gul_sevgiliye
Kayıtlı Kullanıcı
RE: SİVİLCELEEER İÇİN YARDIM
(((
gecer tabiki niye gecmesin biz yeterki yediğimiz içtiğimz gıdalara dikkat edelim aşırıya kaçmayalım..makinaci06 yazdı:
ÇOK GİTTİM HİÇ BİRİ TAHLİL İSTEMEDİ HEMEN HEMEN AYNI İLAÇLARI VERİP YOLLADILAR.DUR BUDA İŞE YARAMAZSA ZATEN ÖZEL Bİ CİLDİYEYE GİDERİM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM İNŞALLAH BENİMDE KALMAZ YAŞ 21 NE ERGENCELİĞİ GERÇİ BENİM DAHA ÖNCE HİÇ ÇIKMADI ÜNİVERSİTE 3 DE BAŞLADI BELKİ SONRA ZAMNALA GEÇER DİMİ.gul_sevgiliye yazdı:
amin ALLAHCC cümlemizden razı olsun kardeşim benim şu an sorunum kalmadı cok şükür ama yediğimiz yiceklerden tuzlu gıdalardan oluyo sivilceler dikkat etmemiz lazım veya halk dilinde ergenlik sivilceside olabilir ama geciyomakinaci06 yazdı:
BAK ŞİMDİ SİPARİŞ VERDİM İNŞALLAH AKŞAMA BAŞLARIM .DUA EDİN ŞİFA ALLAHTAN BENİM YAPTIĞIM FİİLİ DUA DEMİ AMA.ALLAH RAZ IOLSUN KARDEŞİM BENİM.SENİN DE ÇOKMU YANİ BENİM Bİ YANAĞIMDA .gul_sevgiliye yazdı:
kardeşlerim size tavsiyem eczaneye gidin ve (AKSİL) adlı bir ilaç var tavsiye ederim sivilceleri kurutuyo ve iz bırakmıyo ben kullandım faydasını gördüm.ilacı kullanmadan önce yan etkilerini ve hangi ciltler için faydalı oluyo bir bakın.
selametle kardeşlerimB)
ALLAHCC izni ile
bir kardeşim formda yazdığı dikkatimi cekti cildiye doktoruna cıksaydın bilgi alırdın doktor un tavsiyesinide dikkate almak lazım.
selametle kardeşim acil şifalar B)