Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SITEMIZDE BUNA HIC DIKKAT ETTINIZ MI?? (2 Kullanıcı)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SITEMIZDE BUNA HIC DIKKAT ETTINIZ MI??

aska mecnun yazdı:
Hayırlı Sabahlar;

Değerli kardeşim görüşülerinize bende destek vermekteyim ama tabiki bu kişinin şahsi görüşü beğenisi olunca yapıcak diyecek birşey bulamıyoruz bulsakta sınırlı tutuyoruz benim dile getirmek istediğim şahsi değil genel bazenbende kendi kendimi muhasabeye çektiğimde kendime kızıyorum. Bu gün Türkçenin Dünya dili olması gerekirken farklı diller dünyaya hakim bunları olunlu yapanda Türklerden Müslümanlardan öğrendikleri teknolojik gelişmeler. Ben Lise yıllarında çevre ve sağlık dersi diye bir ders vardı bilmiyorum hala varmı? Hocam hep dert yanıkırdı. İki Üç kuruşluk adamlar Fakülte okudular bir iki ingilizce kelime öğrendiler diğe ülkemize hainlik yaptılar. Hayatta en sevmediğim şey sokaklarda dükkan önlerinde yürürken kendimi paris italya sokakalrında yürüyor zannetmem oluyor diyordu. eee şimdionu daha iyi anlıyorum görüşlerinede saygı duyuyorum. selametle kardeş s.a.

SELAM VE DUA ILE...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM.
BU GECE 3,30 DA ALLAHIN IZNI ILE YAPACAGIMIZ NAMAZLARIMIZ SONRASI DUA ICIN OLUSTURDUGUMUZ LISTEMIZI NOT ALIRKEN BIRSEY DIKKATIMI CEKTI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.LISTEMIZE BALTEVSIRI,SENANUR,BIRNUR,SEVVALMINA...KARDESLERIMIZ ILE BASLARKEN BIR AN MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 DIYE DEVAM EDINCE BIR AN DURAKSADIM HAY ALLAH DEDIM BIR AN BOYUTLAR ARASI ULKELER ARASI GEZNIR GIBI HISSETTIM KENDIMI VE O AN FARKINDA OLMADAN AMERIKANIN NASILDA KANIMIZA GIRDIGINI FARKETTIM.ONCELIKLE MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 KARDESLERIM HEPINIZDEN AYRI AYRI HAKLARINZII HELAL ETMENIZI DILIYORUM AMACIM KIMSEYI RENCIDE ETMEK YADA KIRMAK DEGIL ALLAH KORUSUN ISTEYECEGIM EN SON SEY BU OLURDU .LISTEDE SIZLERI GORDUGUM ICIN SOYLEDIM.TEKRAR HAKLARINIZI HELAL EDIN GERCEKTEN KOTU BIR AMACIM YOK!AYRICA DUALARIMDASINIZ.
FAKAT HISSLERIMI ACIKCA BELIRTMEK ISTERIM KI BU DURUM BIRAZ BENI UZDU YANI YANLIS ANLASILMASIN YABANCI DILLERE VEYA ULKELERE KARSI OLAN BIRI DEGILIM BENDE YURTDISINDA BULUNDUM VE YABANCI DILIM VAR FAKAT DEMEK ISTEDIGIM ISLAMI EN GUZEL SEKILDE YASAMAYA CALISAN KARDESLERIMIN BIR ARAYA TOPLANDIGIMIZ BU SITEDE ACIKCASI NICK BILE OLSA YABANCI DILDE BIR KELIME VEYA CUMLE GORMEKTENSE ISLAMI ACIDAN BIR ANLAMI OLAN KELIME VEYA ISIM GORMEK BENI DAHA COK GURURULANDIRIYOR.BUNU NEDEN YAZMA GEREGI DUYDUM CUNKU;INANIN HICBIR YABANCI FORUM SITESINDE ISLAMI BIR NICKLE ASLA KARSILAMAZSINIZ ANCAK PROTESTOLARDA...YABANCILAR BUNLARA O KADAR DIKKAT EDIYOR KI FARKINDA OLMADAN BIZIM BU TUTUMUMUZ BENI UZUYOR.YANI BENCE GEREK MUSLUMANLIGI GEREK OZDEGERLERI ONCE ICIMIZDE KORUMAMIZ GEREKIYOR SANIRIM.NE OLUR HERSEYI ILE ULKEMIZE BAYRAGIMIZA IMANIMIZA KENDI DEGERLERIMIZ ILE SAHIP CIKALIM.
SIMDIDEN BIR KACINIZIN BANA KIRILDIGINI HISSEDER GIBIYIM.NE OLUR KIRILMAYIN.BU FORUMU ACARKEN COK CEKINDIM AMA HEPINIZIN ANAFIKIRI ANLADIGINIZI DUSUNUYORUM.BUNLAR BENIM NACIZANE GORUSLERIMDI EGER KIRDIGIM KIMSELER VARSA SIZLERDENDE HAKLARINIZI HELAL ETMENIZI DILIYORUM.
DUALARDA BULUSMAK DILEGI ILE...
Değerli kardeşim,öncelikle bu ince düşünceniz için tşk ediyorum.Forum sahibi olarak,benim aklıma gelmedi değil,elbetteki geldi,yalnız kardeşlerimizin kişisel tercihleri olduğu için,bir şey yazamadım.çünkü yazılarından kardeşlerimizin çoğu bilinçli insanlar,biliyorlardır diye düşündüm.Ama size katılıyorum.Bazı kardeşlerimizin istekleri olmuştu gerçek isimlerimizi yazalım ona göre dua edelim diye,hepiniz malumu olduğu üzere burası sanal ortam ve çoğu üye gerçek adını kullanmıyor aslına bakarsak doğrusuda bu,Ameller niyetlere göredir,düstüruyla yola çıkarak,bizler burda tanıdığımız kardşlerimize buaradaki isimleriyle,tüm islam aleminide katarak dua ediyoruz.Rabbim hepinizden razı olsun.SELAM VE DUA İLE

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

mus_the46 yazdı:
DEĞERLİ KARDEŞLERİM BU TUTUMUNUZA BİR ANLAM VEREMEDİM DOĞRUSU.DİNİMİZDE BİLE DİL IRK AYRIMI YAPILMAZKEN BU NİCKE NEDN BU KADAR TAKILDINIZ?GERÇEKTE ADIM MUSTAFA.FAKAT İNTERNET SİTELERİNE GİRERKEN BİR ÇOK MUSTAFA OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR AYRICALIK YAPMAK AKLIMA GELDİ.EĞER DUA EDERKEN ZORLANIYORSANIZ MUS_THE46 YERİNE MUSTAFA DİYEBİL İRSİNİZ.SAYGILARIMLA

SELAMUNALEYKUM MUSTAFA KARDESIM
OZELLIKLE SIZIN CEVABINIZI BEKLIYORDUM DAHA ONCEDE BELIRTTIGIM GIBI AMACIM ASLA SIZI KIRMAK YADA UZMEK DEGIL AMA KIRILMADIGINIZIDA SEZMEKTEYIM BUDA BENI MUTLU ETTI. TEKRAR HELALLIGINIZI DILIYORUM. BAKIN MESELA IYIKI SIZI ORNEK VERMISIM NE KADAR GUZEL VE MUBAREK BIR ISMINIZ VARMIS IYIKI BU FORUMDA BUNLARI KONUSMUSUZ BELKIDE COK ILERIDE ASIL ISMINIZI OGRECEKMISIZ. MESELA BOYLE MUBAREK BIR ISMI INGILIZCE BIR EKLE NEDEN GOLGELEYEELIM KI OYLE DEGILMI? TERCIH SIZINDIR HADDIMI ASMAK ISTEMEM AMA INANIN DUN COK UZULDUM . BIZ KIMSENIN BASARAMADIGINI BASARDIK SANMAM KI BASKA SITELERDE BU KADAR BIRLIK BU KADAR TEK YUREKLILIK OLSUN BASKA NEREDE KIM DUALARINA TANIMADAGI 80 KISIYI ALIRKI? ACIKCASI BIZLERIN GERCEKTEN BIR AILE OLDUGUMUZA KANANAAT GETIRDIGIM ICIN VE BUNU DILE GETIRMEZSEM COK RAHATSIZ OLACAGIM ICIN BOYLE BIR FORUM ACTIM. HATTA BENI ASIL DUYGULANDIRAN SEY YUSUF ISLAMIN HER KATILDIGI ROPORTAJINDA KENDISINE CAT STEVENS ISMI ILE HITAP ETMEK ISTEYENLERI OZELLIKLE USTUNE BASA BASA UYARIP BEN ARTIK YUSUF ISLAMIM BANA BOYLE HITAP EDIN DEMESIDIR. O BILE SONRADAN BULDUGU MUSLUMANLIK ILE SIMDIKI DEGERLERINE HER YERDE SIKI SIKI SARILIYORSA BIZLERDE OZUMUZE SIKI SIKI SARILALIM ISTEDIM.
ANLAYISINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM.IYIKI ARAMIZDASINIZ !IYIKI VARIZ!
UMARIM ISMINIZ ILE YASARSINIZ...
SELAM VE DUA ILE...B)B)B)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

goNuL_ yazdı:
ewet efsude kardeşim bende sana katılıyorum bende dinimizle alakası olmayan bişeylerle karşılaşmak istemiyorum ayrıca islam sitesinde olan kardeşlerimiz neden yabancı bir nickle girmeyi tercih etmişler onuda anlamadım yabancı bir ülkedende sitemizi takip ediyo olabilirler müslümansan müslüman ismiyle gir kardeşim nie yabancı isimle efsude cnm bizim kadar hassasiyet göstermez herkes bunuda unutmamak gerek

ES SELAMUN ALEYKÜM....

SELAMUNALEYKUM.
SEVGILI GONUL KARDESIM NE OLUR BOYLE DUSUNMEYIN!
YANI BU FORUMU ACMAKTAKI ASIL AMACIM ASLA BIZ BOYLEYIZ SIZDE BOYLESINIZ... DEMEK DEGIL TABIKIDE ONLARDA ISLAMIYET ADINA BASKA KONULARDA BIZLERDEN DAHA HASSASS OLABILIRLER BEN KIMSENIN HAKKINA GIRMEK ISTEMEM.EMINIM ONLAR BIZLERDEN DAHA HASSASSTIR FAKAT BU NICKLER KONUSUNDA GOZLERINDEN KACMIS OLABILIR DIYE AMACIM SADECE NACIZANE FIKRIMI DILE GETIRMEKTIR YOKSA ASLA AILEMIZDE SIZLER VE BIZLER GIBI BIR AYRIM YAPMAK DEGIL AMACIM.
SELAM VE DUA ILE...

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm bence başka konuları tartışsak çok daha güzel olcak herkesin kişisel tercihi

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
erdal yazdı:
S.A.

BU KONU DİĞER ARKADAŞLARLA BERABER DİLE GETİRİLDİ,AMA SİTE GÖREVLİSİ ARKADAŞ UYGUN BULMADILAR.AMA BEN DUALARIMI İSLAMİYET GEN ÜYELERİ İÇİN GENEL YAPIYORUM.
ALLAH KABUL EYLESİN...A.E.O.

Aleykümselam;

Ne güzel Allah kabul etsin inşAllah

SELAMUNALEYKUM

EGER BU FORUMDAN COK KIMSE RAHATSIZLIK DUYMUSSA YADA UYGUN OLMADIGI DUSUNULUYORSA HEMEN KALDIRILSIN.BENDE AKSINI DUSUNEMEM.AMA GORDUGUM KADARI ILE MEDENICE HERKES FIKRINI DILE GETIRDI.ZATEN AILE OLMAMIZDA BU GIBI KONULARDA DAHA IYI PEKISMIYORMU?BEN SANMAM KI GEREK MUSTAFA KARDESIM GEREK WELCOME GIBI ISIMLERINI YAZDIGIM ICIN BU KARDESLERIM BANA KIRILSIN VE PIRE ICIN YORGAN YAKSIN YADA BIR DAHA FORUMLARIMA KATILMASINLAR.HER BIRIMIZ MEDENI HERSEYDEN OTE MUSLUMANIZ .BIR MUSLUMAN ,DIGER BIR MUSLUMAN KARDESI ICIN KOTU BIRSEY DUSUNMEYECEGINI KONUSUNDA TEREDDUT ETMEZ,BILIR.BASTAN BERIDE DILE GETIRDIGIM GIBI BUNLAR BENIM NACIZANE FIKIRLERIM ZATEN BIRSEYLER PAYLASIRKEN FIKIR CATISMALARI OLMAYACAKSA YADA MUNAZARA YAPAMAYACAKSAK NEREEDE KAILIR BIZIM SAMIMIYETIMIZ,DOGRU NASIL BULUNUR?
ACIKCASI FIKIRLERIMIZ YAZARKEN USLUBUMUZ DUZGUNSE VE KIMSEYI INCITMIYORSAK DUSUNCELERIMIZI DILE GETIRMEKTEN CEKINMEYELIM.HERKESIN HATALARI HERKESI YANLISLARI VARDIR.BENDE DAHIL OLMAK UZERE.EGER KIRDIGIM KIMSELER VARSA TEKRAR OZUR DILERIM.HAKLARINIZI HELAL EDIN.

SELAM VE DUA ILE....
DUALARIM ISLAMIYET GEN TR AILESININ TUMUNE...

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
s.a
evet haklısınız güzel bir konu inş. benim ismimde bir terslik yoktur varsa yönetime başvuracam değiştirelim inş. aeo;)
:)
SELAM VE DUA ILE...B)B)B)

osman sel

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşlerimizin arasında bu yabancı nicklerin anlamını bilmeyenler vardır o yüzden çelişkiye düşebilirler kardeşlerim selam ve dua ile

sindy

Kayıtlı Kullanıcı

s.a arkadaşlar ismimi yazdım olmadı .benim aklımada bu geldi olur mu diye baktım oldu doğru söylüyosunuz ama B)B)

sindy

Kayıtlı Kullanıcı

olsaydı ismim onu kullanıcaktım

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM.
BU GECE 3,30 DA ALLAHIN IZNI ILE YAPACAGIMIZ NAMAZLARIMIZ SONRASI DUA ICIN OLUSTURDUGUMUZ LISTEMIZI NOT ALIRKEN BIRSEY DIKKATIMI CEKTI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.LISTEMIZE BALTEVSIRI,SENANUR,BIRNUR,SEVVALMINA...KARDESLERIMIZ ILE BASLARKEN BIR AN MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 DIYE DEVAM EDINCE BIR AN DURAKSADIM HAY ALLAH DEDIM BIR AN BOYUTLAR ARASI ULKELER ARASI GEZNIR GIBI HISSETTIM KENDIMI VE O AN FARKINDA OLMADAN AMERIKANIN NASILDA KANIMIZA GIRDIGINI FARKETTIM.ONCELIKLE MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 KARDESLERIM HEPINIZDEN AYRI AYRI HAKLARINZII HELAL ETMENIZI DILIYORUM AMACIM KIMSEYI RENCIDE ETMEK YADA KIRMAK DEGIL ALLAH KORUSUN ISTEYECEGIM EN SON SEY BU OLURDU .LISTEDE SIZLERI GORDUGUM ICIN SOYLEDIM.TEKRAR HAKLARINIZI HELAL EDIN GERCEKTEN KOTU BIR AMACIM YOK!AYRICA DUALARIMDASINIZ.
FAKAT HISSLERIMI ACIKCA BELIRTMEK ISTERIM KI BU DURUM BIRAZ BENI UZDU YANI YANLIS ANLASILMASIN YABANCI DILLERE VEYA ULKELERE KARSI OLAN BIRI DEGILIM BENDE YURTDISINDA BULUNDUM VE YABANCI DILIM VAR FAKAT DEMEK ISTEDIGIM ISLAMI EN GUZEL SEKILDE YASAMAYA CALISAN KARDESLERIMIN BIR ARAYA TOPLANDIGIMIZ BU SITEDE ACIKCASI NICK BILE OLSA YABANCI DILDE BIR KELIME VEYA CUMLE GORMEKTENSE ISLAMI ACIDAN BIR ANLAMI OLAN KELIME VEYA ISIM GORMEK BENI DAHA COK GURURULANDIRIYOR.BUNU NEDEN YAZMA GEREGI DUYDUM CUNKU;INANIN HICBIR YABANCI FORUM SITESINDE ISLAMI BIR NICKLE ASLA KARSILAMAZSINIZ ANCAK PROTESTOLARDA...YABANCILAR BUNLARA O KADAR DIKKAT EDIYOR KI FARKINDA OLMADAN BIZIM BU TUTUMUMUZ BENI UZUYOR.YANI BENCE GEREK MUSLUMANLIGI GEREK OZDEGERLERI ONCE ICIMIZDE KORUMAMIZ GEREKIYOR SANIRIM.NE OLUR HERSEYI ILE ULKEMIZE BAYRAGIMIZA IMANIMIZA KENDI DEGERLERIMIZ ILE SAHIP CIKALIM.
SIMDIDEN BIR KACINIZIN BANA KIRILDIGINI HISSEDER GIBIYIM.NE OLUR KIRILMAYIN.BU FORUMU ACARKEN COK CEKINDIM AMA HEPINIZIN ANAFIKIRI ANLADIGINIZI DUSUNUYORUM.BUNLAR BENIM NACIZANE GORUSLERIMDI EGER KIRDIGIM KIMSELER VARSA SIZLERDENDE HAKLARINIZI HELAL ETMENIZI DILIYORUM.
DUALARDA BULUSMAK DILEGI ILE...
S.A KARDEŞİM BENDE MUSTAFA KARDEŞİME KATILIYORUM BAZI KONULARDA. İNT. YENİ BAĞLANMAYA BAŞLADIM VE KARDEŞİMİZİN DEDİĞİ GİBİ ÇOK İSİM VARDI BENDE ECZANEDE ÇALIŞIYORUM DYNAXONUN ANLAMI KAS GEVŞETİCİ İSMİMDE MURAT DENİZ. BENDE BU SİTENİN GÜZELLİĞİNİ GÖRÜP NİKİMDEN UTANDIM AMA BEN DEĞİŞTİREMİYOTUM. YANLIŞ BİLMİYOSAM SİTE YÖNETİCİLERİ DEĞİŞTİREBİLİYOMUŞ. DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ KONU OLDU BENDE RAHATSIZLIĞIMI DİLE GETİRDİM AMA PEK İLGİLENEN OLMADI. BEN DE İŞ YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI PEK KATILAMIYORUM. EĞER BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİDİDEN ALLAH RAZI OLSUN NIKİ DEĞİŞTİREBİRLERSE İSMİMİ YAZABİLİRLER. ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt