Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baktım aynaya alnım çizilmiş yüzüm kırışmış Yaş otuz beşe dayanmış kırka yaklaşmış Beden dertlerden yıpranmış Yıllarımı çalansın dünya
Akıp gitti dünler bugünler sel gibi Dünyalık yaşadım şu ömrü ahrete el gibi Sonunda sahte vaatlerin buldu bende dibi Dünlerimi çalansın dünya
Kah yar diliyle ezdirttin Kah bende sevildim dedirttin Şiirlerde yana yana ah ettirdin Bugünlerimi çalansın dünya
İstemiyorum artık ben senin gibi yalanı Güzelliği- hileleri ile aklımı başımdan alanı Bak bu ömürdeki can neye yaradı Arkamda bıraktığım Günahlardan başka bir şey yok artı kalanı.
Benim gibi bir kula tutundum kaldım Onun adına şiirler yaktım En son nerde secde yaptım unuttum Ben bu akılsız başı hangi taşa vurayım.
Seneler geçti ömür çağladı İbadetsiz ceset- taatsiz ruh neye yaradı Sol yanımdaki melek günahlarımı yazdı -karaladı Ben bu akılsız başı hangi taşa vurayım
Nefsime uydum günahlara daldım Ömür bitmeyecek sandım Bak yine senin huzuruna vardım Rabbim ben bu akılsız başı ne yapayım Ben bu akılsız başı hangi taşa vurayım.
Sen Rahman’sın günahkârı bağışlarsın Bizleri kendine yakın bilip kulum diye yaratansın Tevbe nasip et huzurunda bu ruh arınsın paklansın Senden dileğim bu can rızan ile alınsın Sen bizlere çok yakınsın Bizleri kulum diye sevip yaratansın.