMEKTEN İÇMEKTEN KESİLMEK" BEN BU SÖZE İNANMIYORDUM AMA YAŞAYINCA İNANDIM.HİÇBİRŞEY YAPMAK İSTEMİYORDUM SADECE YALNIZ KALIP ONU DÜNMEK İSTİYORDUM.ARKADAŞLARIM TANIYORLARDI KENDİSİNİ.BANA KAÇ DEFA BIRAK BİZ SÖYLEYELİM DEMİŞLERDİ.BEN ASLA DEDİM EĞER SÖYLEYECEKSEM BEN SÖYLEYECEM DEDİM.OKUL BİTİYORDU VE BEN GERÇEKTEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLMEK İSTİYORDUM SADECE BENİ SEVİP SEVMEDİĞİNİ BİLMEK İSTİYORDUM.YOKSA BEN KURTULAMAZDIM O DURUMDAN.VE OKULUN BİTMESİ BİR HAFTA KALA BEN KENDİM SÖYLEDİM.VE SONRA YÜREĞİMDEN SİLMEK ZORUNDA KALDIM VE RABBİMİNDE YARDIMIYLA SİLDİMDE.RABBİM HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BİLENDİR.O HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ VERİR.ŞİMDİ BANA ÖYLE GÜZEL BİR HEDİYE VERDİKİ......HAMDOLSUN RABBİME.
ALEYKÜM SELAM İNŞALLAH ÖMER KARDEŞİMLE Bİ ÖMÜR BOYU MULU OLURSUNUZ ALLAH (C.C) HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR. GERÇEKTEN ÇOK DEĞİŞİK BİŞEY SEVMEK AŞIK OLMAK DEDİĞİN GİBİ DÜNYADAN KOPUYOSUN. BENİM İÇİN GÜNAH OLAN AYNI YERDE ÇALIŞIYODUK VE BEN SÖYLEYEMEDİĞİM İÇİN İŞTEN ÇIKMAK İSTEDİM UZAKLAŞMAK İÇİN AMA PATRONUM BENİ TEHDİT ETTİ. ÇIKTIĞIM ZAMAN ONUDA ÇIKARTIRIM DEDİ VE ONUN İŞE DAHA ÇOK İHTİYACI VARDI EVİ O GEÇİNDİRİYODU. DÜŞÜNSENE NEFES KADAR YAKIN VE AYNI ZAMANDA YILDIZLAR KADAR UZAK SADECE SEVEN ANLAR. AMA BU TEHTİT BENİM İŞİME YARADI MECBUREN SÖYLEDİM.AMA ÇOK ZOR OLDU ÇOKKKKKKKKK. Bİ ALLAH(C.C) BİLİR BİDE BEN. ALLAH(C.C) HERKESİN BÜTÜN SEVENLERİN YARDIMCISI OLSUN. SELAMUN ALEYKÜM.
[big][marq]''AMİN AMİN AMİN''[/marq][/big]
VE ALEYKÜM SELAM ABİM EVET ÇOK ZOR BİR DURUM.AMİN RABBİM BÜTÜN SEVENLERİN YARDIMCISI OLSUN.RECEB ABİM ALLAH RAZI OLSUN.AMİN AMİN AMİN SELAMUN ALEYKÜM.

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Çok zor bi durum böyle bir yükle yaşamak.Çok üzüldüm.Rabbim Bu sabrının mükafatını öbür dünyada versin inşallah

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

asla ve asla sevdiğim olmazsa yaşayamam diye düşünmeyin asıl sevda sevdiğin yokken yaşamayı bilmektir.Onsuz onu yaşamaktır sevmek onsuzda olsa hayatı sevebilmektir sevmek
AŞK BİR UMMANDIR BUNUNHATI KENAR OLMAZ

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ablam allah cc razı olsun.
rabbım cc butun sevenlerı ayırmasın.tek taraflı omur boyu acı çekmesınler ınş.bu yazıya en guzel cevap gozler verıyor. a.e.o:(:(

nisan

Kayıtlı Kullanıcı

S.a!
Cok etkileyici bir gercek, cok üzüldüm! Ama ben Ablamizin esine de yazik oldugunu düsünüyorum. Düsünsenize, Esim, cocuklarimin annesi aslinda beni sevmiyor. Allahim ne kötü bir durum. Allah sevenleri ayirmasin.
Vesselam

AHMET_038

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm... çok üzücü bir durum... Rabbim o kardeşimize sabır versin....hep aklında sevdiği insan varken sevmediği biriyle yaşamak çok zor olsa gerek ben hayal bile edemiyorum...kardeşim paylaşım üzdü beni ne bileyim kendimi bu derin sevdayı çeken bayanın yerine koydum çok büyük bir sınav Rabbim yar ve yardımcısı olsun...Allah'a(c.c.) emanet ol....

sessiz geveze

Kayıtlı Kullanıcı

yaaaaaaaaa kısmandım aman nazarım değmesin ya aynı sizin hikayeye benzer bir olay yaşıyorm abi dedğim bir insan beni istemeye gelecek aslında ona aşık değilim ama onu seviyorm hemde tertemzi duygularla çok hoş bir insan her yönüyle yüzünde bi merhamet var yanlız abicim ikimizde okuyorz ben şehir dışında o yurt dışında eğer nişan olursa evlilik 3 sene sonra olacak inşallah benim tek korkum biz birbirimzin sevgisine sadık kalır mıyız bu seneler zarfında(ASLI)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM COK COK ZOR BİR DURUM KARDEŞİM ÖYLE OLSAYDI BÖYLE OLSAYDI DEMESİ KOLAY AMA BAZEN OLMUYOR CANINDAN COK SEVDİĞİN BİRİNE SENİ SEVİYORUM DİYEMİYORSUN NEDEN DERSENİZ BENCE YA O BENİ SEVMİYORSA YA HAYIR DERSE İŞTE OZAMAN DÜNYANIZ BAŞINIZA YIKILIR ERKEKLER COK SEVDİĞİ BİRİNE BAZEN SÖYLEYE BİLİRLER AMA KADINLAR SÖLEYEMEZ AŞKINI KALBİNE GÖMERLER HİKAYEDEKİ KARDEŞİMİZE ÜZÜLDÜM AMA ARTIK YAPACAK BİRŞEY YOK UTNUTAMAZ AMA UNUTMALI AŞKINI BAŞKA ŞEYLERE YANİ ALLAH AŞKINA PEYGAMBER AŞKINA YÖNETMELİ ARTIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM HEPİMİZ BAZI BAZI AŞKLAR YAŞADIK AMA HAYAT DEVAM EDİYOR ALLAH SABIRLAR VERSEN ALLAHA EMANET OL KARDEŞLERİM B)B)B)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM COK COK ZOR BİR DURUM KARDEŞİM ÖYLE OLSAYDI BÖYLE OLSAYDI DEMESİ KOLAY AMA BAZEN OLMUYOR CANINDAN COK SEVDİĞİN BİRİNE SENİ SEVİYORUM DİYEMİYORSUN NEDEN DERSENİZ BENCE YA O BENİ SEVMİYORSA YA HAYIR DERSE İŞTE OZAMAN DÜNYANIZ BAŞINIZA YIKILIR ERKEKLER COK SEVDİĞİ BİRİNE BAZEN SÖYLEYE BİLİRLER AMA KADINLAR SÖLEYEMEZ AŞKINI KALBİNE GÖMERLER HİKAYEDEKİ KARDEŞİMİZE ÜZÜLDÜM AMA ARTIK YAPACAK BİRŞEY YOK UTNUTAMAZ AMA UNUTMALI AŞKINI BAŞKA ŞEYLERE YANİ ALLAH AŞKINA PEYGAMBER AŞKINA YÖNETMELİ ARTIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM HEPİMİZ BAZI BAZI AŞKLAR YAŞADIK AMA HAYAT DEVAM EDİYOR ALLAH SABIRLAR VERSEN ALLAHA EMANET OL KARDEŞLERİM B)B)B)B)
A.S.Kardeşim ben inanıyorumki bu kardeşimiz sırf Allah rızasını düşündüğü için bazı şeyleri göze alamamış Rabbim mükafatını verecektir.SELAM VE DUA İLE

Kaan Erdem

Yönetici

SA
ÇOK DOKUNAKLI VE İÇ ACITICI OLMUŞ.
AMA BÜYÜK KONUŞMAYAYIM ALLAH CC BENİM EŞİP VE ÇOCUKLARIMIN ANASI OLUPTA KALBİNDE BÖYLESİNE BAŞKASINA BİR AŞK SEVGİ BESLEYENDEN MUHAFAZA BUYURSUN.BAŞKA BİR AÇIDAN İSTER İSTEMEZ BAKIYOR İNSAN KORKUTUCU.BİR EŞ İÇİNDE HOŞ BİR DURUM DEĞİL.BELKİ YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRİM AMA ALLAH CC BU KARDEŞİMİZE HİDAYET VERSİN VE İÇİNDE YAŞADIĞI BU KARIŞIK DUYGULARDAN MEN ETSİN.BU OLAY BANA ÇOK AMA ÇOK TERS VE YANLIŞ GELDİ.

SELAM VE DUA İLE.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SA
AMA BÜYÜK KONUŞMAYAYIM ALLAH CC BENİM EŞİP VE ÇOCUKLARIMIN ANASI OLUPTA KALBİNDE BÖYLESİNE BAŞKASINA BİR AŞK SEVGİ BESLEYENDEN MUHAFAZA BUYURSUN.BAŞKA BİR AÇIDAN İSTER İSTEMEZ BAKIYOR İNSAN KORKUTUCU.BİR EŞ İÇİNDE HOŞ BİR DURUM DEĞİL.BELKİ YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRİM AMA ALLAH CC BU KARDEŞİMİZE HİDAYET VERSİN VE İÇİNDE YAŞADIĞI BU KARIŞIK DUYGULARDAN MEN ETSİN.BU OLAY BANA ÇOK AMA ÇOK TERS VE YANLIŞ GELDİ.

SELAM VE DUA İLE.
Kardeşim sizde düşüncelerinizde haklı olabiirsiniz elbetteki eğer dikkat edildi ise kardeşimiz sevdasını Allah rızası için dile getirmemiş bile namahrem bir erkeğe ben seni sevdim diyememiş.Eşi ile arasında bu konudan dolayı sorun yaşadığını düşünmüyorum.Aslında bu yazı çok uzundu ben kısaltmak durumunda kaldım.Eşine karşı çok saygılı hoşgörülü bugüne kadar asla kırmadığını elinden gelen hürmeti gösterdiğini yazmıştı kardeşimiz.Kalbinde olan bir duygudan dolayı onu sorumlu tutmamalıyız değilmi?elinde olan bir durumda değil zaten büyük konuşmamak gereklidir.SELAM VE DUA İLE

Kaan Erdem

Yönetici

HAKLISIN.BELKİ BEN BAKILMASI GEREKEN GİBİ BAKAMADIM BİRDE KENDİMİ OLAYIN PASİF PARÇASI OLAN EŞ DURUMUNA KOYDUM.KABULLENEMEDİM VE O DUYGU HASSASİYET İÇERSİNDE YAZDIM.TABİKİ BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM.BENDE KENDİMCE BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM VE ŞU AN NİŞANLANDI BU DURUMDA BANA ÇOK AĞIR GELİYOR İÇİMİ CANIMI YÜREĞİMİ YAKIYOR.BU DURUM BENİ BUNALIMA BİLE SOKTU.AMA İNSAN ZAMANLA ALIŞIYOR İNSAN OĞLU ANNESİNİN BABASININ SEVDİKLERİNİN VEFATINA BİLE ALIŞMIŞKEN BU DURUMLAR O ANKİ SICAKLIKTA VE YOĞUNLUKTA ZATEN KALMIYOR.KALSA İNSAN OĞLU YAŞAYAMAZ SANIRIM PATLARDI.ALLAH CC BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.GAFLETE DÜŞÜRMESİN.ŞAŞIRTMASIN.YOLUMUZDAN SAPTIRMASIN.BİZLERİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRISIN.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN.

Ravza_Nur yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
SA

SELAM VE DUA İLE.
Kardeşim sizde düşüncelerinizde haklı olabiirsiniz elbetteki eğer dikkat edildi ise kardeşimiz sevdasını Allah rızası için dile getirmemiş bile namahrem bir erkeğe ben seni sevdim diyememiş.Eşi ile arasında bu konudan dolayı sorun yaşadığını düşünmüyorum.Aslında bu yazı çok uzundu ben kısaltmak durumunda kaldım.Eşine karşı çok saygılı hoşgörülü bugüne kadar asla kırmadığını elinden gelen hürmeti gösterdiğini yazmıştı kardeşimiz.Kalbinde olan bir duygudan dolayı onu sorumlu tutmamalıyız değilmi?elinde olan bir durumda değil zaten büyük konuşmamak gereklidir.SELAM VE DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
HAKLISIN ABLAM.BELKİ BEN BAKILMASI GEREKEN GİBİ BAKAMADIM BİRDE KENDİMİ OLAYIN PASİF PARÇASI OLAN EŞ DURUMUNA KOYDUM.KABULLENEMEDİM VE O DUYGU HASSASİYET İÇERSİNDE YAZDIM.TABİKİ BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM.BENDE KENDİMCE BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM VE ŞU AN NİŞANLANDI BU DURUMDA BANA ÇOK AĞIR GELİYOR İÇİMİ CANIMI YÜREĞİMİ YAKIYOR.BU DURUM BENİ BUNALIMA BİLE SOKTU.AMA İNSAN ZAMANLA ALIŞIYOR İNSAN OĞLU ANNESİNİN BABASININ SEVDİKLERİNİN VEFATINA BİLE ALIŞMIŞKEN BU DURUMLAR O ANKİ SICAKLIKTA VE YOĞUNLUKTA ZATEN KALMIYOR.KALSA İNSAN OĞLU YAŞAYAMAZ SANIRIM PATLARDI.ALLAH CC BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.GAFLETE DÜŞÜRMESİN.ŞAŞIRTMASIN.YOLUMUZDAN SAPTIRMASIN.BİZLERİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRISIN.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN.

Ravza_Nur yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
[colr=red]SA
[/color]

SELAM VE DUA İLE.
Bak kardeşim sen kendin benzeri bir durum yaşamışsın şimdi senin evleneceğin hanımı zavallımı görmek gereklidir.Eğer sen ben şöyle birini sevdim böyle aşıktım vs.gibi cümleler kullanmazsan senin iç aleminde kalbinde bir köşede kalmış olan bir duygunun eşine bir zararı olmaz.Bu sebeble aslında ben bu olayı buraya koyarken sizlerden farklı dersler çıkarmanızı düşünmüştüm ama hiç bir kardeşim benim beklediğim tarzda bir görüş belirtmedi.Bana göre ortada takdire şayan örnek alınacak bir durum var.Allah için bastırılmış bir sevgi.Günaha yönelmemiş bir genç en önemliside tesettürlü olduğu için sevdiğini dahisöylemekten haya eden bir genç günümüze bakalım tesettürlü kızlarımız ile birde bu kardeşimizi kıyaslayalım.Hangi şıktaki hanımların ağır basacağına siz karar verin.Ben bu kardeşimi dua ile anıyorum.Rabbim ahirette muradını versin inş dua ile

Kaan Erdem

Yönetici

SA TABİKİ BU KARDEŞİMİZ ALLAH CC RIZASI İÇİN DÜZGÜN BİR ÇİZGİ ÇİZMİŞ VE GAFLETE DÜŞMEMİŞ.ALLAH CC HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.DEDİĞİNİZ GİBİ RABBİM AHİRETTE MURADINI VERSİN.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE İNŞALLAH.

Ravza_Nur yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
HAKLISIN ABLAM.BELKİ BEN BAKILMASI GEREKEN GİBİ BAKAMADIM BİRDE KENDİMİ OLAYIN PASİF PARÇASI OLAN EŞ DURUMUNA KOYDUM.KABULLENEMEDİM VE O DUYGU HASSASİYET İÇERSİNDE YAZDIM.TABİKİ BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM.BENDE KENDİMCE BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM VE ŞU AN NİŞANLANDI BU DURUMDA BANA ÇOK AĞIR GELİYOR İÇİMİ CANIMI YÜREĞİMİ YAKIYOR.BU DURUM BENİ BUNALIMA BİLE SOKTU.AMA İNSAN ZAMANLA ALIŞIYOR İNSAN OĞLU ANNESİNİN BABASININ SEVDİKLERİNİN VEFATINA BİLE ALIŞMIŞKEN BU DURUMLAR O ANKİ SICAKLIKTA VE YOĞUNLUKTA ZATEN KALMIYOR.KALSA İNSAN OĞLU YAŞAYAMAZ SANIRIM PATLARDI.ALLAH CC BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN.GAFLETE DÜŞÜRMESİN.ŞAŞIRTMASIN.YOLUMUZDAN SAPTIRMASIN.BİZLERİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRISIN.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN.

Ravza_Nur yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
[colr=red]SA
[/color]

SELAM VE DUA İLE.
Bak kardeşim sen kendin benzeri bir durum yaşamışsın şimdi senin evleneceğin hanımı zavallımı görmek gereklidir.Eğer sen ben şöyle birini sevdim böyle aşıktım vs.gibi cümleler kullanmazsan senin iç aleminde kalbinde bir köşede kalmış olan bir duygunun eşine bir zararı olmaz.Bu sebeble aslında ben bu olayı buraya koyarken sizlerden farklı dersler çıkarmanızı düşünmüştüm ama hiç bir kardeşim benim beklediğim tarzda bir görüş belirtmedi.Bana göre ortada takdire şayan örnek alınacak bir durum var.Allah için bastırılmış bir sevgi.Günaha yönelmemiş bir genç en önemliside tesettürlü olduğu için sevdiğini dahisöylemekten haya eden bir genç günümüze bakalım tesettürlü kızlarımız ile birde bu kardeşimizi kıyaslayalım.Hangi şıktaki hanımların ağır basacağına siz karar verin.Ben bu kardeşimi dua ile anıyorum.Rabbim ahirette muradını versin inş dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SA TABİKİ BU KARDEŞİMİZ ALLAH CC RIZASI İÇİN DÜZGÜN BİR ÇİZGİ ÇİZMİŞ VE GAFLETE DÜŞMEMİŞ.ALLAH CC HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.DEDİĞİNİZ GİBİ RABBİM AHİRETTE MURADINI VERSİN.SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAMETLE İNŞALLAH.

Ravza_Nur yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Ravza_Nur yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
[colr=red]SA
[/color]

SELAM VE DUA İLE.
A.S.Kardeşim hakkımızda hayırlısını dilemek en uygunudur. SELAM VE DUA İLE

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK ÜZÜCÜ Bİ OLAY ÇOK ETKİLENDİM ASLINDA KIZLARDA SÖLEYEBİLİR AŞKINI ŞAHSEN BEN SÖLERİM AMA KARŞILIĞI GELMEZ :(:(NEYSE ARTIK ELİMİ ETEĞİMİ AŞKTAN ÇEKTİM OTURMUŞ NASİBİMİ BEKLİYORUM RABBİM TÜM SEVENLERİ KAVUŞTURSUN AYIRMASIN İNŞ.VE BU ZOR DURUMDA OLAN KARDEŞİMİZİDE İNŞ.AHİRETTE SEVDİĞİNE KAVUŞUR ECMAİN

BU SÖZE DE KATILMAMK ELDE DEĞİL;

.Allah için bastırılmış bir sevgi.Günaha yönelmemiş bir genç en önemliside tesettürlü olduğu için sevdiğini dahisöylemekten haya eden bir genç günümüze bakalım tesettürlü kızlarımız ile birde bu kardeşimizi kıyaslayalım.Hangi şıktaki hanımların ağır basacağına siz karar verin.Ben bu kardeşimi dua ile anıyorum.Rabbim ahirette muradını versin inş dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Aşktan yana söz duyunca
Ben hep seni düşünürüm
Uçsuz hayaller boyunca
Ben hep seni düşünürüm
Yıldızlar kayar yüceden
Renkler sıyrılır geceden
Yüreğim sızlar inceden
Ben hep seni düşünürüm
Aklin ucu değer hiçe
Yol ararım içten içe
Kainat uyur sessizce
Ben hep seni düşünürüm
Korkunun bittiği yerde
Haz duyarım perde perde
Bir mezar görsem bir yerde
Ben hep seni düşünürüm
Zaman zaman sonsuza akar
Meyve dökülür, dal kalkar
Çiçeklere bakar bakar
Ben hep seni düşünürüm
Rüzgar eser ilden il'e
Sağlıkta bitmez bu çile
Var dan öte, Yok ta bile
Ben hep seni düşünürüm

sessiz geveze

Kayıtlı Kullanıcı

YA ABLACIM ÇOK ASİL Bİ KADINMIŞSIN SEN AMA İNŞ RABBİM CENNETİNDE KAVUŞTURUR SİZİ YA SORMASI AYIP KAÇ YAŞINDASINIZ VE EŞİNİZİHİÇ SEVMEDİNİZ Mİ SELAMETLE KALINB)B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

sessiz geveze yazdı:
YA ABLACIM ÇOK ASİL Bİ KADINMIŞSIN SEN AMA İNŞ RABBİM CENNETİNDE KAVUŞTURUR SİZİ YA SORMASI AYIP KAÇ YAŞINDASINIZ VE EŞİNİZİHİÇ SEVMEDİNİZ Mİ SELAMETLE KALINB)B)
Kardeşim bu yazının sahibi kardeşimiz için yaptığınız dualar için Rabbim razı olsun,bu kardeşimiz eğer yazıyı dikkatle okudu iseniz eşimi sevmedim dememiş ben tercihimi beni sevenden yana kullandım demiş,bizler bu kardeşimizin duygularını sorgulamamalıyız bence yaşanılan bir sevgi var bunun neticesi var,takdir etmek düşer dua etmek düşer bu sabrı herkes gösteremez kolay kolay hakkımızda hayırlı olsun demeliyiz.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE BU KONU TARTIŞILIR.TABİKİ ALLAH SABIR VERSİN.ÇOK ZOR BİR DURUM AMA.BAŞKA BİR İNSANI BU KADAR ÇOK SEVERKEN EŞİNİ NE KADAR SEVEBİLİRKİ.ÜSTELİK AHİRETTE EŞİ İLE DEĞİLDE O İNSANLA OLMAK İÇİN DUA EDİYOR VE O HAYALLE YAŞIYOR.BİR İPTE İKİ CAMBAZ OYNAYAMAZ.BİR KALPTE İKİ İNSAN ASLA OLAMAZ.RABBİM EN DOĞRUSUNU BİLİR.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt