Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitede Bazi Konulara Dair Tavsiye (3 Kullanıcı)

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Sitede 12 ay tek tek yazip siralanmistir onlar aslinda tek bir konu basligi altinda islenebilirdi.Söylede diyebilirim Mubarek gece ve aylar diye bu basligin altinda buna dair yazip bir islenirdi.Sonra sitede var midir bilmiyorum göremedim su konularinda acilmasini isterdim birer baslik altinda [Soru Ve Cevab] [Islami Meseleler][Serbest Kürsü]diye bunlarin altinda konular islenirdi soru ve cevab vererek islamla direk alakali veya genel olan bir sey burda islenirdi serbest kürsü´de bilinmeyen uygun bir bulunmayan mesele oraya yazilir yada eklenirdi.Suanda bunlar benim tarafimdan size bir tavsiyeden ibarettir.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Birisi bir cevab yazar diye beklemekteyim sitede bir görevli kisi daha bu konuma dair bir sey yazip bana bu konuda sitedeki görüsü belirtecek insallah.

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Benim konulara ne bir cevab geldi nede bir görüs bunlar bir acilsaydi insallah bu konular altinda konu acip birseyler yazmak isterim.Suanda benim yazmis olup tavsiye ettim konular acilmadigi icin birseyler acip yazamadim birseyler vermek isteyip beklerken.

_YUSUF_

Yönetici
Sitede 12 ay tek tek yazip siralanmistir onlar aslinda tek bir konu basligi altinda islenebilirdi.Söylede diyebilirim Mubarek gece ve aylar diye bu basligin altinda buna dair yazip bir islenirdi.Sonra sitede var midir bilmiyorum göremedim su konularinda acilmasini isterdim birer baslik altinda [Soru Ve Cevab] [Islami Meseleler][Serbest Kürsü]diye bunlarin altinda konular islenirdi soru ve cevab vererek islamla direk alakali veya genel olan bir sey burda islenirdi serbest kürsü´de bilinmeyen uygun bir bulunmayan mesele oraya yazilir yada eklenirdi.Suanda bunlar benim tarafimdan size bir tavsiyeden ibarettir.

Soru cevap bölümünde fazlaca tartışma çıktığından bu konuyu uygun görmüyoruz.Fayda yerine zarar meydana geliyor.
Serbest kürsü bölümümüz mevcut.
İlginiz için teşekkürler

ALI72

Kayıtlı Kullanıcı
Soru cevap bölümünde fazlaca tartışma çıktığından bu konuyu uygun görmüyoruz.Fayda yerine zarar meydana geliyor.Serbest kürsü bölümümüz mevcut.İlginiz için teşekkürler
Eline saglik sen sag ol bu bilgi icin Yusuf.Rica etsem o konu icin bir link verirmisin sende.Aklima gelmisken senin bir tane nikin var mi bir baska yerde Yusufi diye?.

_YUSUF_

Yönetici
Serbest Kürsü Buyur kardeş
Hayır o kullanıcı adında herhangi bir yere üye değilim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt