Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SITEMIZDE BUNA HIC DIKKAT ETTINIZ MI?? (1 Kullanıcı)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM.
BU GECE 3,30 DA ALLAHIN IZNI ILE YAPACAGIMIZ NAMAZLARIMIZ SONRASI DUA ICIN OLUSTURDUGUMUZ LISTEMIZI NOT ALIRKEN BIRSEY DIKKATIMI CEKTI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.LISTEMIZE BALTEVSIRI,SENANUR,BIRNUR,SEVVALMINA...KARDESLERIMIZ ILE BASLARKEN BIR AN MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 DIYE DEVAM EDINCE BIR AN DURAKSADIM HAY ALLAH DEDIM BIR AN BOYUTLAR ARASI ULKELER ARASI GEZNIR GIBI HISSETTIM KENDIMI VE O AN FARKINDA OLMADAN AMERIKANIN NASILDA KANIMIZA GIRDIGINI FARKETTIM.ONCELIKLE MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 KARDESLERIM HEPINIZDEN AYRI AYRI HAKLARINZII HELAL ETMENIZI DILIYORUM AMACIM KIMSEYI RENCIDE ETMEK YADA KIRMAK DEGIL ALLAH KORUSUN ISTEYECEGIM EN SON SEY BU OLURDU .LISTEDE SIZLERI GORDUGUM ICIN SOYLEDIM.TEKRAR HAKLARINIZI HELAL EDIN GERCEKTEN KOTU BIR AMACIM YOK!AYRICA DUALARIMDASINIZ.
FAKAT HISSLERIMI ACIKCA BELIRTMEK ISTERIM KI BU DURUM BIRAZ BENI UZDU YANI YANLIS ANLASILMASIN YABANCI DILLERE VEYA ULKELERE KARSI OLAN BIRI DEGILIM BENDE YURTDISINDA BULUNDUM VE YABANCI DILIM VAR FAKAT DEMEK ISTEDIGIM ISLAMI EN GUZEL SEKILDE YASAMAYA CALISAN KARDESLERIMIN BIR ARAYA TOPLANDIGIMIZ BU SITEDE ACIKCASI NICK BILE OLSA YABANCI DILDE BIR KELIME VEYA CUMLE GORMEKTENSE ISLAMI ACIDAN BIR ANLAMI OLAN KELIME VEYA ISIM GORMEK BENI DAHA COK GURURULANDIRIYOR.BUNU NEDEN YAZMA GEREGI DUYDUM CUNKU;INANIN HICBIR YABANCI FORUM SITESINDE ISLAMI BIR NICKLE ASLA KARSILAMAZSINIZ ANCAK PROTESTOLARDA...YABANCILAR BUNLARA O KADAR DIKKAT EDIYOR KI FARKINDA OLMADAN BIZIM BU TUTUMUMUZ BENI UZUYOR.YANI BENCE GEREK MUSLUMANLIGI GEREK OZDEGERLERI ONCE ICIMIZDE KORUMAMIZ GEREKIYOR SANIRIM.NE OLUR HERSEYI ILE ULKEMIZE BAYRAGIMIZA IMANIMIZA KENDI DEGERLERIMIZ ILE SAHIP CIKALIM.
SIMDIDEN BIR KACINIZIN BANA KIRILDIGINI HISSEDER GIBIYIM.NE OLUR KIRILMAYIN.BU FORUMU ACARKEN COK CEKINDIM AMA HEPINIZIN ANAFIKIRI ANLADIGINIZI DUSUNUYORUM.BUNLAR BENIM NACIZANE GORUSLERIMDI EGER KIRDIGIM KIMSELER VARSA SIZLERDENDE HAKLARINIZI HELAL ETMENIZI DILIYORUM.
DUALARDA BULUSMAK DILEGI ILE...

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SITEMIZDE BUNA HIC DIKKAT ETTINIZ MI??

ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNDİNİZ ALLAH RAZI OLSUN .BENDE İSTERDİMKİ DAHA ANLAMLI BİR İSİMLE GİRMEYİ FAKAT İNANIN 1 SAAT GİBİ ZAMANIMI ALDI KAYIT OLURKEN VE NİCİM ZAHİDE NUR İDİ FAKAT NE OLDU İSE SANIYORUM SİSTEMDEN DOLAYI O NİCLE BİR DAHA GİREMEDİM.BENDE TEKRAR UĞRAŞMAMLA NE YAZDIM İSE OLMADI BAKTIMKİ ŞİFREMDE EBE YAZIYO BENDE O NİCLE GİRDİM İÇİMDENDE KABUL ETMİCEN BİLİYOM AMA BİRDE BU KELİMEYİ DENEYEYİM DEDİM VE OLDU BU ARADA .İYKİ OLDU İNANIN PES ETMEK DURUMUNDA İDİM KEŞKE DAHA GÜZEL BİR NİC OLSAYDI ŞİMDİ DAHADA ÜZÜLDÜM:(

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

çok haklısın nedir bu isimler biz müslüman ve türküz evet belki arkadaşlar yabancı olabilir onlara hak veriyorum ama ya türk ve müslümanlarsa o zaman diyeceğim yok allah senden razı olsunB)B)B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

bunu bende birkaç kere dile getirdim mesela dua ederken rakamlar isimlerin önünde veya arkasında olmuyor hiç olmazsa dua ederken kendi isimlerimizi kullanalım bu konuya değindiğiniz için Allah razı olsun B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM.
BU GECE 3,30 DA ALLAHIN IZNI ILE YAPACAGIMIZ NAMAZLARIMIZ SONRASI DUA ICIN OLUSTURDUGUMUZ LISTEMIZI NOT ALIRKEN BIRSEY DIKKATIMI CEKTI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.LISTEMIZE BALTEVSIRI,SENANUR,BIRNUR,SEVVALMINA...KARDESLERIMIZ ILE BASLARKEN BIR AN MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 DIYE DEVAM EDINCE BIR AN DURAKSADIM HAY ALLAH DEDIM BIR AN BOYUTLAR ARASI ULKELER ARASI GEZNIR GIBI HISSETTIM KENDIMI VE O AN FARKINDA OLMADAN AMERIKANIN NASILDA KANIMIZA GIRDIGINI FARKETTIM.ONCELIKLE MARYOOO,ANELKA,WELCOME,MUS THE 46 KARDESLERIM HEPINIZDEN AYRI AYRI HAKLARINZII HELAL ETMENIZI DILIYORUM AMACIM KIMSEYI RENCIDE ETMEK YADA KIRMAK DEGIL ALLAH KORUSUN ISTEYECEGIM EN SON SEY BU OLURDU .LISTEDE SIZLERI GORDUGUM ICIN SOYLEDIM.TEKRAR HAKLARINIZI HELAL EDIN GERCEKTEN KOTU BIR AMACIM YOK!AYRICA DUALARIMDASINIZ.
FAKAT HISSLERIMI ACIKCA BELIRTMEK ISTERIM KI BU DURUM BIRAZ BENI UZDU YANI YANLIS ANLASILMASIN YABANCI DILLERE VEYA ULKELERE KARSI OLAN BIRI DEGILIM BENDE YURTDISINDA BULUNDUM VE YABANCI DILIM VAR FAKAT DEMEK ISTEDIGIM ISLAMI EN GUZEL SEKILDE YASAMAYA CALISAN KARDESLERIMIN BIR ARAYA TOPLANDIGIMIZ BU SITEDE ACIKCASI NICK BILE OLSA YABANCI DILDE BIR KELIME VEYA CUMLE GORMEKTENSE ISLAMI ACIDAN BIR ANLAMI OLAN KELIME VEYA ISIM GORMEK BENI DAHA COK GURURULANDIRIYOR.BUNU NEDEN YAZMA GEREGI DUYDUM CUNKU;INANIN HICBIR YABANCI FORUM SITESINDE ISLAMI BIR NICKLE ASLA KARSILAMAZSINIZ ANCAK PROTESTOLARDA...YABANCILAR BUNLARA O KADAR DIKKAT EDIYOR KI FARKINDA OLMADAN BIZIM BU TUTUMUMUZ BENI UZUYOR.YANI BENCE GEREK MUSLUMANLIGI GEREK OZDEGERLERI ONCE ICIMIZDE KORUMAMIZ GEREKIYOR SANIRIM.NE OLUR HERSEYI ILE ULKEMIZE BAYRAGIMIZA IMANIMIZA KENDI DEGERLERIMIZ ILE SAHIP CIKALIM.
SIMDIDEN BIR KACINIZIN BANA KIRILDIGINI HISSEDER GIBIYIM.NE OLUR KIRILMAYIN.BU FORUMU ACARKEN COK CEKINDIM AMA HEPINIZIN ANAFIKIRI ANLADIGINIZI DUSUNUYORUM.BUNLAR BENIM NACIZANE GORUSLERIMDI EGER KIRDIGIM KIMSELER VARSA SIZLERDENDE HAKLARINIZI HELAL ETMENIZI DILIYORUM.
DUALARDA BULUSMAK DILEGI ILE...

VE ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
GÖRÜŞLERİNİZE TAMAMEN KATILIYORUM. GÜNDEM YPAMKALADA ÇOK İYİ ETTİNİZ.
BİZİM KENDİ DEĞERLERİMİZE NE OLMUŞ , BAŞKA AKIMLARDAN, BAŞKA İSİMLERDEN KENDİMİZE NİCK SEÇİYORUZ.
K.S.EO

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ÇOK HAKLISIN KARDEŞİM.BELKİ BU DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ TAMAMEN İYİ NİYETTEN YAPIYORLAR AMA DEDİĞİN GİBİ YABANCI SİTELERDE HİÇ MÜSLÜMAN YADA TÜRK İSMİ KULLANILMIYOR.ONLAR BUNA BİLE DİKKAT EDİYORLARKEN BİZ NEDEN ETMİYORUZ.DEDİĞİN GİBİ ÖZDEĞERLERİMİZE ÖNCE KENDİ İÇİMİZDE DEĞERLİ KILMAYINIZ.SELAMETLE.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı Sabahlar;

Değerli kardeşim görüşülerinize bende destek vermekteyim ama tabiki bu kişinin şahsi görüşü beğenisi olunca yapıcak diyecek birşey bulamıyoruz bulsakta sınırlı tutuyoruz benim dile getirmek istediğim şahsi değil genel bazenbende kendi kendimi muhasabeye çektiğimde kendime kızıyorum. Bu gün Türkçenin Dünya dili olması gerekirken farklı diller dünyaya hakim bunları olunlu yapanda Türklerden Müslümanlardan öğrendikleri teknolojik gelişmeler. Ben Lise yıllarında çevre ve sağlık dersi diye bir ders vardı bilmiyorum hala varmı? Hocam hep dert yanıkırdı. İki Üç kuruşluk adamlar Fakülte okudular bir iki ingilizce kelime öğrendiler diğe ülkemize hainlik yaptılar. Hayatta en sevmediğim şey sokaklarda dükkan önlerinde yürürken kendimi paris italya sokakalrında yürüyor zannetmem oluyor diyordu. eee şimdionu daha iyi anlıyorum görüşlerinede saygı duyuyorum. selametle kardeş s.a.

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı
RE: mustafa=mus|the46

RE: mustafa=mus|the46

DEĞERLİ KARDEŞLERİM BU TUTUMUNUZA BİR ANLAM VEREMEDİM DOĞRUSU.DİNİMİZDE BİLE DİL IRK AYRIMI YAPILMAZKEN BU NİCKE NEDN BU KADAR TAKILDINIZ?GERÇEKTE ADIM MUSTAFA.FAKAT İNTERNET SİTELERİNE GİRERKEN BİR ÇOK MUSTAFA OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR AYRICALIK YAPMAK AKLIMA GELDİ.EĞER DUA EDERKEN ZORLANIYORSANIZ MUS_THE46 YERİNE MUSTAFA DİYEBİL İRSİNİZ.SAYGILARIMLA

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mus_the46 yazdı:
DEĞERLİ KARDEŞLERİM BU TUTUMUNUZA BİR ANLAM VEREMEDİM DOĞRUSU.DİNİMİZDE BİLE DİL DİN IRK AYRIMI YAPILMAZKEN BU NİCKE NEDN BU KADAR TAKILDINIZ?GERÇEKTE ADIM MUSTAFA.FAKAT İNTERNET SİTELERİNE GİRERKEN BİR ÇOK MUSTAFA OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR AYRICALIK YAPMAK AKLIMA GELDİ.EĞER DUA EDERKEN ZORLANIYORSANIZ MUS_THE46 YERİNE MUSTAFA DİYEBİL İRSİNİZ.SAYGILARIMLA

tabiki bu kişinin şahsi görüşü beğenisi olunca yapıcak diyecek birşey bulamıyoruz diye görüşlerimi savunuyorum evet dediğiniz gibi ama ben dini hükmünü dile getirmedim tepkim o yönde değil tepkim Türkçe vede Türkiye yönündey di. Kardeşim Allah'a emanet olun selametle s.a.

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ewet efsude kardeşim bende sana katılıyorum bende dinimizle alakası olmayan bişeylerle karşılaşmak istemiyorum ayrıca islam sitesinde olan kardeşlerimiz neden yabancı bir nickle girmeyi tercih etmişler onuda anlamadım yabancı bir ülkedende sitemizi takip ediyo olabilirler müslümansan müslüman ismiyle gir kardeşim nie yabancı isimle efsude cnm bizim kadar hassasiyet göstermez herkes bunuda unutmamak gerek

ES SELAMUN ALEYKÜM....

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm selam kardeşlerim bu güzel konuyu açtığıniçin teşk.
arkadaşlar burada her iki tarafında kendine göre haklı yanları var.
tabi okardeşlerimizde isterdi daha güzel bir isim ancak sitenin kalabalıklığından dolayı kendini ifade eden eniyi ismi bulduğuna inanıyorum :(

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.

BU KONU DİĞER ARKADAŞLARLA BERABER DİLE GETİRİLDİ,AMA SİTE GÖREVLİSİ ARKADAŞ UYGUN BULMADILAR.AMA BEN DUALARIMI İSLAMİYET GEN ÜYELERİ İÇİN GENEL YAPIYORUM.
ALLAH KABUL EYLESİN...A.E.O.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ABLACIM SANA KATILIYORUM. B) B) B) HAFİZE ANNENİNDE DEDİĞİ GİBİ DÜN GECE NAMAZIMIZIN DUASINDA İSİMLERİ TELAFUZ ETMEKTE ZORLANDIM. :(

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

erdal yazdı:
S.A.

BU KONU DİĞER ARKADAŞLARLA BERABER DİLE GETİRİLDİ,AMA SİTE GÖREVLİSİ ARKADAŞ UYGUN BULMADILAR.AMA BEN DUALARIMI İSLAMİYET GEN ÜYELERİ İÇİN GENEL YAPIYORUM.
ALLAH KABUL EYLESİN...A.E.O.

Aleykümselam;

Ne güzel Allah kabul etsin inşAllah

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
evet haklısınız güzel bir konu inş. benim ismimde bir terslik yoktur varsa yönetime başvuracam değiştirelim inş. aeo;)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

ebe78 yazdı:
ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNDİNİZ ALLAH RAZI OLSUN .BENDE İSTERDİMKİ DAHA ANLAMLI BİR İSİMLE GİRMEYİ FAKAT İNANIN 1 SAAT GİBİ ZAMANIMI ALDI KAYIT OLURKEN VE NİCİM ZAHİDE NUR İDİ FAKAT NE OLDU İSE SANIYORUM SİSTEMDEN DOLAYI O NİCLE BİR DAHA GİREMEDİM.BENDE TEKRAR UĞRAŞMAMLA NE YAZDIM İSE OLMADI BAKTIMKİ ŞİFREMDE EBE YAZIYO BENDE O NİCLE GİRDİM İÇİMDENDE KABUL ETMİCEN BİLİYOM AMA BİRDE BU KELİMEYİ DENEYEYİM DEDİM VE OLDU BU ARADA .İYKİ OLDU İNANIN PES ETMEK DURUMUNDA İDİM KEŞKE DAHA GÜZEL BİR NİC OLSAYDI ŞİMDİ DAHADA ÜZÜLDÜM:(

RABBIM SIZDENDE RAZI OLSUN.ANLIYORUM SIZI DOGRUDUR.ANLAYISINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM.ASIL SOYLEMEK ISTEMEK ISTEDIGIM SEYDE HEMFIKIR OLMAMIZDAN DOLAYIDA AYRICA MUTLU OLDUM.SELAM VE DUA ILE.

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
çok haklısın nedir bu isimler biz müslüman ve türküz evet belki arkadaşlar yabancı olabilir onlara hak veriyorum ama ya türk ve müslümanlarsa o zaman diyeceğim yok allah senden razı olsunB)B)B)B)B)

RABBIM SIZDENDE RAZI OLSUN.

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
bunu bende birkaç kere dile getirdim mesela dua ederken rakamlar isimlerin önünde veya arkasında olmuyor hiç olmazsa dua ederken kendi isimlerimizi kullanalım bu konuya değindiğiniz için Allah razı olsun B)

SELAMUNALEYKUM HAFIZE ABLACIGIM,
RABBIM SIZDENDE RAZI OLSUN.BENDE DUN DUA EDERKEN FARKETTIM INANIN O KADAR UZULDUM KI YANI HEPIMIZ ELHAMDULILLAH MUSLUMAN IKEN ACABA NEDEN BOYLE ISIMLER SECIYOR OLABILIRIZ DEDIM VE ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM SOYLEDIKLERIME KIRILMADAN ASIL ANLATMAK ISTEDIGIME DEYINIP CEVAPLAR VERMISLER DEMEKKI BIZ GERCEKTEN BIR AILE OLMUSUZ NE MUTLU BIZE.

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

m-tetik
VE ALEYKUM SELAM KARDEŞİM,
GÖRÜŞLERİNİZE TAMAMEN KATILIYORUM. GÜNDEM YPAMKALADA ÇOK İYİ ETTİNİZ.
BİZİM KENDİ DEĞERLERİMİZE NE OLMUŞ , BAŞKA AKIMLARDAN, BAŞKA İSİMLERDEN KENDİMİZE NİCK SEÇİYORUZ
K.S.EO
SELAM VE DUA ILE....

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A ÇOK HAKLISIN KARDEŞİM.BELKİ BU DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ TAMAMEN İYİ NİYETTEN YAPIYORLAR AMA DEDİĞİN GİBİ YABANCI SİTELERDE HİÇ MÜSLÜMAN YADA TÜRK İSMİ KULLANILMIYOR.ONLAR BUNA BİLE DİKKAT EDİYORLARKEN BİZ NEDEN ETMİYORUZ.DEDİĞİN GİBİ ÖZDEĞERLERİMİZE ÖNCE KENDİ İÇİMİZDE DEĞERLİ KILMAYINIZ.SELAMETLE.

SELAMUNALEYKUM
BENDE KESINLIKLE KARDESLERIMIN BOYLE NICLERI SECERKEN TAMAMEN IYI NIYETLI OLDUKLARINI DUSUNUYORUM AKSINI DUSUNMEK OZELLIKLE BU CATI ALTINDA IMKANSIZ OLURDU SADECE FARKINDA OLAMDAN BUNLARI SECEN KARDESLERIMIZIN ILGILERINI CELBEDERDE HEPBERABER BUNLARA DAHA COK DIKKAT EDERIZ DIYE DILE GETIRDIM.ALLAH RAZI OLSUN
SELAM VE DUA ILE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt