Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİVAS,lılara sesleniyorum ? (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm arkadaşlar aranızda Sivaslı olan varmı ? veya askerliğini orada yapan varmı oğlumun dağıtımı SİVASA ÇIKTI nasıl bir yer acaba merak ediyorum

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam hayırlı olsun ..
güzel bir yer merak etmeyin .. : )
rabbimize emanet olsun evladınız
selam ve dua ile hayırlı teskereler

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam hayırlı olsun ..
güzel bir yer merak etmeyin .. : )
rabbimize emanet olsun evladınız
selam ve dua ile hayırlı teskereler

Allah razı olsun nasıl bir yer bilmiyorum çok merak ediyorum vatanımızın her karış toprağı çok güzel mutlaka ama yokmu şu terör korkusu selamlar

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun nasıl bir yer bilmiyorum çok merak ediyorum vatanımızın her karış toprağı çok güzel mutlaka ama yokmu şu terör korkusu selamlar

Selamun Aleyküm,

Hafize ablam, içiniz rahat olsun... Allah'ın izni ile Sivas'ın yiğidoları teröre geçit vermezler...
Halen Trabzon'da ikamet etsem de aslen Sivas'lıyım ve Sivas'lıların ne kadar dinî ve millî duygulara sahip, Anadolu kültürünü yaşatmaya gayret eden bir toplum olduğunu çok iyi biliyorum... Askerine ve kim olursa olsun tüm misafirlerine sonuna kadar sahip çıkar Sivas'lı...

Sivas ile ilgili merak edeceğiniz tek konu var o da maalesef Sivas'ın kışı çok serttir ve uzun sürer... Buna karşı tedbirinizi alın gerisini merak etmeyin...
Evladınız önce Allah'a sonra Sivas'lılara emanettir... Allah hayırlısıyla gidip sorunsuz bir şekilde sizlere dönmesini nasip etsin inşaallah...

Allah'a emanet olun...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,
Hayırlı olsun Hafize annemiz.
Sağlık sıhhatle gidip dönsün.
Kışın biraz üşür ama, başka sıkıntı olmaz.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Hafize ablam, içiniz rahat olsun... Allah'ın izni ile Sivas'ın yiğidoları teröre geçit vermezler...
Halen Trabzon'da ikamet etsem de aslen Sivas'lıyım ve Sivas'lıların ne kadar dinî ve millî duygulara sahip, Anadolu kültürünü yaşatmaya gayret eden bir toplum olduğunu çok iyi biliyorum... Askerine ve kim olursa olsun tüm misafirlerine sonuna kadar sahip çıkar Sivas'lı...

Sivas ile ilgili merak edeceğiniz tek konu var o da maalesef Sivas'ın kışı çok serttir ve uzun sürer... Buna karşı tedbirinizi alın gerisini merak etmeyin...
Evladınız önce Allah'a sonra Sivas'lılara emanettir... Allah hayırlısıyla gidip sorunsuz bir şekilde sizlere dönmesini nasip etsin inşaallah...

Allah'a emanet olun...

Aleykümselam Hay Allah razı olsun cemal durra inanki içime su serptin şimdi içim rahat eh soğuğun o kadarına razıyız içine kalın çamaşır kazaklar alırız tabi giydirirlerse belki askeriyeden de verirler dualarınada yürekten amin diyorum Allaha emanet ol :a35:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,
Hayırlı olsun Hafize annemiz.
Sağlık sıhhatle gidip dönsün.
Kışın biraz üşür ama, başka sıkıntı olmaz.

Aleykümselam Ayşecim tabi bursa o kadar soğuk olmuyor rahat olsunda soğuk biryerde giyinir o kadar olur :a35:

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
vay bi asker ağırlıcaz ha cemal abi de deği gibi çok güzel bir yer burda çok iyi geçer umarım

zenan

Kayıtlı Kullanıcı
bende Sivaslıyım ilçesi şarkışladayım....Sivasımız çok güzel bir yer..Askerliği ALLAH ın izniyle kolay geçer...Rabbim yardımcısı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt