Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siyah Beyaz bir AŞK HİKAYESİ (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar bu yazıyı yazmadan önce çok düşündüm,yazıp yazmama konusunda en sonunda yazmaya karar kıldım.
Bu yazıyı paylaşacağım kişi ve o kişinin paylaşacağı kişilerde çok önemli idi,
Ravzanur Hocam
bu paylaşımda sizin yeriniz çok önemli,beni anlayacağınıza eminim.Sitede takip ettiğim kadarı ile gençlerin sorunları ile
içtenlikle ilgileniyor ve tavsiyeler veriyorsunuz.Benim anlatacaklarım yıllarca saklanan bazı duyguların paylaşımıdır.
Günümüz
gençlerine baktığımızda günü birlik aşklar sevdalar yaşıyor,ve bu geçici sevdalar yüzünden nice günahlar işleniyor.Onsuz yaşamayacağını
düşünen gençlerimiz ertsi günbaşka sevdalara başka aşklara yelken açarken 1994 ten bu yana imkansız bir sevdaya tutulmuş genç bir yürek gönlünün kapılarını
kapamış genç bir kadın sevdasını ve aşkını içinde yaşıyor..
Yıl 1994 henüz 16 yaşında genç bir kız kendisinden birkaç yaş büyük birine çaresizcesine sevdalandı.
Bu aşkın oluru yoktu.Çünkü o dönemlerde kızı ailesi başka birine sözlemişti.Bir tarafta verilen bir söz,diğer tarafta kızın çaresiz aşkı,ve üstelik bu aşktan karşı tarafın haberi yoktu.
İşte ben böyle bir halde ilk aşkımı yaşarken ve bu aşkın içimde korlanacağını bile tahmin etmeden hayat yolunun henüz başında zorlu bir dönemece girmiştim.
Aşk içimde büyürken,sevda yüreğime iyice yerleşmeye ve beni yakmaya başlamıştı.O zamanlarda ben istemiyorum sözü atıyorum demekte çok zordu.Herşeyi göze alıp sevdiğim insana seni seviyorum
ben desem olurmuydu?peki sözlüm ne olacaktı bana umudunu bağlamış beni sevmiş olan bu insan ne olacaktı?düşünüyor düşünüyor çare bulamıyordum.Benim sevdiğim insan anlamışmıydı acaba ondada bana ait
zerrede olsa bişeyler varmıydı inanın bügün dahi bilmiyorum.Kalp kalbe karşıdır belki....ama ben nasılki sözde abi dediğim insana
özde aşık olduğumu diyemiyorduysam odaa kardeş dediği insana sevdiğini diyemiyordu belki...bunları ben hiç bilmedim belkide bilemeyeceğim.Ama herşeye rağmen bilmeyi çok isterdim.Ben tercihimi sözlümden yana
kullandım çünkü beni seven biri vardı karşımda bu daha önemli diye düşündüm.Belki hata yaptım.
Ama kaderime razı olup evlendim.Evlendim ama nasıl gözyaşlarım ,içime aktı.Hala daha akmakta zerrede olsa keşke diyorum keşke
bir mucize olsada oda beni sevdimi bilsem..
onunda düğünüme gelmesi gerekiyordu ama o gelmedi..
Baharı bekleyen kumrular gibi sende beni bekle sakın unutma ellerin havada gözlerin yolda
bir Allahı birde beni sakın unutma olurmu AŞKIM

onu sevmek onu onsuz yaşamak herşeyden güzel
ben onu aynı gök kubbe altında yaşadığımız için seviyorum
ben onu aynı havayı teneffüs ettiğimiz için seviyorum
ben onu Rabbimin yarattığı kul olduğu için seviyorum
ben ona onunla olmak için değil onu onsuz yaşamak için aşık oldum
Aşkım ben seni sensiz mutsuz olmak için sevdim
Bu duygularımı sen bilemeyeceksin yıllar geçti aşkım sevdan içimde kapanmıyor
günümden günler alıyor gözlerim gülüyor kalbim ağlıyor
bazen şunu düşünmeden edemiyorum biz maddi imknları olmayan bir aile idik onun evlendiği hanım ise zengindi
tercihini ondan yana yapmasının sebebi maddiyat olabilirmi diye insanız işte düşünmeden edemiyoruz.
halbuki ben onunla aynı tabaktan yemeğe razıydım.Halbuki ben onunla aynı bardaktan içmeye razıydım.Onunla içeceğim bir bardak su
şimdi lüxs fincanlarda içtiğim çeşit çeşit sulardan kıymetli olacaktı.Şimdi rahat hayatımı onunla zahmete hazırdım ben
o bunları anlayamadı yada anlamak istemedi
Ama ben mutsuz olayım o mutlu olsun.O hiç üzülmesin ben gizli gizli ağlıyayım
yeterki sevdamın kalbi mahzun olmasın.Onu ben dünyadaki sevdama karşılık Rabbimden seni ahirette isteyeceğim
ve Rabbim benim seni gizli sevmeme onun rızasını düşünmeme karşılık bu dileğimi kabul edecek.
Bazen düşünüyorumda böylesine güzel bir sevdayı her kul yaşayamaz içinde sürdüremez.Rabbim bu sevdayı bana imtihan için verdi.
Ben onu onunla evleneyim diye sevmedim ben onunda beni sevme ihtimalini sevdim.
Ben onunda benim tüm insanlarla paylaştıklarımızı
paylaştığı için mutlu olmasını aşkımı benim aşkım olduğu kalbime sahip olduğu için sevdim.Ben içimdeki bu yangını sevdim.Ben bir gülü kokladığımda o kokuyu sen diye sevdim.
Ben Kuran okuduğumda isminin geçtiği yerlerde ismini
Kurandan almanı sevdim.
Sizin evde senin Kuranından okurken kalbimin çıkacağını hissetmeyi sevdim.
Çünki o kurana sen dokunmuştun.Senin dokunma ihitmalin olan yerleri ellerim
titreyerek dokunmayı sen diye sevdim.
Eşinle seni yanyana gördüğümde içimden ettiğim duayı sevdim.çünki sevdam mutlu idi benim sevdam içimdeki ben mutlu görünüyordu
insan kendisinin mutlu olmasını istemezmi ben seni kalbimin sahibi yapmışım aşkım ev sahibinin haberi yok ama anahtarı sende aşkım ben ölümümden sonra o anahtarı teslim edeceğim insanı sevdim.
Damarlarımda kan akarken seni hissedebiliyorum.
seni öylesine seviyorumki ben anlatamıyorum kelimelere dökemiyorum.Aşkım ben seni bu güzel aşkı bana yaşatmaya vesile olduğun için sevdim..
evli bir insanım gönül isterdiki eşimi böyle seveyim ama olmayınca olmuyor..Benim bu denli birini sevipte bunu ona söyleyemememin yegane gayesi Allah cc den haya etmemdir.
Tesettürlü bir genç kızın kendisine namahrem bir insana ben seni seviyorum demesi
benim örtüme benim duruşuma yakışmazdı bunca acıyı göze almıştm ben eğer Aşkım benim kaderimde olsaydı Rabbim bir sebeb kılacaktı zaten
ben şimdi evli çocukları olan o kalbine 16 yaşında büyük sevda alan genç bir kadın
o ise evli ve uzaklarda mutlu yaşan biri
onun henüz çocuğu olmadı ama ben yavrularımı onun yerinede sevebildim dualarımda onada yer verdim.
Rabbim onada bir evlat versiin diye yalvardım.Benim tattığım bu güzel duyguyu sevdam da tatsın onun yaşayamayacağı mutluluk benim için azab olur.
Bir hikaye okumuştum çok duygulandım günlerce aklımdan gitmemişti.İiki arkadaş erkek olan kıza çok derin bir sevda ile bağlıdır.Ama kız ile birbirlerini hep arkadaş gördükleri için bir türlü ona açılamaz hep kız ona sen benim en yakın aarkadaşımsın her nere
olursa olsun sen hep yanımda ol dermiş çocukta buna karşılık bir türlü kıza açılamamış
aradan yıllar geçer çocuk yıl sonu partilerinden tutun doğum günlerine her özel anda kızı yanlız bırakmamış
hatta öyle zaman gelmişki kızın nişanlısı ile arasını bile bulmuş kız kendisine nikah şahidim sen olmalısın sen olmazsan evlenemem ben demiş genç kabul etmiş nikah şahitliğini yaparken aslında seni ben seviyordum ama sen beni en yakın arkadaşın gördün
söyleyemedim aşkım diye geçirmiş.Aradan yıllar geçmiş genç adam kızı bir türlü unutupta evlenememiş ve birgün
adam yine kızın yanında imiş ama genç kadın amansız bir hastalığa yakalanıp ölmüş genç adam bu sefer tabutun başında kıza söylemiş duymayacağını bile bile Sevdiğim aslında seni seven bendim ama sen beni hep arkadaşın olarak gördün diyemedim
derken kızın annesi genç adama bir defter uzatır bu senin oğlum der adam deftere göz atar kendisininde tuttuğu kızla yaşadığı tüm özel anlar defterdedir.Sonunda şöyle bir cümle yazılıdır.SEVDİĞİM BEN SENİ ÇOK SEVDİM AMA SEN HEP BENİM ARKADAŞIM OLARAK GÖRDÜN KENDİNİ BENDE SANA
SENİ NEKADAR ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYEMEDİM ŞİMDİ İSE ÖLÜYORUM ASLINDA BEN HEP SENİ SEVDİM AŞKIM
Bu hikaye beni çok etkilemiştir.Acılarıma acı katmıştır.
Seninle ilk defa tattım ben aşkı sevdayı
senden öğrendim ben severek yaşamayı
ve aşkım sensiz ömrümden bir günde günler giderken elimi kalbime tuttuğumda oarada sen varken
ve bazen ööyle acı verirken tahammül sınırlarımı aşarken sabır diyorum ya sabır aşkım benim kalbimin kapısı senden başkasına kilitli
sen bilmesende benim ölümümden sonra bileceksin Rabbim seni benden önce almasın.Aynı günde ölelim..
Yıl 1994 ve yıl 2007 genç kızın kalbine düşen ateş gün gün alev aldı.Ve artık kalbinden taşıyor.Şimdiye kadar kimselere itiraf edemedim biri ile paylaşamadım.Aşkım ben seni çok sevdim hrşeye rağmen imkansız olmana rağmen beni hatırlamamana rağmen
seni dünyevi hayatımı feda edecek kadar çok seviyorum.Rabbim yüzünü hep güldürsün seni mahzun etmesin.Bu yazdıklarımı okuma ihtimalin %100 de 0 bile değil okusanda bahs edildiğini anlamazsın zaten.

asla ve asla sevdiğim olmazsa yaşayamam diye düşünmeyin asıl sevda sevdiğin yokken yaşamayı bilmektir.Onsuz onu yaşamaktır sevmek onsuzda olsa hayatı sevebilmektir sevmek
bu sebeble seviyorum diye hatalar işlemeyin ona dokunmak elini tutmak gözüne bakmak değildir sevmek gözlerinin rengini bile bilmeden sevmektir sevmek ruhu sevmek ruha aşık olmak
hiç bir maddi sebebe bakmadan sevmek
ben sevdamı severken Rabbimi sevdim aslında yaratılanı sevdim yaratandan ötürü

Bir noktada sukut eden sır gibi
Saniyede gizlenen asır gibi KALBİMDESİN
Sevdalar söndürmeyen ah gibi
Izdırabı kuşatan sabah gibi KALBİMDESİN

Karanlıkta dahi gören göz gibi
Ölsem bile dönmediğim söz gibi KALBİMDESİN
Gecelere gündüzlere eş gibi
Ebediyyen sönmeyen güneş gibi KALBİMDESİN

bekleyişimin sonunda şunu çok isterim ben Ben hep seni düşünürüm diye bir ezgi vardı
bunu sessiz bir telefonda bana dinletmesini çok isterdim.Benimki sadece bir istek,Rabbim onu her
ikicihanda aziz etsin.Dualarınızda bu kardeşinizi unutmayın.

Aşktan yana söz duyunca
Ben hep seni düşünürüm
Uçsuz hayaller boyunca
Ben hep seni düşünürüm
Yıldızlar kayar yüceden
Renkler sıyrılır geceden
Yüreğim sızlar inceden
Ben hep seni düşünürüm
Aklin ucu değer hiçe
Yol ararım içten içe
Kainat uyur sessizce
Ben hep seni düşünürüm
Korkunun bittiği yerde
Haz duyarım perde perde
Bir mezar görsem bir yerde
Ben hep seni düşünürüm
Zaman zaman sonsuza akar
Meyve dökülür, dal kalkar
Çiçeklere bakar bakar
Ben hep seni düşünürüm
Rüzgar eser ilden il'e
Sağlıkta bitmez bu çile
Var dan öte, Yok ta bile
Ben hep seni düşünürüm

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Siyah Beyaz bir AŞK HİKAYESİ

İMKANSIZ DERİZ YA BAZEN..
ASLINDA BİZ GÖZÜMÜZDE BÜYÜTÜRÜZ BAZI ŞEYLERİ..
HAYATTA HİÇ BİŞİY İMKANSIZ DEĞİLDİR..NERDE OLURSAN OL...HANGİ GÖKYÜZÜNE BAKARSAN BAK..HANGİ HAVAYI TENEFFÜS EDERSEN ET...KALBİNİZ BERABERSE BERABERSİNİZDİR ZATEN...BİLMİYORUM AMA ...............
KEŞKE SEVDİĞİNİ SÖYLESEYMİŞ.. ÇOK ÜZÜLDÜM...B)

deryam

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(B)B)B)S.A. her seven kavuşamıyorki.hayatın dikenli yollarına takılıyor.paylaşımın için sağol.emeğine sağlık.B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BENCE KESİNLİKLE BİR HATA.BAŞKASINI BU KADAR ÇOK SEVİYOSUN VE SEVMEDİĞİN BİR İNSANLA EVLENİYORSUN.ALLAHIM SEN KİMSENİN BAŞINA VERME.ALLAHIM KORUSUN.RABBİM BÜYÜK KONUŞTURMASIN.AMA ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ZOR BİR DURUM BİR ÖMÜR ÖYLE GEÇERMİ YA.HİÇ SEVMEDİĞİN BİR İNSANLA.DÜŞÜNSENİZE HER EŞİME BAKTIĞIMDA AKLIMA BAŞKASI GELECEK.KEŞKE O OLSA DİYECEĞİM.EŞİME DOKUNDUĞUMDA KEŞKE O OLSA DİYECEM.Kİİİ BUNU DEMEMEK İNKANSIZ.ÇÜNKÜ EŞİNİ SEVMİYOSUN.ALLAHIM SEN KORU.SEN HERKESİ SEVDİĞİYLE KALBİNİN ISINDIĞIYLA BERABER EYLE.YARABBİ NE OLUR NE OLUR SEVENLERİDE KAVUŞTUR. BİZİDE KAVUŞTUR NE OLUR ALLAHIM.:(

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm... çok üzücü bir durum... Rabbim o kardeşimize sabır versin....hep aklında sevdiği insan varken sevmediği biriyle yaşamak çok zor olsa gerek ben hayal bile edemiyorum...kardeşim paylaşım üzdü beni ne bileyim kendimi bu derin sevdayı çeken bayanın yerine koydum çok büyük bir sınav Rabbim yar ve yardımcısı olsun...Allah'a(c.c.) emanet ol....

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
İMKANSIZ DERİZ YA BAZEN..
ASLINDA BİZ GÖZÜMÜZDE BÜYÜTÜRÜZ BAZI ŞEYLERİ..
HAYATTA HİÇ BİŞİY İMKANSIZ DEĞİLDİR..NERDE OLURSAN OL...HANGİ GÖKYÜZÜNE BAKARSAN BAK..HANGİ HAVAYI TENEFFÜS EDERSEN ET...KALBİNİZ BERABERSE BERABERSİNİZDİR ZATEN...BİLMİYORUM AMA ...............
KEŞKE SEVDİĞİNİ SÖYLESEYMİŞ.. ÇOK ÜZÜLDÜM...B)
Kardeşim yıllar geçtikten sonra keşke demenin anlamı yok fayda vermez zaten bende okurken çok üzüldüm ağladım Rabbim bu kardeşimizin mükafatını versin inş

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

bogazım düğümlendı okurken bu ne temız sevdadır böyle Ya Rabbım sırf senın rızası için:( Allahım sen bu kardeşimizin mükafatını bu dünya da da ahirettede ver bu dünyada olmasada ahırette kavuştur bu kardeşimizi:(:(birde şimdi ki genç kardeşlerımızın günü birlik yasadıkları sözüm onlara aşklara.Sevgi el ele kol kola sarmas dolas olmak demek değildir .SEVMEK GÖZLERİNİN RENGİNİ BİLE BİLMEDEN SEVMEKTİR SEVMEK RUHU SEVMEKTİR SEVMEK RUHU SEVMEK RUHA AŞIK OLMAK HİÇ BİR MADDİ SEBEBE BAKMADAN SEVMEK:(

fa_tih

Kayıtlı Kullanıcı

Herşeye rağmen mutlu sonan aşlar var ama.Şu anlarda şahit olduğum bir aşk hikayesinde birbirlerine ileniyor....yani sonu hüsran olan bir hikaye...

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM RAVZANUR ABLAM...

YA TEMİZ Bİ SEVGİ..AK PAK..NE ZOR Bİ DURUM...
ŞİMDİ VARMIYMIŞ DİYORUM KENDİME YOK YOK DİE ISRAR ETTİĞİN BÖYLE Bİ SEVGİ...YORUM YAPMAK BİLE BU KADAR DUYGULANDIRIKEN BU ABLAMIZ NELER YAŞIYO..
RABBİM MÜKAFATINI VERİR İNŞAALLAH...SELAMETLE..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

tuba07 yazdı:

ŞİMDİ VARMIYMIŞ DİYORUM KENDİME YOK YOK DİE ISRAR ETTİĞİN BÖYLE Bİ SEVGİ...YORUM YAPMAK BİLE BU KADAR DUYGULANDIRIKEN BU ABLAMIZ NELER YAŞIYO..
A.S.Kardeşim evet böylesine bir yükle yaşamak hayata tutunmak zor olsa gerek bende çok üzüldüm vede etkilendim.Bu sevgiyi görmeyecek kadar gözleri kapalı olana ne demek gerekli Rabbim haklarında hayırlısını versin

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
tuba07 yazdı:

A.S.Kardeşim evet böylesine bir yükle yaşamak hayata tutunmak zor olsa gerek bende çok üzüldüm vede etkilendim.Bu sevgiyi görmeyecek kadar gözleri kapalı olana ne demek gerekli Rabbim haklarında hayırlısını versin

AMİN ABLAM AMİN İNŞAALLAH...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleykum
ablam eline emeğine sağlık gençlik bir deli dalganın kıyıya vurması gibi bazen herşeyi alır götürür bazen inci gibi değerleri getirir ve biz gençliğimize acımadan gençliğimizi hatırlamaktan korkmayacağımız gibi delidolu değil sevgi saygı dolu bir gençlik sevgi derken herşeye saygı derken asıl değerlere pişmanlıkla dolu olmayan bir gençlik.gerçek sevgi tamalinde saygının bulunduğu sevgidir saygı olmadan sevgi delilik sevgi olmadan saygı bir boşluktan ibarettir ama etraf deli dolu bence neden saygı gösterilmeden beklenir bilinmez tabi eğer gerçekten mutlu olmak isterseniz saygı temelli sevgiler inşa edin aeoB)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

Karanlıkta dahi gören göz gibi
Ölsem bile dönmediğim söz gibi KALBİMDESİN
Gecelere gündüzlere eş gibi
Ebediyyen sönmeyen güneş gibi KALBİMDESİN

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Bir noktada sukut eden sır gibi
Saniyede gizlenen asır gibi KALBİMDESİN
Sevdalar söndürmeyen ah gibi
Izdırabı kuşatan sabah gibi KALBİMDESİN

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUMMUŞ YAA..:(:(:(
KEŞKE SÖYLEYEBİLSEYMİŞ SEVDİĞİNİ,EVLENDİKTEN SONRA KEŞKE DEMEKTENSE,PİŞMAN OLUP ÜZÜLMEKTENSE..HER ŞEYİ GÖZE ALIP SÖYLEYEBİLSEYDİ..AMA OLMAMIŞ..
[big]''HERŞEY KADER İLE TAKDİR EDİLMİŞTİR KISMETİNE RAZI OL Kİ RAHAT EDESİN'' SÖZÜNÜ HATRIMIZDA [/big]BULUNDURARAK ÜZÜLMEMELİYİZ..SÖYLEMESİ KOLAY AMA UYFULAMASI ZOR BİR DURUM ELBET BİLİRİM..RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞAALLAH..

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM NE DENİRKİ İNŞALLAH RABBİM CENNETTE KAVUŞTURUR BİRBİRLERİNE. SEVMEYEN AŞIK OLMAYAN YOK DENECEK KADAR AZDIR. AYNI OLMASADA ÇOĞU ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM AMA Bİ FARKI VAR BELKİ GÜNAH İŞLEDİM BELKİ ONURUMU GURURUMU HİÇE SAYDIM AMA BEN SEVDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM. O İNSANDA BANA ABİ DEDİĞİ HALDE. ÇÜNKÜ MECBURDU ABİ DEMEYE AMA YÜREĞİ GİZLEYEMİYODU SEVİYORUM DEMEYE. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME İYİKİ SÖYLEMİŞİM SEVDİĞİMİ. PİŞMAN DEĞİLİM ÇÜNKÜ OĞLUMUN ANNESİ VE YUVAMIN MİMARI ŞUANDA SEVDİĞİM İNSAN. ALAAH(C.C) BÜTÜN SEVENLERİ KAVUŞTURUR İNŞALLAH.B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM NE DENİRKİ İNŞALLAH RABBİM CENNETTE KAVUŞTURUR BİRBİRLERİNE. SEVMEYEN AŞIK OLMAYAN YOK DENECEK KADAR AZDIR. AYNI OLMASADA ÇOĞU ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM AMA Bİ FARKI VAR BELKİ GÜNAH İŞLEDİM BELKİ ONURUMU GURURUMU HİÇE SAYDIM AMA BEN SEVDİĞİMİ SÖYLEMİŞTİM. O İNSANDA BANA ABİ DEDİĞİ HALDE. ÇÜNKÜ MECBURDU ABİ DEMEYE AMA YÜREĞİ GİZLEYEMİYODU SEVİYORUM DEMEYE. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME İYİKİ SÖYLEMİŞİM SEVDİĞİMİ. PİŞMAN DEĞİLİM ÇÜNKÜ OĞLUMUN ANNESİ VE YUVAMIN MİMARI ŞUANDA SEVDİĞİM İNSAN. ALAAH(C.C) BÜTÜN SEVENLERİ KAVUŞTURUR İNŞALLAH.B)B)

S.A HEYYTT BEEE ABİME BAK.HELAL OLSUN.:D BENCEDE SÖYLENMELİ.EN AZINDAN KARŞIDAKİNİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİTR RAHATLARSIN.SEVMİYORSADA BENİ SEVMİYO DER VAZ GEÇERSİN.BENDE SÖYLEMİŞTİM AMA MALESEF ONUN SEVDİĞİ VARMIŞ BENDE EYVALLAH DEDİM VAZGEÇTİM.:)SADECE ONA OLAN DUYGULARI SÖYLEMEKTE BİR GÜNAH OLDUĞUNU SANMIYORUM BEN O ACIYI YAŞADIM.GÜNLERCE NE YAPACAM DEMEKTEN AĞLIYORDUM.ARTIK HANİ DERLER YA YEMEKTEN İÇMEKTEN KESİLMEK" BEN BU SÖZE İNANMIYORDUM AMA YAŞAYINCA İNANDIM.HİÇBİRŞEY YAPMAK İSTEMİYORDUM SADECE YALNIZ KALIP ONU DÜNMEK İSTİYORDUM.ARKADAŞLARIM TANIYORLARDI KENDİSİNİ.BANA KAÇ DEFA BIRAK BİZ SÖYLEYELİM DEMİŞLERDİ.BEN ASLA DEDİM EĞER SÖYLEYECEKSEM BEN SÖYLEYECEM DEDİM.OKUL BİTİYORDU VE BEN GERÇEKTEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLMEK İSTİYORDUM SADECE BENİ SEVİP SEVMEDİĞİNİ BİLMEK İSTİYORDUM.YOKSA BEN KURTULAMAZDIM O DURUMDAN.VE OKULUN BİTMESİ BİR HAFTA KALA BEN KENDİM SÖYLEDİM.VE SONRA YÜREĞİMDEN SİLMEK ZORUNDA KALDIM VE RABBİMİNDE YARDIMIYLA SİLDİMDE.RABBİM HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BİLENDİR.O HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ VERİR.ŞİMDİ BANA ÖYLE GÜZEL BİR HEDİYE VERDİKİ......HAMDOLSUN RABBİME.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
M DENIZ yazdı:

S.A HEYYTT BEEE ABİME BAK.HELAL OLSUN.:D BENCEDE SÖYLENMELİ.EN AZINDAN KARŞIDAKİNİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİTR RAHATLARSIN.SEVMİYORSADA BENİ SEVMİYO DER VAZ GEÇERSİN.BENDE SÖYLEMİŞTİM AMA MALESEF ONUN SEVDİĞİ VARMIŞ BENDE EYVALLAH DEDİM VAZGEÇTİM.:)SADECE ONA OLAN DUYGULARI SÖYLEMEKTE BİR GÜNAH OLDUĞUNU SANMIYORUM BEN O ACIYI YAŞADIM.GÜNLERCE NE YAPACAM DEMEKTEN AĞLIYORDUM.ARTIK HANİ DERLER YA YEMEKTEN İÇMEKTEN KESİLMEK" BEN BU SÖZE İNANMIYORDUM AMA YAŞAYINCA İNANDIM.HİÇBİRŞEY YAPMAK İSTEMİYORDUM SADECE YALNIZ KALIP ONU DÜNMEK İSTİYORDUM.ARKADAŞLARIM TANIYORLARDI KENDİSİNİ.BANA KAÇ DEFA BIRAK BİZ SÖYLEYELİM DEMİŞLERDİ.BEN ASLA DEDİM EĞER SÖYLEYECEKSEM BEN SÖYLEYECEM DEDİM.OKUL BİTİYORDU VE BEN GERÇEKTEN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLMEK İSTİYORDUM SADECE BENİ SEVİP SEVMEDİĞİNİ BİLMEK İSTİYORDUM.YOKSA BEN KURTULAMAZDIM O DURUMDAN.VE OKULUN BİTMESİ BİR HAFTA KALA BEN KENDİM SÖYLEDİM.VE SONRA YÜREĞİMDEN SİLMEK ZORUNDA KALDIM VE RABBİMİNDE YARDIMIYLA SİLDİMDE.RABBİM HERŞEYİN EN GÜZELİNİ BİLENDİR.O HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ VERİR.ŞİMDİ BANA ÖYLE GÜZEL BİR HEDİYE VERDİKİ......HAMDOLSUN RABBİME.
ALEYKÜM SELAM İNŞALLAH ÖMER KARDEŞİMLE Bİ ÖMÜR BOYU MULU OLURSUNUZ ALLAH (C.C) HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR. GERÇEKTEN ÇOK DEĞİŞİK BİŞEY SEVMEK AŞIK OLMAK DEDİĞİN GİBİ DÜNYADAN KOPUYOSUN. BENİM İÇİN GÜNAH OLAN AYNI YERDE ÇALIŞIYODUK VE BEN SÖYLEYEMEDİĞİM İÇİN İŞTEN ÇIKMAK İSTEDİM UZAKLAŞMAK İÇİN AMA PATRONUM BENİ TEHDİT ETTİ. ÇIKTIĞIM ZAMAN ONUDA ÇIKARTIRIM DEDİ VE ONUN İŞE DAHA ÇOK İHTİYACI VARDI EVİ O GEÇİNDİRİYODU. DÜŞÜNSENE NEFES KADAR YAKIN VE AYNI ZAMANDA YILDIZLAR KADAR UZAK SADECE SEVEN ANLAR. AMA BU TEHTİT BENİM İŞİME YARADI MECBUREN SÖYLEDİM.AMA ÇOK ZOR OLDU ÇOKKKKKKKKK. Bİ ALLAH(C.C) BİLİR BİDE BEN. ALLAH(C.C) HERKESİN BÜTÜN SEVENLERİN YARDIMCISI OLSUN. SELAMUN ALEYKÜM.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
meftun61 yazdı:
M DENIZ yazdı:

ALEYKÜM SELAM İNŞALLAH ÖMER KARDEŞİMLE Bİ ÖMÜR BOYU MULU OLURSUNUZ ALLAH (C.C) HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR. GERÇEKTEN ÇOK DEĞİŞİK BİŞEY SEVMEK AŞIK OLMAK DEDİĞİN GİBİ DÜNYADAN KOPUYOSUN. BENİM İÇİN GÜNAH OLAN AYNI YERDE ÇALIŞIYODUK VE BEN SÖYLEYEMEDİĞİM İÇİN İŞTEN ÇIKMAK İSTEDİM UZAKLAŞMAK İÇİN AMA PATRONUM BENİ TEHDİT ETTİ. ÇIKTIĞIM ZAMAN ONUDA ÇIKARTIRIM DEDİ VE ONUN İŞE DAHA ÇOK İHTİYACI VARDI EVİ O GEÇİNDİRİYODU. DÜŞÜNSENE NEFES KADAR YAKIN VE AYNI ZAMANDA YILDIZLAR KADAR UZAK SADECE SEVEN ANLAR. AMA BU TEHTİT BENİM İŞİME YARADI MECBUREN SÖYLEDİM.AMA ÇOK ZOR OLDU ÇOKKKKKKKKK. Bİ ALLAH(C.C) BİLİR BİDE BEN. ALLAH(C.C) HERKESİN BÜTÜN SEVENLERİN YARDIMCISI OLSUN. SELAMUN ALEYKÜM.
[big][marq]''AMİN AMİN AMİN''[/marq][/big]

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt