Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oooo bu da ne ki.sen bide benim yazıları gör kardeşim :a21:falan dermişim.şaka bi tarafa gerçekten güzel olmuş şiir maşallah kardeşim.bunu yazmak baya emek ister ..emekten de çok yetenek ister.sizde de var birşeyler....:a21:
esselamu aleykum, hayirli geceler,
ALLAH c.c. da seni güldürsün Sila ablam gibi benimde yüzümde tebessüm olusturdun, supersin 1 saatte yazmissin üstelik, döktürmüssün:B
pek aktif olamasamda ailemi çok seviyorum, hayirli geceler
oooo bu da ne ki.sen bide benim yazıları gör kardeşim :a21:falan dermişim.şaka bi tarafa gerçekten güzel olmuş şiir maşallah kardeşim.bunu yazmak baya emek ister ..emekten de çok yetenek ister.sizde de var birşeyler....:a21: