Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitedeki Favori Üyem ... :) (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
tövbe tövbe kacırdım demek bayagı bişey hamdolsun aman dokunmadan gecmiş gitmişler.ama biz yinede konuşmayalım giyet olmasın inşa-ALLAH.

Rahat ol Aylin adam tam bi yanlış.Gıybetlik yanı yok sadece hakkında konuşmak gereksiz,zaman israfı...Allah hidayet versin inşallah...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Rahat ol Aylin adam tam bi yanlış.Gıybetlik yanı yok sadece hakkında konuşmak gereksiz,zaman israfı...Allah hidayet versin inşallah...

rabbim affetsin demek cözüm mü bilmiyorum yada acaba rabbim affetsin sözünü hak ediyomudur..neyse ALLAH a havale edelim...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
benimde favori üyelerim
1esselam(benim canım arkadaşım hemde aile dostumdur)
2huyela(kendisinde cok şey ögrendim ne zaman yardım istesemALLAH razı olsun hep yardımıma koştu.kendisine cok teşekkür edrim.
3kaan abi(kendisiyle her nekadarda fazla birşey paylaşamasamda kendisine selamlarımı iletiyorum:)4fani dünya5mykabus6smmmtuba7kurana sevdalı8aylin9bulent tunalı10 osman gazi daha yazmak isterdim ama 10 kişi dendigi için yazdım yoksa sitedeki tüm kardeşlerim benim favorim.sakın bana kimse alınmasın kırılmasın.selametle kalınız

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
benimde favori üyelerim
1esselam(benim canım arkadaşım hemde aile dostumdur)
2huyela(kendisinde cok şey ögrendim ne zaman yardım istesemALLAH razı olsun hep yardımıma koştu.kendisine cok teşekkür edrim.
3kaan abi(kendisiyle her nekadarda fazla birşey paylaşamasamda kendisine selamlarımı iletiyorum:)4fani dünya5mykabus6smmmtuba7kurana sevdalı8aylin9bulent tunalı10 osman gazi daha yazmak isterdim ama 10 kişi dendigi için yazdım yoksa sitedeki tüm kardeşlerim benim favorim.sakın bana kimse alınmasın kırılmasın.selametle kalınız

:) 10 kişi değil kardeşim sadece ben o kadar yazdım siz istediğiniz kadar yazabilirisiniz...

Allah hepsininden razı olsun yazdılarınızın,Dualarınıza duacıcyım..

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
1-Osman Gazi

2-Alisay

3-Huyela

4-İshakyakup

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Büyüklerim Küçüklerim ve Yaşıtlarım :a12:

Büyük bir çoğunluğumuzun hizmet amacıyla girdiğini düşündüğüm bu sitede gerek yazılarıyla gerek resimleriyle gerek oyun vb...paylaşımlarla hizmet veren ve çok beğendiğim kişiler var sizlerinde olduğu gibi...
Her emek tebrike layıktır diye düşünüyorum ve Çok beğendiğim​
1-Kaan abi
2-Sıla1(Başlattığı Kuran-ı Kerim hatimlerinden dolayı özellikle Allah razı olsun).
3-Aliye_Aliye
4-Huyela
5-İshakyakup
6-Guo1903
7-abı_hayat
8-nihalim
9-aminenur
10-hafize
ye gönülden teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum...Aklıma gelmeyenlerden özür diliyor ve elbette diğer kardeşlerimin yazılarınıda beğendiğimi belirtmek istiyorum fakat bu liste top 10 um benim,kimse kırılmasın...:a12:

Not:Sıralama azdan çoka olarak yazılmadı aklıma geldikçe yazdım.

Peki şimdi sıra sizde sizin top 5-10-20... listeniz nasıl paylaşmak ister misiniz?

Aleyküm Selam..
Çok teşekkür ederim,onurlandırdınız beni:a11:..
Bir paylaşım yaparken yada yorum yaparken faydalı olmaya gayret ediyordum.. Demek ki paylaşımlarımızı beğenen/faydalanan kişiler varmış.. İnşallah yine faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle, selametle kalınız...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Büyüklerim Küçüklerim ve Yaşıtlarım :a12:

Büyük bir çoğunluğumuzun hizmet amacıyla girdiğini düşündüğüm bu sitede gerek yazılarıyla gerek resimleriyle gerek oyun vb...paylaşımlarla hizmet veren ve çok beğendiğim kişiler var sizlerinde olduğu gibi...
Her emek tebrike layıktır diye düşünüyorum ve Çok beğendiğim​
1-Kaan abi
2-Sıla1(Başlattığı Kuran-ı Kerim hatimlerinden dolayı özellikle Allah razı olsun).
3-Aliye_Aliye
4-Huyela
5-İshakyakup
6-Guo1903
7-abı_hayat
8-nihalim
9-aminenur
10-hafize
ye gönülden teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum...Aklıma gelmeyenlerden özür diliyor ve elbette diğer kardeşlerimin yazılarınıda beğendiğimi belirtmek istiyorum fakat bu liste top 10 um benim,kimse kırılmasın...:a12:

Not:Sıralama azdan çoka olarak yazılmadı aklıma geldikçe yazdım.

Peki şimdi sıra sizde sizin top 5-10-20... listeniz nasıl paylaşmak ister misiniz?

Vealeykümselam arkadaşım, bizimde ismimizi zikretmişsiniz. övgünüze layık olmak, faydalı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.
Allaha emanet olun....

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
1-ALİSAY 2-ALİYE 3-AMİNE NUR 4-SENATÖR 5-NURU SECDE 6-NEVİN 1982 7-EL KASSAM 8-İSHAKYAKUP 9-ABIHAYAT 10-HUYELA 11-AYLİN VE BÜTÜN MÜSLÜMANLARI ÇOOOK Seviyorum..12-..ayrıca titrettin..yalnız titrettini korkumdan yazdım..neme gerek yine bana çatar-çatmasın diye...ESSELAM....13-RAVZADAKİ NURUN KÖLESİ...

9. Sıradada olsa favorileriniz arasında yer almak güzel.:a12:
Faydalı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.
Laf aramızda o amcadan bende korkuyom.... :a24:

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
9. Sıradada olsa favorileriniz arasında yer almak güzel.:a12:
Faydalı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.
Laf aramızda o amcadan bende korkuyom.... :a24:
[/QUOTE.......Sıralamayı sıradan yaptım...sırayla ilgisi yok...ALLAHCC E EMANET OLASINIZ...En içten kardeşane dileklerimle sizi selamlıyorum...Allahcc yar ve yardımcınız olsun...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam..
Çok teşekkür ederim,onurlandırdınız beni:a11:..
Bir paylaşım yaparken yada yorum yaparken faydalı olmaya gayret ediyordum.. Demek ki paylaşımlarımızı beğenen/faydalanan kişiler varmış.. İnşallah yine faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle, selametle kalınız...

Samimiyet kendini belli eder kardeşim.Ben samimiyim demeye gerek bırakmaz çoğu zaman...Tabi gören gözde çok önemli,istemeyene zorla gösterilmez..:a35:
Ben çok insanda gördüm bu sitede bunu siz de dahil,Allah hepsinden razı olsun :a12:

gulmelekgul

Kayıtlı Kullanıcı
Essemün aleyküm benimde yazılıranını beğenerek okuduğum;
EL-KASSAM
BÜLENT TUNALI
AMİNE NUR
HUYELA
BAHTIŞEN
RAVDAKİ KULUN KÖLESİ
FANİ DÜNYA
AŞKA MECNUN
OSMAN GAZİ.....
Karedeşlerim hapsinden ve hepinizden Allah razı olsun...

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Benim top 10 listem yok
Biz burada bir aile gibi olduk hepsi benim için çok değerli.

ALLAH'a emanetsiniz:H

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Benim top 10 listem yok
Biz burada bir aile gibi olduk hepsi benim için çok değerli.

ALLAH'a emanetsiniz:H

Bende aileyi bölme çabasında değilim ki kardeşim,yanlış anlışılmış gibi geldi konum...Tabiki aile gibiyiz bunda şüphe yok,ama herkesin konumu ya da site içindeki rengi başka.Annemiz veya babamız veyhut kardeşimiz aile için güzel bişey yaptıgında onu tebrik etmez miyiz,hepsi değerledir ama o an için küçük bi tebriki hak etmiştir.
Yani ayırmak için değil belirtmek için açtım tamam mı güzel kardeşim...
Dualarınıza duacıyım...:)

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı

Bende aileyi bölme çabasında değilim ki kardeşim,yanlış anlışılmış gibi geldi konum...Tabiki aile gibiyiz bunda şüphe yok,ama herkesin konumu ya da site içindeki rengi başka.Annemiz veya babamız veyhut kardeşimiz aile için güzel bişey yaptıgında onu tebrik etmez miyiz,hepsi değerledir ama o an için küçük bi tebriki hak etmiştir.
Yani ayırmak için değil belirtmek için açtım tamam mı güzel kardeşim...
Dualarınıza duacıyım...:)

Yok kardeşim ben sana birşey demedim yani seni anlıyorum.Sadece kendi fikrimi söyledim o kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt