Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİVİLCELEEER İÇİN YARDIM :(((( (2 Kullanıcı)

gul_sevgiliye

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SİVİLCELEEER İÇİN YARDIM :((((

makinaci06 yazdı:
gul_sevgiliye yazdı:
makinaci06 yazdı:
gul_sevgiliye yazdı:
kardeşlerim size tavsiyem eczaneye gidin ve (AKSİL) adlı bir ilaç var tavsiye ederim sivilceleri kurutuyo ve iz bırakmıyo ben kullandım faydasını gördüm.ilacı kullanmadan önce yan etkilerini ve hangi ciltler için faydalı oluyo bir bakın.
selametle kardeşlerimB)
BAK ŞİMDİ SİPARİŞ VERDİM İNŞALLAH AKŞAMA BAŞLARIM .DUA EDİN ŞİFA ALLAHTAN BENİM YAPTIĞIM FİİLİ DUA DEMİ AMA.ALLAH RAZ IOLSUN KARDEŞİM BENİM.SENİN DE ÇOKMU YANİ BENİM Bİ YANAĞIMDA .
amin ALLAHCC cümlemizden razı olsun kardeşim benim şu an sorunum kalmadı cok şükür ama yediğimiz yiceklerden tuzlu gıdalardan oluyo sivilceler dikkat etmemiz lazım veya halk dilinde ergenlik sivilceside olabilir ama geciyo
ALLAHCC izni ile
bir kardeşim formda yazdığı dikkatimi cekti cildiye doktoruna cıksaydın bilgi alırdın doktor un tavsiyesinide dikkate almak lazım.
selametle kardeşim acil şifalar B)
ÇOK GİTTİM HİÇ BİRİ TAHLİL İSTEMEDİ HEMEN HEMEN AYNI İLAÇLARI VERİP YOLLADILAR.DUR BUDA İŞE YARAMAZSA ZATEN ÖZEL Bİ CİLDİYEYE GİDERİM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM İNŞALLAH BENİMDE KALMAZ YAŞ 21 NE ERGENCELİĞİ GERÇİ BENİM DAHA ÖNCE HİÇ ÇIKMADI ÜNİVERSİTE 3 DE BAŞLADI BELKİ SONRA ZAMNALA GEÇER DİMİ.
gecer tabiki niye gecmesin biz yeterki yediğimiz içtiğimz gıdalara dikkat edelim aşırıya kaçmayalım..

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
makinaci06 yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

Sivilceye birebir bir ilaç biliyorum sanırım::..

Deneyin yararını göreceksiniz
sürekli abdestli olun belki hadi canım nealaka diyenler olur ama bir deneyin yararını siz göreceksiniz selametle
A.S.Bİ TEK YATSIDAN SONRA ABDEST ALMIYORUM KARDEŞİM BENİM ONUDA 9-10 GİBİ KILIYORUM AMA DENEYİM.DEMEK SENİNDE VARDI BÖYLE KURTULDUN.DUR Bİ DE ÖYLE DENEYİM YANİ BİLİNÇLİ OLARAK ABDESTLİ OLAYIM:D:D:DALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM BENİM.

çokşükür ben onları bir iki taneyle atlattım Hamdolsun çok sorunum olmadı. ama yatsıdan sonra yatarkende abdestli yatmak sünnetir kardeş

Abdestli yatanın ruhu Arşa yükselir ve gördüğü rüyalar doğru olur. Abdestsiz yatanın ruhu yükselmez, gördüğü rüyalar, karışık olur, doğru çıkmaz.hadis (imam-ı gazali)

Abdestli yatan, gece ibâdet eden ve gündüz oruç tutan kimse gibi sevab kazanır.Hadis (hakim)
HAY ALLAH RAZI OLSUN AMA ZORUMA GİDİYO İNŞALLAH BUNDAN SONRA AKLIMA GELİR BU SEVAPLAR DA ÜŞENMEM.BAK BENDE DÜŞÜNÜYORUM NİYE RÜYALARIM BÖYLE SAÇMA SAPAN DİYE.SAĞOL KARDEŞİM.SEBEP OLAN YAPAN GİBİDİR HALA EŞARBIM OMUZLARIMDA EEE YATARKENDE ABDESTLİ OLURSAM SEVAPLAR SANADA GELECEK:D:D:DNE GÜZEL YAA HEP İYİYİ TAVSİYE EDİYOR BU AİLEE.SELAMETLE

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
kardeşim fazla yağlı yiyeceklerden uzak dur mesela ben dün kardeşimle iddaya girdik ve 15 dk bir tabak ayçiceği yedik ve eminim bu aralar yüzümde sivilce çıkacak .sivilcelerle barışık olman lazım .aeo;)
A.S.YA ÇOK NADİR CİPS YİYORUM ÇOK SEVDİĞİM HALDE FRENLİYORUM KENDİMİ.BEN SADECE TUZLU SEVİYORUM HERŞEYİ.DOĞRU DİKKAT ETMEK LAZIM AMA ARAMIZ DÜZELMİYO HİÇ SİVİLCELERLE ÇÜNKÜ HEP BİR ARADAYIZ:D:D:D
hani bi söz vardır sevmedşiğin ot yanında bitermiş diye seninkide o hesap sevmediğin sivilceler yüzünde bitmiş sanırım:D:D sen onları sorun ettikçe onlar dahada çoğalırlar sakın ha onlarla oynama yoksa yüzünde leke olarak kalırlar zamanla geçerler kardeşim.aeo;)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
aska mecnun yazdı:
makinaci06 yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

sürekli abdestli olun belki hadi canım nealaka diyenler olur ama bir deneyin yararını siz göreceksiniz selametle
A.S.Bİ TEK YATSIDAN SONRA ABDEST ALMIYORUM KARDEŞİM BENİM ONUDA 9-10 GİBİ KILIYORUM AMA DENEYİM.DEMEK SENİNDE VARDI BÖYLE KURTULDUN.DUR Bİ DE ÖYLE DENEYİM YANİ BİLİNÇLİ OLARAK ABDESTLİ OLAYIM:D:D:DALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM BENİM.

çokşükür ben onları bir iki taneyle atlattım Hamdolsun çok sorunum olmadı. ama yatsıdan sonra yatarkende abdestli yatmak sünnetir kardeş

Abdestli yatanın ruhu Arşa yükselir ve gördüğü rüyalar doğru olur. Abdestsiz yatanın ruhu yükselmez, gördüğü rüyalar, karışık olur, doğru çıkmaz.hadis (imam-ı gazali)

Abdestli yatan, gece ibâdet eden ve gündüz oruç tutan kimse gibi sevab kazanır.Hadis (hakim)
HAY ALLAH RAZI OLSUN AMA ZORUMA GİDİYO İNŞALLAH BUNDAN SONRA AKLIMA GELİR BU SEVAPLAR DA ÜŞENMEM.BAK BENDE DÜŞÜNÜYORUM NİYE RÜYALARIM BÖYLE SAÇMA SAPAN DİYE.SAĞOL KARDEŞİM.SEBEP OLAN YAPAN GİBİDİR HALA EŞARBIM OMUZLARIMDA EEE YATARKENDE ABDESTLİ OLURSAM SEVAPLAR SANADA GELECEK:D:D:DNE GÜZEL YAA HEP İYİYİ TAVSİYE EDİYOR BU AİLEE.SELAMETLE

HAY MAŞALLAH RABBİM KABUL ETSİN NE GÜZEL :p:p YARARIMIZ DOKUNDUYSA NE MUTLU BİZE ALLAH'A EMANET OLUN ESEN KALIN

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
makinaci06 yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
kardeşim fazla yağlı yiyeceklerden uzak dur mesela ben dün kardeşimle iddaya girdik ve 15 dk bir tabak ayçiceği yedik ve eminim bu aralar yüzümde sivilce çıkacak .sivilcelerle barışık olman lazım .aeo;)
A.S.YA ÇOK NADİR CİPS YİYORUM ÇOK SEVDİĞİM HALDE FRENLİYORUM KENDİMİ.BEN SADECE TUZLU SEVİYORUM HERŞEYİ.DOĞRU DİKKAT ETMEK LAZIM AMA ARAMIZ DÜZELMİYO HİÇ SİVİLCELERLE ÇÜNKÜ HEP BİR ARADAYIZ:D:D:D
hani bi söz vardır sevmedşiğin ot yanında bitermiş diye seninkide o hesap sevmediğin sivilceler yüzünde bitmiş sanırım:D:D sen onları sorun ettikçe onlar dahada çoğalırlar sakın ha onlarla oynama yoksa yüzünde leke olarak kalırlar zamanla geçerler kardeşim.aeo;)
SENİ GİDİ YILANIN SEVMEDİĞİ OT DİMİ.TAMAM TAKMIYORUM AMA ALIŞMAKTA İSTEMİYORUM.BAK YARIN BİR GÜN DÜĞÜNÜM OLURSA SİVİLCELİ GELİN Mİ OLAYIM HIII:D

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
makinaci06 yazdı:
aska mecnun yazdı:
makinaci06 yazdı:
aska mecnun yazdı:
Selamünaleyküm;

HAY MAŞALLAH RABBİM KABUL ETSİN NE GÜZEL :p:p YARARIMIZ DOKUNDUYSA NE MUTLU BİZE ALLAH'A EMANET OLUN ESEN KALIN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.RABİM BU AİLEYİ CENNETİNDE BULIŞTURSUN TANIŞŞALIM İNŞALLAH ORDA.ALLAHA EMANET OLUN:D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM SİVİLCELERİN DERDİNDEN KÖKTEN KURTULMA İLACI BENDE.NEMİYMİŞ.AZ SONRA.SÖYLECEM SÖZ.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

PEESSSSS YA KARDEŞİM İNSAN SORAR NEYMİŞ DİYEE.SORANA KADAR SÖYLEMEYECEM:D:D:

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

yaa neymiş yaaa

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt