Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sitenin kadınlarına bir sorum var lütfen bakarmısınız (1 Kullanıcı)

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamü aleyküm kardeşim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah senin adına çok sevindim Rabbime emanetsin
ben geldim arkadaşlar atlattık o günü ve herşey okadar güzeldi ki maşallah subhanallah.....hiç bukadar iyi olacağını tahmin etmiyordum ama dilimden duayı düşürmedim allahın hikmetiyle sorunsuz ve bol muhabbetli geçti...dua eden herkezden allah razı olsun..inşallah geri kalan kısımlarda çok güzel geçer onlar daha da önemli...buarada irmik tatlısı yaptım yaşpastayıda yanına koydum boşa stres yapmışım ..yusuf abinin dediği gibi:D:D
dua edin geri kalan kısımlarda böle hayırlı geçsin inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim arkadaşlar atlattık o günü ve herşey okadar güzeldi ki maşallah subhanallah.....hiç bukadar iyi olacağını tahmin etmiyordum ama dilimden duayı düşürmedim allahın hikmetiyle sorunsuz ve bol muhabbetli geçti...dua eden herkezden allah razı olsun..inşallah geri kalan kısımlarda çok güzel geçer onlar daha da önemli...buarada irmik tatlısı yaptım yaşpastayıda yanına koydum boşa stres yapmışım ..yusuf abinin dediği gibi:D:D
dua edin geri kalan kısımlarda böle hayırlı geçsin inşallah

Hayırlısı olsun kardeşim.. Güzel geçmesine sevindim.. Allah -celle celaluhu- tamamına erdirsin inşaallah..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler kalbun kesir arkadaşım senmiydin nişanlı olan..
evde mi yaptınız nişanı ne giydin

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
ozaman ben herhangi bir tatlı türü yapmayayımmı onlar illaki tatlı getirecek çünkü 2 çeşit tatlı olmaz..ay vallahi kafam karıştı...tam tesettürlü karşılayacağım inşallah ...saol teşekkürler...size ne getirmişlerdi tanışmada siz tatlı olarak ne yaptınız her ikisinide mi kram ettiniz

Canım, siz yinede tatlınızı yapın. Onların tatlıyı kesinkes getireceklerini bilmiyorsun sonuçta. Geldiğinde iki tatlıdanda bir parça ikram edersiniz .Çeşit olur. Biz tatlı yapmıştık (baklava) onlar gelirken baklava ve çikolata getirmişlerdi. Hepsinden ikram ettik.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
ooo ben cevap yazana kadar sen malum günü geçirmişsin bile :)
iyi geçmesine sevindim. Allah hayırlı etsin.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Canım, siz yinede tatlınızı yapın. Onların tatlıyı kesinkes getireceklerini bilmiyorsun sonuçta. Geldiğinde iki tatlıdanda bir parça ikram edersiniz .Çeşit olur. Biz tatlı yapmıştık (baklava) onlar gelirken baklava ve çikolata getirmişlerdi. Hepsinden ikram ettik.

boşuna panik yapmışım canım yaa dediğin gibi 2 çeşit tatlı olmuş olurdu niye paniklemişsem:D neyseki oldu bitti ..inşallah devamı dahada güzel olur yaa

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar şimdide babalar tanışacak allahım izin verirse bu hafta içi gidecekler galiba babamlar onlara bundan da çok endişeleniyorum ya istemediğim bişey olursa..ben gitmeyecem buarada inşallah istemediğim insanlar gitmez bundan çok bunalıyorum...allahım bi atlatsak şu günleri

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bana bişeyler söleyin nolur bidaki pazar allahım nasip ederse inşallah babamlar onlara gidecek çok garip duygular var içimde ya olumsuz bişey olursa of nolur sesimi duyun bu yollardan geçenlerle konuşmak tecrübelerini paylaşmak istiyorum nolurrrrr

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi çıkıyorum hemen gelicem

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ben evlilik icin cok gencim ama kuzenlerimden neler yaaptiklarini goruyorum.
Bir kere kesinlikle getirdiklerini ikramlarinin arasina koymlaisin.. Borek, corek, pasta, sutlu tatlilari denemelisin. Yeter zaten.. :)
ama imkanin oldukca hos seyler hazirla, guzel kokular sur evin her yanina bir de guler yuz tamamdir :D

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Ben evlilik icin cok gencim ama kuzenlerimden neler yaaptiklarini goruyorum.
Bir kere kesinlikle getirdiklerini ikramlarinin arasina koymlaisin.. Borek, corek, pasta, sutlu tatlilari denemelisin. Yeter zaten.. :)
ama imkanin oldukca hos seyler hazirla, guzel kokular sur evin her yanina bir de guler yuz tamamdir :D

teşekkürler canım ama geti bitti bile hepsi güzel oldu şimdi sırada dahada stresli bişey var babamlar gidicek hafta sonu çok endişeliyim...

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
ıyı dusun ıyı olsun canım sıkma kendını Rabbımm yanında..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
babalar tanıştı herşey çok güzel geçmiş herşey olumlu beklediğimden daha iyiydi allaha şükürler olsun...dua eden herkezde allah razı olsun ..tabi daha bitmedi sırada daha önemli adımlar var bakalım tez vakitte o da belli olur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt