Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sitenin EN leri (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: sitenin EN leri

mustafa_xtar yazdı:
:eek::eek: ne muhtarıııı ne alaka :):):)
nasıl ne muhtarı biryerde herkesi tanıyan biri varsa ona muhtar denir.sende bu sitede herkesi tanıyon sende muhtar oluyosun bu durumda.ayrıca dua et sitenin reha muhtarı demedim.:D:D:Daeo;)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

YAAAAAAAAA....BANANE YAAAAAAAAAAA..KÜSTÜM SİZDENNNNNNN.....BENİ UNUTMUŞSUNUZ......:(:(:(:(..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

sitenin en ciddisi: desertrose

AAA BENMİ EN CİDDİSİ :eek::eek:

HAYRET :):):)

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
kardeşler şimdi burda yazdığım kişilere verilen isimler benim tamamiyle kendi düşüncelerim ismini kullandığım arkadaşlar hakkını helal etsin inanın herşey sizin için islamiyet gen ailesine olan sevgimden.aeo;)
sitenin en admin abisi :erkan
sitenin en jönü : aşka mecnun
sitenin en muhtarı : xtar
sitenin en annesi :hafize
sitenin en ailesi :cece+ata
sitenin en ilk üyesi :ecrin hicran
sitenin en son üyesi :blue moon208
sitenin en aktifi :ravza_nur
sitenin en ablaları :evindar,sevvalmina,aliye_aliye
sitenin en ağır abileri :mtekik,m_muaz,mk5834
sitenin en çılgını :fatma ergün
sitenin en asi avtarlısı:siyah_beyaz
sitenin en duygusalı :zerrin
sitenin en serti :sert
sitenin en muhalefeti:jan dark
sitenin en tebesümlüsü:tebessüm
sitenin en ciddisi :tayfun_Dokgoz
sitenin en adli makamlısı:avukat
sitenin en sevilen dostu: VEYS
sitenin enini ölçen :tsunami (ben):D:D:D
aklıma geldikçe yazıcam.aeo;)

selamünaleyküm tsunami kardeşim,

sitenin yaş ortalamasını yükseltenler arasındayım o yüzden tespitiniz çok başarılı:D gelelim en çılgınımıza ben Fatmayı şahsen tanımadan önce sitede bir forumda O'nunla iletişim kazası yaşadık ve birbirimize zıt gittik sizin de sitenin en sevilen dostu: VEYS olarak şeçtiğiniz gönlü güzel kardeşimiz sayesinde aramızdaki buzlar eridi ve Fatma ile arkadaş , kardeş olduk. Fatma yı anlatacak kelimeler bulamıyorum kısaca o bir çılgın , o bir dost , o bir deli , o bir gül , o bir HERŞEY benim için... Canım kardeşim SENSİZ ne bu hayat çekilir ne de site ALLAH-Ü TEALA seni başımızdan eksik etmesin...

Sitedeki bütün kardeşlerimi çok ama çok seviyorum ALLAH-Ü TEALA bizi birbirimizden ayırmasın ağzımızın tadı daim olsun. Sevgili kardeşim tsunami bana bu satırları yazdırma imkanı verdiğin için Rabbimiz senden razı olsunB)B)B)

selamünaleyküm

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Maşallah güzel Allah razı olsun...

Yanlız kırıldım açıkcası Belki artık pek aktif olamıyoruz ama bu sitede en eskilerden biriyiz inş. Bir yerimzi olduguna inanıyoruz hamd olsun neyse kardeşim boyle uygun görmüş boyle olsun MEvlam Hayırlara vesile kılsın inş. Sa..

jan dark

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
s.a
kardeşler şimdi burda yazdığım kişilere verilen isimler benim tamamiyle kendi düşüncelerim ismini kullandığım arkadaşlar hakkını helal etsin inanın herşey sizin için islamiyet gen ailesine olan sevgimden.aeo;)
sitenin en savcı kılıklısı:avukat
sitenin en alınganı :ireme
sitenin en ciddisi:desertrose
sitenin en makbulü:melaike_binti_haci
Allah razı olsun gülüm en muhalefet seçilmeme kızmayacağım tamam beni tanıyan hekes muhalif düşüncelirimi ön planda tutsada pek önemli değil sonuçta dünyanın yüzde kaçını tanıyorum ki;)Zaten benim için muhalefet seçilmek kader olsa gerek...Ama tarihte hep yeni şeyler bulan dünya gidişatını değiştiren muhalifler olmuştur..Yaşadıkları tarihte pek anlaşılmasada ilerde bi gün kim bilir...Hem kaldı ki çoğunluğun haklı olduğunu ki söylemiş ki...AEO

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
nasıl ne muhtarı biryerde herkesi tanıyan biri varsa ona muhtar denir.sende bu sitede herkesi tanıyon sende muhtar oluyosun bu durumda.ayrıca dua et sitenin reha muhtarı demedim.:D:D:Daeo;)

BENCEDE MUSTAFA İYİKİ RAHA MUHTARI DEMEDİ.:D:D:D

omerislam

Kayıtlı Kullanıcı

B)GERÇEKTEN BU BAĞIMLILIK MÜKEMMEL BENCE KİŞİLERİN BİRBİRLERİ İLE OLUMLU YÖNLERDEN KARŞILIKLI MUABBET OLMASI KENDİ ŞAHSIMA ONUR VERDİ VE BU SİTEYİ GÖZÜMDE DAHA HOŞ HALE GETİRDİ ALLAH HER BİRİNİZDE RAZI OLSUNB)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ...:):)B):D

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Siyahgulsevdalisi yazdı:
s.a. Maşallah güzel Allah razı olsun...

Yanlız kırıldım açıkcası Belki artık pek aktif olamıyoruz ama bu sitede en eskilerden biriyiz inş. Bir yerimzi olduguna inanıyoruz hamd olsun neyse kardeşim boyle uygun görmüş boyle olsun MEvlam Hayırlara vesile kılsın inş. Sa..

Unutmuştur abisi unutmuştur
Aklına gelmemiştir :p:p:p:p

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
mustafa_xtar yazdı:

ya ne reha muhtarı yaaa
o kadar kötümüyümmm :D:D:D

:D:D:D

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

zerrin yazdı:
Avukat yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM,ÇOK GÜZEL OLMUŞ BEN HARİÇ,BENİMKİSİ SAYGIDAN HERHALDE AÇIK SÖYLENMEMİŞ.AMA GERÇEK ŞU Kİ BENİM İÇİN SİTENİN EN SAVCI KILIKLISI DENMESİNİ RİCA EDEYİM.BİLİYORSUNUZ SAVCILAR KAMU ADINA ADALET ADINA AMA SERT GİRERLER.KİMSE DE HOŞLANMAZ DOĞAL OLARAK.KENDİMİ BİLİYORUM.O YÜZDEN BENİ KIRMAYIP ÖYLE DÜZELTSEN.AMA DİĞERLERİ ÇOK ÇOK GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK.

İNŞAALLAH CÜMLE ÜYELER EN SALİH AMELLİ KULLAR SINIFINA GİRERİZ.
aleykümselam ablacım. seninle sitede karşılaşamıyoruz ne zamandır.
ablacım bahsettiğin daha doğrusu kendin için söylediklerinden hoşlanmayanlar bence bazı kurallara uymayanlar veya bişeyleri eleştirmenden rahatsızlık duyanlardır. tabiki doğru olmayanları eleştireceğiz. veya bunu sen yapıyorsan eleştireceksin.

ALEYKÜMSELAM.ALLAH RAZI OLSUN.AMA BEN İNAN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM.ANCAK EN CAN DAMARIMIZ DİNİMİZ,PEYGAMBERİMİZ.ÜSLUBUMUZ.DEDİM YA BEN SAVCI KILIKLIYIM ÇOK GÜZEL YAZMIŞ TSUNAMİ KARDEŞ.HERKESİN TARZI AYNI OLSA OLMAZKİ.AMA TEK DİLEĞİM İNANÇ VE DÜŞÜNCELERE SAYGILI KELİMELERLE ELEŞTİRİDİR.ALLAHA EMANET OLUN.
özlettin kendini ablam. bitanesin sen B)B)
Allah ' a emanet ol..

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
mustafa_xtar yazdı:

ya ne reha muhtarı yaaa

neeeeeeeeee

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
mustafa_xtar yazdı:

ya ne reha muhtarı yaaa

neeeeeeeeee

ŞABAN GİBİ NE O NEEEEEEEEEEEE.KİBAR OL AZCIK:D:D

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ireme yazdı:
YAAAAAAAAA....BANANE YAAAAAAAAAAA..KÜSTÜM SİZDENNNNNNN.....BENİ UNUTMUŞSUNUZ......:(:(:(:(..

CANIM ÜZÜLME BEN SENİ SİTENİN EN KARDEŞİ SEÇTİM TSUNAMİ ADINA.YAZAR BİRAZDAN.UNUTULMAK YOK.NE DEDİ AKLIMA GELDİKÇE HERKESİ YAZACAĞIM DEDİ.BEKLEYECEĞİZ BAKALIM DAHA NELER YAZACAK.AMA BEN KENDİMİMKİNİ ÇOK SEVDİM.ALLAHA EMANET OL.KİMSE KÜSMESİN.İSMİNİ YAZDIR BEKLE BAKALIM NE DİYECEK:D

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
sitenin en adli makamlısı:avukat

selamünaleyküm tsunami kardeşim,

sitenin yaş ortalamasını yükseltenler arasındayım o yüzden tespitiniz çok başarılı:D gelelim en çılgınımıza ben Fatmayı şahsen tanımadan önce sitede bir forumda O'nunla iletişim kazası yaşadık ve birbirimize zıt gittik sizin de sitenin en sevilen dostu: VEYS olarak şeçtiğiniz gönlü güzel kardeşimiz sayesinde aramızdaki buzlar eridi ve Fatma ile arkadaş , kardeş olduk. Fatma yı anlatacak kelimeler bulamıyorum kısaca o bir çılgın , o bir dost , o bir deli , o bir gül , o bir HERŞEY benim için... Canım kardeşim SENSİZ ne bu hayat çekilir ne de site ALLAH-Ü TEALA seni başımızdan eksik etmesin...

Sitedeki bütün kardeşlerimi çok ama çok seviyorum ALLAH-Ü TEALA bizi birbirimizden ayırmasın ağzımızın tadı daim olsun. Sevgili kardeşim tsunami bana bu satırları yazdırma imkanı verdiğin için Rabbimiz senden razı olsunB)B)B)

selamünaleyküm

s.a. arkadaşlar özellikle tsunami kardeşim çok güzel bi forum olmuş eline emeğine sağlık.Beni sitenin en sevilen dostu seçmişsiniz çok mutlu oldum gercekten çok duygulandım Allah razı olsun.Bu site de çok güzel dostluklarım oldu sevgili elifinde dediği gibi bir çok kişi birbirlerine zıt gitmelerine rağmen çok şükür hepsinin arasını düzellttim ve çok güzel dostluklar ortaya çıktı.Zatem DOST kelimesi için çok güzel bi anlam tasıyor ve ben sitedeki üyelerin gözünde bu kadar sevileceğimi düşünmemiştim.Buda gösteriyorki Allah'ta şahit Bende sizleri bi okadar çok seviyorum bunu samimiyetimle söylüyorum.Ayrıca sitede ilt tanıştığım kişilerden olan FATOŞun çok emeği vardır.Ben çok konuşmaya başladım yine :) aaaa unuttum tespitlerde
en çılgını fatoş olmuş gerçekten üstünde bi tespit bide cadılığı ekleseydiniz tam olucaktı :)
duygusalda zerrin görünüyor onuda cimcime olarak değiştirmek lazım.
ablalarda elif ve sevvalmina seçilmiş, elife(evindara) kırılganı olarak ekliyebiliriz:)sevvalmina kardeşime ise sitenin en hassası olarak değiştiribiliriz.:):)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
mustafa_xtar yazdı:

ya ne reha muhtarı yaaa

neeeeeeeeee

ŞABAN GİBİ NE O NEEEEEEEEEEEE.KİBAR OL AZCIK:D:D
ne
oldumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt