RE: sitenin EN leri
ecmain kardeşin.aeoby-cansuyu yazdı:
renk katmıssınınz arkadaşlar allah raızı olsun hepinizden
ecmain kardeşin.aeoby-cansuyu yazdı:
renk katmıssınınz arkadaşlar allah raızı olsun hepinizden
nasıl ne muhtarı biryerde herkesi tanıyan biri varsa ona muhtar denir.sende bu sitede herkesi tanıyon sende muhtar oluyosun bu durumda.ayrıca dua et sitenin reha muhtarı demedim.aeomustafa_xtar yazdı:
ne muhtarıııı ne alaka
evindar yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
kardeşler şimdi burda yazdığım kişilere verilen isimler benim tamamiyle kendi düşüncelerim ismini kullandığım arkadaşlar hakkını helal etsin inanın herşey sizin için islamiyet gen ailesine olan sevgimden.aeo
sitenin en admin abisi :erkan
sitenin en jönü : aşka mecnun
sitenin en muhtarı : xtar
sitenin en annesi :hafize
sitenin en ailesi :cece+ata
sitenin en ilk üyesi :ecrin hicran
sitenin en son üyesi :blue moon208
sitenin en aktifi :ravza_nur
sitenin en ablaları :evindar,sevvalmina,aliye_aliye
sitenin en ağır abileri :mtekik,m_muaz,mk5834
sitenin en çılgını :fatma ergün
sitenin en asi avtarlısı:siyah_beyaz
sitenin en duygusalı :zerrin
sitenin en serti :sert
sitenin en muhalefeti:jan dark
sitenin en tebesümlüsü:tebessüm
sitenin en ciddisi :tayfun_Dokgoz
sitenin en adli makamlısı:avukat
sitenin en sevilen dostu: VEYS
sitenin enini ölçen :tsunami (ben)
aklıma geldikçe yazıcam.aeo
selamünaleyküm tsunami kardeşim,
sitenin yaş ortalamasını yükseltenler arasındayım o yüzden tespitiniz çok başarılı gelelim en çılgınımıza ben Fatmayı şahsen tanımadan önce sitede bir forumda O'nunla iletişim kazası yaşadık ve birbirimize zıt gittik sizin de sitenin en sevilen dostu: VEYS olarak şeçtiğiniz gönlü güzel kardeşimiz sayesinde aramızdaki buzlar eridi ve Fatma ile arkadaş , kardeş olduk. Fatma yı anlatacak kelimeler bulamıyorum kısaca o bir çılgın , o bir dost , o bir deli , o bir gül , o bir HERŞEY benim için... Canım kardeşim SENSİZ ne bu hayat çekilir ne de site ALLAH-Ü TEALA seni başımızdan eksik etmesin...
Sitedeki bütün kardeşlerimi çok ama çok seviyorum ALLAH-Ü TEALA bizi birbirimizden ayırmasın ağzımızın tadı daim olsun. Sevgili kardeşim tsunami bana bu satırları yazdırma imkanı verdiğin için Rabbimiz senden razı olsunB)B)B)
selamünaleyküm
Allah razı olsun gülüm en muhalefet seçilmeme kızmayacağım tamam beni tanıyan hekes muhalif düşüncelirimi ön planda tutsada pek önemli değil sonuçta dünyanın yüzde kaçını tanıyorum kiZaten benim için muhalefet seçilmek kader olsa gerek...Ama tarihte hep yeni şeyler bulan dünya gidişatını değiştiren muhalifler olmuştur..Yaşadıkları tarihte pek anlaşılmasada ilerde bi gün kim bilir...Hem kaldı ki çoğunluğun haklı olduğunu ki söylemiş ki...AEOtsunami yazdı:
s.a
kardeşler şimdi burda yazdığım kişilere verilen isimler benim tamamiyle kendi düşüncelerim ismini kullandığım arkadaşlar hakkını helal etsin inanın herşey sizin için islamiyet gen ailesine olan sevgimden.aeo
sitenin en savcı kılıklısı:avukat
sitenin en alınganı :ireme
sitenin en ciddisi:desertrose
sitenin en makbulü:melaike_binti_haci
tsunami yazdı:
nasıl ne muhtarı biryerde herkesi tanıyan biri varsa ona muhtar denir.sende bu sitede herkesi tanıyon sende muhtar oluyosun bu durumda.ayrıca dua et sitenin reha muhtarı demedim.aeomustafa_xtar yazdı:
ne muhtarıııı ne alaka
Siyahgulsevdalisi yazdı:
s.a. Maşallah güzel Allah razı olsun...
Yanlız kırıldım açıkcası Belki artık pek aktif olamıyoruz ama bu sitede en eskilerden biriyiz inş. Bir yerimzi olduguna inanıyoruz hamd olsun neyse kardeşim boyle uygun görmüş boyle olsun MEvlam Hayırlara vesile kılsın inş. Sa..
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
ne muhtarıııı ne alaka
BENCEDE MUSTAFA İYİKİ RAHA MUHTARI DEMEDİ.
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
ne muhtarıııı ne alaka
ya ne reha muhtarı yaaa
o kadar kötümüyümmm
zerrin yazdı:
aleykümselam ablacım. seninle sitede karşılaşamıyoruz ne zamandır.Avukat yazdı:
SELAMÜNALEYKÜM,ÇOK GÜZEL OLMUŞ BEN HARİÇ,BENİMKİSİ SAYGIDAN HERHALDE AÇIK SÖYLENMEMİŞ.AMA GERÇEK ŞU Kİ BENİM İÇİN SİTENİN EN SAVCI KILIKLISI DENMESİNİ RİCA EDEYİM.BİLİYORSUNUZ SAVCILAR KAMU ADINA ADALET ADINA AMA SERT GİRERLER.KİMSE DE HOŞLANMAZ DOĞAL OLARAK.KENDİMİ BİLİYORUM.O YÜZDEN BENİ KIRMAYIP ÖYLE DÜZELTSEN.AMA DİĞERLERİ ÇOK ÇOK GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK.
İNŞAALLAH CÜMLE ÜYELER EN SALİH AMELLİ KULLAR SINIFINA GİRERİZ.
ablacım bahsettiğin daha doğrusu kendin için söylediklerinden hoşlanmayanlar bence bazı kurallara uymayanlar veya bişeyleri eleştirmenden rahatsızlık duyanlardır. tabiki doğru olmayanları eleştireceğiz. veya bunu sen yapıyorsan eleştireceksin.
ALEYKÜMSELAM.ALLAH RAZI OLSUN.AMA BEN İNAN KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM.ANCAK EN CAN DAMARIMIZ DİNİMİZ,PEYGAMBERİMİZ.ÜSLUBUMUZ.DEDİM YA BEN SAVCI KILIKLIYIM ÇOK GÜZEL YAZMIŞ TSUNAMİ KARDEŞ.HERKESİN TARZI AYNI OLSA OLMAZKİ.AMA TEK DİLEĞİM İNANÇ VE DÜŞÜNCELERE SAYGILI KELİMELERLE ELEŞTİRİDİR.ALLAHA EMANET OLUN.
özlettin kendini ablam. bitanesin sen B)B)
Allah ' a emanet ol..
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
ne muhtarıııı ne alaka
ya ne reha muhtarı yaaa
o kadar kötümüyümmm
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
ne muhtarıııı ne alaka
ya ne reha muhtarı yaaa
o kadar kötümüyümmm
neeeeeeeeee
ireme yazdı:
YAAAAAAAAA....BANANE YAAAAAAAAAAA..KÜSTÜM SİZDENNNNNNN.....BENİ UNUTMUŞSUNUZ........
evindar yazdı:
tsunami yazdı:
s.a
sitenin en adli makamlısı:avukat
selamünaleyküm tsunami kardeşim,
sitenin yaş ortalamasını yükseltenler arasındayım o yüzden tespitiniz çok başarılı gelelim en çılgınımıza ben Fatmayı şahsen tanımadan önce sitede bir forumda O'nunla iletişim kazası yaşadık ve birbirimize zıt gittik sizin de sitenin en sevilen dostu: VEYS olarak şeçtiğiniz gönlü güzel kardeşimiz sayesinde aramızdaki buzlar eridi ve Fatma ile arkadaş , kardeş olduk. Fatma yı anlatacak kelimeler bulamıyorum kısaca o bir çılgın , o bir dost , o bir deli , o bir gül , o bir HERŞEY benim için... Canım kardeşim SENSİZ ne bu hayat çekilir ne de site ALLAH-Ü TEALA seni başımızdan eksik etmesin...
Sitedeki bütün kardeşlerimi çok ama çok seviyorum ALLAH-Ü TEALA bizi birbirimizden ayırmasın ağzımızın tadı daim olsun. Sevgili kardeşim tsunami bana bu satırları yazdırma imkanı verdiğin için Rabbimiz senden razı olsunB)B)B)
selamünaleyküm
nemeftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
ne muhtarıııı ne alaka
ya ne reha muhtarı yaaa
o kadar kötümüyümmm
neeeeeeeeee
ŞABAN GİBİ NE O NEEEEEEEEEEEE.KİBAR OL AZCIK