Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitedeki Favori Üyem ... :) (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Büyüklerim Küçüklerim ve Yaşıtlarım :a12:

Büyük bir çoğunluğumuzun hizmet amacıyla girdiğini düşündüğüm bu sitede gerek yazılarıyla gerek resimleriyle gerek oyun vb...paylaşımlarla hizmet veren ve çok beğendiğim kişiler var sizlerinde olduğu gibi...
Her emek tebrike layıktır diye düşünüyorum ve Çok beğendiğim​
1-Kaan abi
2-Sıla1(Başlattığı Kuran-ı Kerim hatimlerinden dolayı özellikle Allah razı olsun).
3-Aliye_Aliye
4-Huyela
5-İshakyakup
6-Guo1903
7-abı_hayat
8-nihalim
9-aminenur
10-hafize
ye gönülden teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum...Aklıma gelmeyenlerden özür diliyor ve elbette diğer kardeşlerimin yazılarınıda beğendiğimi belirtmek istiyorum fakat bu liste top 10 um benim,kimse kırılmasın...:a12:

Not:Sıralama azdan çoka olarak yazılmadı aklıma geldikçe yazdım.

Peki şimdi sıra sizde sizin top 5-10-20... listeniz nasıl paylaşmak ister misiniz?

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam can..yazdıgımda yazmayı unuttugum büyüklerim ve kardeşlerimin ne kadarda hayır kırılmadık deseler bile kırılacaklarını umaraktan yazmıyorum ama cok kıymetli kardeşlerim büyüklerim var bunu biliyorum...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada özellikle belirtmek istiyorum kimse kırılsın diye yazmadım samimiyetim yanlış anlaşılmasın lütfen,kırılacak hiç bişi yok! Ben olsam böyle bi formu okudugumda tebrik edilenler adına çok sevinirdim,ilk aklıma bu gelirdi herhalde :)

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
1- Sıla1
2- Leyla-1
3- Fatmanaa (her ne kadar aramızda artık olmasa da :( )

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
1- Sıla1
2- Leyla-1
3- Fatmanaa (her ne kadar aramızda artık olmasa da :( )

Evet Leyla-1 in çok emeği var Allah ondan razı olsun,dua listelerinde çok hakkı var...
Bu arada sizden de inşallah,site içinde yeriniz belli hakkınızı helal edin faydalanıyoruz...
Bu arada Fatmanaa neden ayrıldı?

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
benim favorilerim Islamiyet.gen.tr ailesi hepimiz bir aileyiz inşallah selam ve dua ile

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

Aylinim ne çocuguz ne cahil,alınmak olur mu sen gönlünü ferah tut benden yana,senin ve senin gibi düşünceliler için de ayrı bi forum açsam ne :)

:) hehe demi canım ac bide ona yazalım :) sen beni yanlış anlasanda merak etme ben bulurum yolunu anlatırım hakikati :)

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
1-ALİSAY 2-ALİYE 3-AMİNE NUR 4-SENATÖR 5-NURU SECDE 6-NEVİN 1982 7-EL KASSAM 8-İSHAKYAKUP 9-ABIHAYAT 10-HUYELA 11-AYLİN VE BÜTÜN MÜSLÜMANLARI ÇOOOK Seviyorum..12-..ayrıca titrettin..yalnız titrettini korkumdan yazdım..neme gerek yine bana çatar-çatmasın diye...ESSELAM....13-RAVZADAKİ NURUN KÖLESİ...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
1-ALİSAY 2-ALİYE 3-AMİNE NUR 4-SENATÖR 5-NURU SECDE 6-NEVİN 1982 7-EL KASSAM 8-İSHAKYAKUP 9-ABIHAYAT 10-HUYELA 11-AYLİN VE BÜTÜN MÜSLÜMANLARI ÇOOOK Seviyorum..12-..ayrıca titrettin..yalnız titrettini korkumdan yazdım..neme gerek yine bana çatar-çatmasın diye...ESSELAM....13-RAVZADAKİ NURUN KÖLESİ...

hehe :a21: bu site gerçekten hayattan bi kesit ne ararsak var :)
Mehdimiz de geldi haberiniz var mı? ıtri :)

Allah razı olsun kardeşim hakkınızı helal edin...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
hehe :a21: bu site gerçekten hayattan bi kesit ne ararsak var :)
Mehdimiz de geldi haberiniz var mı? ıtri :)

Allah razı olsun kardeşim hakkınızı helal edin...

HABERİM VAR GÖNÜLDAŞ...itri..ŞAKA BİRYANA biz görevimizi yapalım...HZ MEHDİ KENDİ GÖREVİNİ YAPACAK..BİZ KENDİ GÖREVİMİZİ..KULLUK..SAMİMİ KULLUK..ALLAHCC YOLUNDA SAMİMİYETLE YÜRÜYENLERDEN EYLESİN..

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
HABERİM VAR GÖNÜLDAŞ...itri..ŞAKA BİRYANA biz görevimizi yapalım...HZ MEHDİ KENDİ GÖREVİNİ YAPACAK..BİZ KENDİ GÖREVİMİZİ..KULLUK..SAMİMİ KULLUK..ALLAHCC YOLUNDA SAMİMİYETLE YÜRÜYENLERDEN EYLESİN..

Allah c.c. diyor ki:
-Bana bende olmayanla gel!
-Nedir sende olmayan?
-Acizlik...

Amin,amin... :a12:​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt