evlilik için ilk adım olan ailelerin tanışmasında getirecekleri yaşpasta yada baklava tarzı yiyecekler ikram edilmeli mi o misafirlere...bende yaşpasta yapmayı düşünüyodum benim yaptığımı onlara ikram etsem onlarınkini hiç açmasam olurmu..bunu yaparsam ayıp etmiş olurmuyum..ya hiç bi fikrim yok lütfen biri beni aydınlatsın annemde saolsun hiç bişeyden haberi yok arkadaşlarına sor diyor benimde sizden başka soracağım kimsem yok...bu aşamalardan sizde geçtiniz neler yaptınız ogün....bu pazar gelecekler allahın izniyle...bide ne giyeceğim bilmiyorum kapalıyım kapalılara soruyorum özelikle...şık bi etek şık bi bluz güzel bide yazma takmayı düşünüyorum olurmuki sadece kadınlar olucağı için eşarp takmaya gerek görmüyorum..bide ev terliği meselesi kafamı karıştıryor sizce ben giymelimiyim terlik onlarada vermelimiyim....yanlarında oturucakmıyım ,kapıdamı karşılamılıyım yoksa onlar oturduktan sonra mı içeri gelmeyilim? ya lütfen yardım edin son 3 gün..ilk defa tanışılacak kimse kimseyi tanımıyor heşeyin çok güzel olmasını istiyorum hayırlısıyla rabbim en güzel şekilde sonuçlandırsın inşallah..çok yalnızım lütfen yardımm