Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siteden Ayriliyorum (2 Kullanıcı)

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
1 nisan şakasının nasıl başlaığını anlatan yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum:!

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
YA BÖYLE ŞAKALAR NE GÜZEL RABBİM GÜLMEKTEN AYIRMASIN HİÇ BİRİMİZİ :K

selamün aleyküm ablacığım bir şeye dikkat cekmenizi isterim ben bir nisanda üye olmuştum bu siteye bu gün benim icin cok önemi var rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacığım bir şeye dikkat cekmenizi isterim ben bir nisanda üye olmuştum bu siteye bu gün benim icin cok önemi var rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

ABİCİM OZAMN BUGÜN SENİN YILDÖNÜMÜN RABBİM HAYIR DOLU NİCE YILLAR YAŞATSIN İNŞALLAH SANA
DUALARLA...

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
abicim sitedeki birinci yiliniz mutlu olsun insAllah çoooook sevindim hep beraber ailecek bu mutlulugu paylasalim insallah Rabbime emanet ol selam ve dua ile....B)B)B)B)

dördüncü

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar nasılsınız ben sık giremiyorum siteye ama şimdi girdim ve hafize hanım özür dilerim ama 1 nisan şakası yapmışsınız yalnız 1 nisan hiristiyanların hile günüdür birçok müslümanın haçlı seferinde haince kandırılarak katledildiği birgün 1 nisanı pretosto etmek için saka yapılmaması lazım haddime düşmez ama uyarmak istedim rabbim bizleri onlara benzemekten muhafaza eylesin A.E.O hayırlı geceler.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Geçen sene nisanda aranızda yoktum şakayı bilmiyordum ama bu sene hakikaten korktum biraz neyse ki şakaymış
gelecek nisana RABBİM nasşp ederse yutmam:K:K

ALLAHa emanet olunuz...:H

Geçen sene bilenler yutmadı zaten ama ben onların söylediklerini yuttum hayırlı geceler :H

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar nasılsınız ben sık giremiyorum siteye ama şimdi girdim ve hafize hanım özür dilerim ama 1 nisan şakası yapmışsınız yalnız 1 nisan hiristiyanların hile günüdür birçok müslümanın haçlı seferinde haince kandırılarak katledildiği birgün 1 nisanı pretosto etmek için saka yapılmaması lazım haddime düşmez ama uyarmak istedim rabbim bizleri onlara benzemekten muhafaza eylesin A.E.O hayırlı geceler.

ALEYKÜMSELAM BİRDAHA YAPMAYIZ

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ALEYKÜMSELAM CEVDET NE TESADÜF BİR NİSAN DAHA UZUN YILLAR SİTEDE KALMANIZ DİLEĞİ İLE A.E.O:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt