Selamunaleyküm...ALLAH C.c. Razi Olsun Bu Siteye Emeği Geçenlerden...nice Senelere İNŞALLAH...
SELAM VE DUA İLE...
ALLAH sitenizi hayırlara vesile kılsın...
benim de yedi ay oldu... İNŞAALLAH NİCE YILLARA....
S.A. SİTE KURULDUĞUNDAN BU YANA EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN 2.NCİ YIL HAYIRLI OLSUN NİCE SENELERE.B)B):T
44 günlük üyeyim,,
ama internetin zararlarına birebir katılırken, fikrim değişti..
siteyi islami diye aratırken buldum ve üye oldum..
iyikide üye olmuşum,,
şimdi internete girdiğim zaman sadece buraya giriyorum diyebilirim...
emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun.......................
Selamün Aleyküm hepimize hayırlı olsun.Bu sitenin kurulmasında, bugünlere gelmesini sağlayanlardan ve burda bilgilerini paylaşanlardan Allah(c.c.) razı olsun.Benim bu site ile tanışmam çok uzun bir süre olmadı ama o kadar güzel bir yerki burası tarifi imkansız.Rabbim benide bu aileye dahil ettiği için binlerce kez şükürler olsun.Sitede emeği geçen herkes ve sevgili üye kardeşlerim hakkınızı helal edin.Allaha(c.c) emanet olun.Dua ile
ALLAH rızası için yapılan her emek karşılığını görecektir İNŞAALLAH... Hayırlara vesile olması dileğiyle...
Esselemü alayküm verahmetullahi vebereketuh
Sitenin kurulmasında,sitenin ilerlemisinde emeği geçen herkesten Allah c.c. razı olsun.
7- Artık kim zerre ağırlığınca hayır yapmışsa onu görür,
8- Ve kim zerre ağırlığınca şer yapmışsa onu görür.(Zilzal suresi 7,8 ayetler)
selamün aleyküm sitenize yeni girmeme ragman müslümanlar için faydalı olduğunu anladım :G
Esselamu Aleyküm.bende üye Olali çok Olmadi Ama Hayatimin Olmazsa Olmazi Oldu. Karşima çikaran Rabbime Binlarce şükürler. Bu Siteye Emeği Gecen Herkesten Mevlam Razi Olsun Daha Nice Senelerde Birlikteolabilme Dileği Ile Inşaallah.
Selamün Aleyküm
Demek bu site açılalı 2 yıl oldu Allah (c.c.) nice senelerin devamını verir İnşallah benim daha 1-2 ay oldu bu siteyle tanışalı iyide etmişyim